Şimdi Ara

BUNU BİLİN BAKALIM ZEKA SORUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir partideyiz ben( Ayşe) seni teras kattan aşağıya atıyorum kimse görmeden. hemen kimseye görünmeden alt kattaki partiye iniyorum. ama bu durumun kimse farkında değil. sen yaralanmış bir şekilde yerde yatarken polisler geliyor ve sana bunu kimin yaptığını soruyorlar. sen ise Ayşe diyorsun. polisler hemen partiye gelip beni tutkluyorlar. benim Ayşe olduğumu nereden biliyorlar???

NOT: polisler beni tanımıyor
    sen sadece ismimi söylüyorsun işaret falan etmiyorsun

• parti bitmiştir belki
  • parti terasta olmasın
  • partide bir tane ayşe var
    sensin
  • partideki tek kız sensin diğerleri erkek
  • hayır parti de devam ediyor hem de teras katta değil parti. hem ne far eder ki...
  • doğum günü partisiydir mutlu yıllar ayşe diye pankart vardır ayşe mumları üflüyodur polis de tutuklamıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Raist] -- 5 Temmuz 2007; 16:56:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İLGİNÇ BİR ZEKA SORUSU!!
    15 yıl önce açıldı
    Harbi zor bir zeka sorusu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • partideki tek kız sensin di mi ?
  • çünkü polis ayşenin babası
    notu okumamıştım
    bu durumda partideki tek kız sen oluyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firienholt -- 5 Temmuz 2007; 16:59:04 >
  • bir sürü olabilecek cevap çıktı
  • tebrik ederim şekerim iyi cevap..
    quote:

Orjinalden alıntı: BlackPeac3

partideki tek kız sensin di mi ?

• mutlaka basit bir cevabı vardır
  • Bunu bilin bağlım.

Bir adam lokantaya gelerek bir masaya oturuyor. Garson adamın yanına gelip siparişi alıyor. Adam ilk önce mercimek çorbası sonra kuru fasulye ve pilav istiyor. Bunları yedikten sonra rakı ve meze istiyor bunlarıda yiyor ve bakıyor saat gece 3 olmuş. Garsonu tekrar çağırıyor ve işkembe çorbası istiyor (benimde canım şekti şimdi sarımsaklı sirkeli falan) çorbasınıda içiyor. Hesabını ödeyip gidiyor.
    Lokantaya gelen bu adam polis. Peki garson bu adamın polis olduğunu nereden anlıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nuri Alço

Bunu bilin bağlım.

Bir adam lokantaya gelerek bir masaya oturuyor. Garson adamın yanına gelip siparişi alıyor. Adam ilk önce mercimek çorbası sonra kuru fasulye ve pilav istiyor. Bunları yedikten sonra rakı ve meze istiyor bunlarıda yiyor ve bakıyor saat gece 3 olmuş. Garsonu tekrar çağırıyor ve işkembe çorbası istiyor (benimde canım şekti şimdi sarımsaklı sirkeli falan) çorbasınıda içiyor. Hesabını ödeyip gidiyor.
    Lokantaya gelen bu adam polis. Peki garson bu adamın polis olduğunu nereden anlıyor?

dur tahmin edeyim üniformasından

• -tolgacıgım babam özel bir şirkette müstahdem demişsin.asgari ücret alıyormuş hı?
    -evet samet bey aynen öyle.
    -pekala.eviniz de amma boşmuş bir televizyon bile yok.annen nerde yok mu?
    -yok efendim gündeliğe gidiyor 10 milyona.
    -hmm peki.kardeşin var mı?
    -var samet bey,birisi ilkokulda diğerini de babam berbere çırak olarak verdi.
    -anlıyorum...evde soğukmuş baya kaloriferler yanmıyor sanırım,ama senin burberrys de çok klasmış.

tolga neden burs alamadı?
  • ya üniformasından yada hesap öderken kimligini görmüş olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: hurraboy

-tolgacıgım babam özel bir şirkette müstahdem demişsin.asgari ücret alıyormuş hı?
    -evet samet bey aynen öyle.
    -pekala.eviniz de amma boşmuş bir televizyon bile yok.annen nerde yok mu?
    -yok efendim gündeliğe gidiyor 10 milyona.
    -hmm peki.kardeşin var mı?
    -var samet bey,birisi ilkokulda diğerini de babam berbere çırak olarak verdi.
    -anlıyorum...evde soğukmuş baya kaloriferler yanmıyor sanırım,ama senin burberrys de çok klasmış.

tolga neden burs alamadı?

Parfümden kaynaklanıyor

• çünkü tolga tipsizmiş
  • Bir tanede ben sorayım

Ekvatordan geçen ve dünyayı kuşak gibi çepeçevre saran bir ip olduğunu düşünün. Bu ip tüm ekvator boyunca 1m. boşaltılarak insanların altından geçmelerini sağlamak için ne kadar yeni ip eklenmesi gerekir??
  • çok ip eklenmesi gerekir??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.