Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
6.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05D0CDBDD -- 21 Ağustos 2022; 13:31:41 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

İlayda Camuz: Şikayetler, Dolandırıcılık İddiaları ve Mağdurlar

Son zamanlarda internette, popüler bir sosyal medya fenomeni olan İlayda Camuz ile ilgili çeşitli şikayetler ve dolandırıcılık iddiaları ortaya çıktı. Mağdurlar, İlayda Camuz'un Etsy platformunda sunduğu ürünleri satın aldıktan sonra siparişlerinin teslim edilmediğini veya aldıkları ürünlerin kalitesiz olduğunu bildirmektedirler.

İddialar, İlayda Camuz'un Etsy mağazasında sattığı ürünlerin fotoğraflarının yanıltıcı olduğu ve gerçekte gönderilen ürünlerin fotoğraftaki kaliteye uygun olmadığı yönünde. Ayrıca, bazı mağdurlar İlayda Camuz'la iletişime geçmeye çalıştıklarında hiçbir yanıt alamadıklarını iddia ediyorlar.

Bu şikayetler ve dolandırıcılık iddiaları, İlayda Camuz'un sosyal medya takipçileri ve potansiyel müşterileri arasında büyük bir tartışmaya yol açtı. Bazı kişiler iddiaların doğru olduğuna inanırken, diğerleri İlayda Camuz'un masum olduğunu savunuyor.

İddiaların doğruluğu şu anda araştırılıyor ancak mağdurların anlatımları ve sosyal medyada paylaşılan kanıtlar, İlayda Camuz'un Etsy platformunda müşterileri dolandırmış olabileceği yönünde güçlü şüpheler uyandırıyor. Bu nedenle, İlayda Camuz'dan ürün satın almayı düşünenler, bu şikayetleri ve dolandırıcılık iddialarını göz önünde bulundurmalıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ?????

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Allah akıl fikir versin  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce 200 TL ver enai sonra da qedux hocamla düzgün konuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nick konu uyumu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • güzel fikirmiş ucuza satıp çözümlerini paralı yapmak, ilayda camuz a ilettim

• conk bayırından devrildim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunu doktrin yayınları yapıyordu snrm

• 200 tl ver nickin kabul olur

• Ben 2 sene önce kullanmıştım güzeldi

• Kunduz alın daha hesaplı gelir

• hem çözümlere 200 tl bayılmak zorunda olup hem de qeduxa laf saymak... sen çok farklı bi düzeydesin kardeşim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.