Şimdi Ara

Bunların ne anlama geldiğini biliyormusunuz?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Dövme yaptıracaksanız öncelikle acele etmemeli ve sağlıklı düşünmelisiniz.Herşeyden önce kimin ne dediği değil sizin ne istediğiniz önemlidir. Sonuçta kalıcı dövme yaptıracaksanız uzun yıllar vucudunuzda taşıyacağınız dövmeden sıkılmayacak olmanız çok önemli. Dövme yaptırmakdan çok ne yaptıracağınız ve kime yaptıracağınız çok önemli.Sonuçta bu işin güzellikleri yanında zararlarıda var.Onun için dövme yaptıracağınız kişiyi araştırmanız çevrenizde varsa bu kişiye dövme yaptıran arkadaşlarınız yada başka kimseler referanslar almanız çok önemli.Bu işe sadece basit birşey gözüyle sakın bakmayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc.kork

quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

Ben hala şu ilk resimdeki alttaki gözleri anlayamadım arkadaşın uyarısı üzerine dikkatimi çekti mısırla ilgili böyle birşey varmı yoksa bir amaç uğrunamı çizilmiş bana uzaylıları anımsatıyor

Uzaylı olarakda çizilmiştir o yani 2 taneden bahsedilir yanlış hatırlamıyorsam biri uzayda seyahat eden biride normalidir.

Demek istediğini tam olarak anlayamadım arkadaşım Mısırlılar döneminde uzaylılar hakkında değinilmişmiydi yoksa sonradan eklenen birşeymi???

Sonradan eklenen mi bilmiyorum ama sanırım mısırlılar tarafından çizilen birşey di .
    Yani demek istediğim eğer yanlış hatırlamıyorsam 2 tane çizilmişti .
    Biri uzaylı biri de dünya da .
    Anltabildim umarım

•  Bunların ne anlama geldiğini biliyormusunuz??

Bu arkadaşın yaptığı çalışmalardan biri ufak bir iki rötüş daha var yani tamamen bitmiş hali değil.

ekleme: İlk mesajdaki yine ilk resim, stargate in fanart çalışmalarından biri yanlışım yoksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GullyFoyle -- 28 Temmuz 2008; 3:49:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: HighVoltage

Bunların ne anlama geldiğini biliyormusunuz??

Bu arkadaşın yaptığı çalışmalardan biri ufak bir iki rötüş daha var yani tamamen bitmiş hali değil.

Arkadaşının üzerinde göz var.

• Çok büyük değişiklik yok bu halinden... Biraz daha biomech figürler var o kadar tema tamamlanması açısından. Arkadaşın yaptığı ve benim hoşuma giden dövmelerden hazır da konu mısır olunca paylaşayım dedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: To die

Ayrıca hamam böcekleriyle şahinin ne olduğunu biliyor musunuz?Age of mytolojide var onlar çünkü.Bir de kutsal tapınakları koruyon büyük heykeller, Sfenks...Başı piravuna vücudu ise aslana benzemektedir

o bocekler aslında mısırın tanrı bocekleridir.zaten mumya filmindede gorebilirsiniz etobur bir bocek eger silah vb... şey ile oldurulmezlerse sonsuza kadar yaşayabilirler

edit:işin gercek yuzunde ise bu bocekler bizim bok bocegi diye tabir ettgimiz bocek turudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicool -- 28 Temmuz 2008; 4:34:34 >

• Böcek; scarabeus. Mısırın mistik ögeler yüklenmiş hayvanlarından(Böceklerinden). Üstünkörü de olsa buradan bilgi edinebilirsiniz

The Scarabeus sacer was revered by the ancient Egyptians as the symbol of resurrection.
  • quote:

Düşünüyorumda ilk resime gittikçe kanım ısınıyor Siz bir arkadaşınızın kolunda böyle bir dövme görseniz tepkiniz fikriniz nasıl olurdu??? Görüşlerde niketim önemli

Onu yapana kadar insanın anası ağlar
  • quote:

Düşünüyorumda ilk resime gittikçe kanım ısınıyor Siz bir arkadaşınızın kolunda böyle bir dövme görseniz tepkiniz fikriniz nasıl olurdu??? Görüşlerde niketim önemli

Konsept güzel, ama öyle bir dövmeden ziyade onun nasıl yapıldğı mühim olan. Türkiye`de 3-4 kişi var dövme yaptırırım dediğim. Onlardan birinin yapacağını varsayarak güzel diyebilirim. Aksi halde ortaya ne çıkacağını inan tahmin edemezsin. En azından yaptıracağın adamın çalışmalarına bakarak öyle bir fikir verilebilir

• PM den göndereyim isimlerini. Kimi reklam yapıyorsun der, kimi başka bir şey ;)
  • En son resim Mitolojide'ki en sevdiğim kişi Anubis
  •  Bunların ne anlama geldiğini biliyormusunuz??

Luba nın işlerden. Foto kötü çıkmış siteden daha ayrıntılılarına ulaşabilirsiniz.

http://www.tattooartists.org/Gal43708_Amon-RA.asp

• BENCE UZAYLI BUNLAR
  • En üstteki mısırda piramidleri koruduğuna inandıkları dev heykellerin baş kısmı
    İkincisi Firavun Tutankamun'un altın mezar maskesi.O dönemde insanlar hazineleri ile birlikte gömülürler miş
    3.sü Eski Mısır mitolojisine göre, Nephthys ve Seth'in (bazı efsanelere göre Osiris ve Isis'in) oğludur. Çakalların mezarlar etrafında dolaşması nedeniyle çakal başlı Anubis ölümle beraber anılır. Ölen Osiris'i mumyaladığı için mumyalama tanrısı olmuştur. Görevi tüm ölüleri korumak ve yüceltmektir. Bu yüzden mumyalamayla görevli kişiler Anubis maskesi takarlar. Ölen kişi diğer dünyada yargılanırken Anubis ona yardım eder. Anubis diğer dünyada ölülerin koruyucusu ve ölüler kentinin efendisidir. Anubis tanrılar arasında en korkutucu olanıdır Ölüleri tekrar hayata döndürme gibi bir özelliği de olduğu sanılmaktadır. Yüzünde bir çakal ısırığı vardır!

bu arada kardeş bence hemen yaptırma dövmeyi ve ii düşün biliosunki bazı riskler var ömür boyu pis kalabilirsin yani deri altı deri ustu muhabbeti var ama oda sakat yani yapana baglı prof.olması lazım yani kardeş

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.