Şimdi Ara

Bunlardan Hangisi (tv bugün sipariş verilecek)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Boyutlar küçük 32'den aşağı alma ilerde pişman olursun
  • 23inc ve full hd olması sebebiyle Lg al. Ne kadar büyük o kadar iyi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kragger

Boyutlar küçük 32'den aşağı alma ilerde pişman olursun

Arkadaşa katılıyorum. Bende imzamda ki tv var. 47 inc, 55 olsa hayır demem. Dediğim gibi ne kadar büyük o kadar iyi.

Vestelleri direk salla Hd ready onlar.

Sonuç; Paran varsa Full hd olan ve alabileceğin en büyük ekranı al :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurhar

quote:

Arkadaşa katılıyorum. Bende imzamda ki tv var. 47 inc, 55 olsa hayır demem. Dediğim gibi ne kadar büyük o kadar iyi.

http://www.hepsiburada.com/liste/lg-dm2350d-pz-23-3d-full-hd-led-monitor-televizyon-1-gozluk-hediyeli/productDetails.aspx?productId=evlgdm2350dpz&categoryId=163192

bu nasıl

• Samsung olsun, FULL HD olsun, en az 32 inc olsun. Gerisi sorun değil.
  • bendede tik var senelerden beri pc'de oynadığımdan mı nedir büyük ekranda oyun oynayamıyorum 24'' full hd bir samsung monitör var çok rahat oynuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyun oynamak için alıyorsan FullHD'ye gerek yok parana yazık edersin 800-900 arasına çok güzel televizyonlar var 82 Ekran Sony 32BX420 mesela.Ben bunu almayı düşünüyorum PS3 için alıcam sadece.FullHD oyunlar bir elin parmaklarını geçmez şuanda.Onlarda benim ilgimi çeken oyunlar değil mesela.Zaten grafik deliside değilim oynanabilirlik ve hikaye önemli benim için.O yüzden 82 ekran al bana sorarsan.32LS5600 buda seçeneklerim arasında mesela ama sony daha yakın
  • PS3 için LG ve Samsungdan uzak durun derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler arkdaşlar yorumlae için bugün çıkıp bakacağım bakmadan almama kararı verdim denemiş olurum hem
  • quote:

Orijinalden alıntı: pars0071

PS3 için LG ve Samsungdan uzak durun derim.

Hmmmm.
  • quote:

neden hocam?bende samsung led tv var.ps3 performansı gayet iyi.açıkçası çok memnunum.
  • quote:

sebep nedir

madem attın ortaya bir laf açıkla ozaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan0101 -- 14 Haziran 2012; 14:13:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

quote:

sebep nedir

Input lag olayı yüzünden. Neden sert çıktığını da anlamış değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Onurhar

quote:

ancak fazla büyük ekran da görüntü kalitesini bozabiliyor
  • quote:

quote:

quote:

sebep nedir

niye sert çıkışayım böyle bir laf söylüyorsan nedeninide yazman gerekirdi sadece

şuan evde 3 tv var 2 tanesi samsung bir tanesi lg hiçbirindede sorun yaşamadım

input lag olayı yeni nesil tvlerin hepsinde var önemli olan araştırıp input lag oranı düşük tv almak

• samsung ve lg piyasa lideri firmalar, bende Lg kullanıyorum input lag ın İ si nedir bilmem o denli memnunum, ama 100 hz sinde ghosting yapıyor o kısmı sorunlu bir seriye ait tv m var. 100 hz de gereksiz geliyor bana genelde kapalı oynayarak çözümü sağladım.

tv alacak arkadaşta monitörüde alsın kesesine göre, monitörde görüntü hafif mat ve güzeldir daha akıcı sorunsuz oynarsın.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sebep nedir

niye sert çıkışayım böyle bir laf söylüyorsan nedeninide yazman gerekirdi sadece

şuan evde 3 tv var 2 tanesi samsung bir tanesi lg hiçbirindede sorun yaşamadım

input lag olayı yeni nesil tvlerin hepsinde var önemli olan araştırıp input lag oranı düşük tv almak

Zaten LED TV lerin genel sorunu ancak samsung ve lg de daha fazla gibi geldi. Internetteki yorumlar da destekler nitelikte.

• quote:

Orijinalden alıntı: zedge08

quote:

neden hocam?bende samsung led tv var.ps3 performansı gayet iyi.açıkçası çok memnunum.

Benim kuzendeki samsung geç tepki veriyor gibi. Benim philipsde öyle bir sorun yaşamadım. Internette de okuduğum yorumlar bu sorunun olduğu yönünde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Player 1

samsung ve lg piyasa lideri firmalar, bende Lg kullanıyorum input lag ın İ si nedir bilmem o denli memnunum, ama 100 hz sinde ghosting yapıyor o kısmı sorunlu bir seriye ait tv m var. 100 hz de gereksiz geliyor bana genelde kapalı oynayarak çözümü sağladım.

tv alacak arkadaşta monitörüde alsın kesesine göre, monitörde görüntü hafif mat ve güzeldir daha akıcı sorunsuz oynarsın.

Hangi televizyonu kullanıyorsunuz 82 ekransa yazabilir misiniz? Ben LG ya da Sony almayı düşünüyorum da Sonyde sorun yaşamam heralde ama aynı fiyata daha iyi özellikli LGlerden almak istiyorum bir kaç tane var ama input lagı denemem lazım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.