Şimdi Ara

Bunları nereden bulabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhaba.Yeni bir sistem topluyorum hemen hemen şu şekilde olacak :

- intel core2duo e6600 536 YTL
    - geforce 8800 gtx 1318 YTL
    - Asus p5 dlx 352 YTL
    - Twinmos 1gb M-tech dd2 667 mhz ram 173 YTL
    - Seagate 320gb harddisc 168 YTL
    - Samsung 793DF 17'' Monitör 169 YTL
    - Keysmart Ups 53 YTL
    - Thermaltake VD6000BNSD SOPRANO VX Kasa 108 YTL
    - 500 - 550 W bir güç kaynağı
    - Samsung Dvdrw 47 YTL

3300 YTL gibi bir fiyata denk geliyor.Bu listeyi hipernex adresinden yaptım.Ancak şöyle bir sorunum var ki internetten alış veriş yapmam mümkün diil (babam yüzünden) bu nedenle bir fabrikası vs olan ve bizzat gidip kendi mağazasından alabileceğim bir yere ihtiyacım var.Hipernex bu dediğim olayı yapmıyor,yapan sitelerde de aradığım parçaların bazıları yok - özellikle 8800 gtx i baktığım hiçbir sitede göremedim stokta değil hepsinde - Sizden istediğim bu parçaların hepsini birden alabileceğim bir yer.Bir fabrikası,mağazası vb olan bir internet sitesi ya da bunları sattığından emin olduğunuz ve tavsiye edebileceğiniz bir bilgisayarcı,ikisi de kabulümdür.Şimdiden çok teşekkürler.

• gigatek yada inventus bunları kontrol ettinmi ? Uygun fiyatla bu iki sitede bulabilirsin, inventus, da gidip elden de alabilirsin, sitelerinde adreslerini de ayrıntılı olarak harita üzerinde belirtmişler.
    Ama 8800 GTS yi bulman biraz zor gibi yurtdışı sitelerde bile stoklarda yok gözüküyor.
  • Bu foruma çok şey borçlu gigatek ve inventus.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pcbuilder

Bu foruma çok şey borçlu gigatek ve inventus.

Kesinlikle özellikle İnventus o kadar iyi müşteri ilişkileri varki Gönüllü reklamlarını yapıyoruz.
  • cevap için teşekkürler;ancak ist da oturduğum için gigatek den almam mümkün değil.Inventus gayet güzel bir yer fakat orda da aradığım parçaların hepsi yok.Sanırım 2 farklı yerden almak zorunda kalacağım ve bu da canımı sıkıyor.Başka site/mağaza tavsiyeleriniz varsa harika olur.
  • böyle bir sisteme o monitör olmamıs bence daha iyi bir monitör al yoksa 8800gtx yazık olur
    quote:

Orjinalden alıntı: imtalator

herkese merhaba.Yeni bir sistem topluyorum hemen hemen şu şekilde olacak :

- intel core2duo e6600 536 YTL
    - geforce 8800 gtx 1318 YTL
    - Asus p5 dlx 352 YTL
    - Twinmos 1gb M-tech dd2 667 mhz ram 173 YTL
    - Seagate 320gb harddisc 168 YTL
    - Samsung 793DF 17'' Monitör 169 YTL
    - Keysmart Ups 53 YTL
    - Thermaltake VD6000BNSD SOPRANO VX Kasa 108 YTL
    - 500 - 550 W bir güç kaynağı
    - Samsung Dvdrw 47 YTL

3300 YTL gibi bir fiyata denk geliyor.Bu listeyi hipernex adresinden yaptım.Ancak şöyle bir sorunum var ki internetten alış veriş yapmam mümkün diil (babam yüzünden) bu nedenle bir fabrikası vs olan ve bizzat gidip kendi mağazasından alabileceğim bir yere ihtiyacım var.Hipernex bu dediğim olayı yapmıyor,yapan sitelerde de aradığım parçaların bazıları yok - özellikle 8800 gtx i baktığım hiçbir sitede göremedim stokta değil hepsinde - Sizden istediğim bu parçaların hepsini birden alabileceğim bir yer.Bir fabrikası,mağazası vb olan bir internet sitesi ya da bunları sattığından emin olduğunuz ve tavsiye edebileceğiniz bir bilgisayarcı,ikisi de kabulümdür.Şimdiden çok teşekkürler.

• o halde para limitimi (3300ytl) geçmeyecek şekilde daha uygun bir monitör tavsiye eder misiniz ? Bunları bulabileceğim bir yer de tabii ki

-ek olarak şunu da belirteyim 8800gtx i dx10 oyunlara yatırım olsun,bikaç sene idare etsin diye alıyorum.1280 çözünürlük benim için gayet yeterli,o yüzden 17'' bir monitör seçtim yani 1600lerde gözüm yok 1280 olsun max detay olsun bana yeter bu yüzden 17'' yeterli diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imtalator -- 4 Ocak 2007; 4:06:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    şu rozetten nerden bulabilirim?
    14 yıl önce açıldı
    BU PARFÜMÜ NEREDEN BULCAM
    7 yıl önce açıldı
    Ucuz Film Nerden Bulabilirim ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O sisteme 19" LCD WS monitör yakışır
  • quote:

Orjinalden alıntı: imtalator

o halde para limitimi (3300ytl) geçmeyecek şekilde daha uygun bir monitör tavsiye eder misiniz ? Bunları bulabileceğim bir yer de tabii ki

-ek olarak şunu da belirteyim 8800gtx i dx10 oyunlara yatırım olsun,bikaç sene idare etsin diye alıyorum.1280 çözünürlük benim için gayet yeterli,o yüzden 17'' bir monitör seçtim yani 1600lerde gözüm yok 1280 olsun max detay olsun bana yeter bu yüzden 17'' yeterli diye düşünüyorum.

1gb ramle 1280 çözünürlükte biraz zor oynarsın.anakarttan kıs rami 2*1gb yap.
  • evet ramden 2 tane var listemde oraya yazmayı unutmuşum 2x1gb yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.