Şimdi Ara

Bunlardan başka gta4 şifresi var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
24.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben nette bunları yazıyorum ama biraz az geldi sizin bildiğiniz başka şifreler var mı?

3625550100 > Ölümsüzlük
    4825550100 > Silahınız ve Sağlığınız Yenilenir
    4865550100 > Silah Hilesi (Sopa, Tabanca, Pompalı Tüfek, MP5, M4, AWP, RPG, El Bombası)
    4865550150 > Silah Hilesi II (Bıçak, Molotof kokteyli, Tabanca, Pompalı Tüfek, Uzi, Keleş, AWP, RPG)
    2675550100 > Arama seviyeniz sıfırlanır.
    2675550150 > Arama seviyeniz 1 artar.
    3595550100 > Annihilator
    2275550142 > Cognoscenti
    2275550175 > Comet
    2275550100 > FBI Buffalo
    6255550100 > NRG 900
    6255550150 > Sanchez
    2275550168 > Super GT
    2275550147 > Turismo

• Baya bi siteye baktım bunlardan başka bulamadım.

Sadece tavsiye, hile kullanma bence oyundan aldığın zevki baltalar.
  • Ya polisden kaçma kullanıyorum çünkü oyun kasıo bende ama annihaltor çok zevkli oluyor ama bi yandanda düşününce bu kadar kapsamlı bi oyunda bu kadar az şifre şaşırtıcı
  • ben araba kullanmayı seviyorum bir yere çarpsam sıyırsam bile Gta San'da HESOYAM yazardım bunda da telefonun tuşuna basıyorum.buda pek hile sayılmaz
  • Bir kod daha var ölümsüzlük/silah/sağlık ve zırhı veriyor tek şifreyle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: legend86

Bir kod daha var ölümsüzlük/silah/sağlık ve zırhı veriyor tek şifreyle.

Oyunda cep telefonuna girilen hilelerle ölümsüz olamazsınız , sadece canınınız full olur.Farkettim birçok sitede ölümsüzlük yazıyorlar ama öyle bir şey yok , yalnızca canınınız full olur ve biterse ölürsünüz
  • quote:

Orjinalden alıntı: dr.dRe`

quote:

Oyunda cep telefonuna girilen hilelerle ölümsüz olamazsınız , sadece canınınız full olur.Farkettim birçok sitede ölümsüzlük yazıyorlar ama öyle bir şey yok , yalnızca canınınız full olur ve biterse ölürsünüz

Aynen bende baktım heryere ancak ölümsüzlük yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir yanlışlık mı var ?
    6 yıl önce açıldı
    Buna bi çare var mı??
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Ölümsüzlük yazmışım gece yazarken oluyor böyle şeyler evet ölümsüzlük yok.

• quote:

quote:

quote:

Ölümsüzlük yazmışım gece yazarken oluyor böyle şeyler evet ölümsüzlük yok.

Önemli değil hocam olabilir böyle şeyler , bir de bazı sitelerde görüyorum aynen ölümsüzlük diye yazıyorlar , yanlış bilgilendirme olmasın istedim

• arkadaşlar hileyi cepten kullanmayı özellikle yapmışlar dah kolay olsun diye

ancak bilmiyorlarki türkleri msn de sohbettten dolayı orada şifreyi seçene kadarşifreyi yazacağımızı

ancak telden seçmek güzel olmuş hem sürekli şifreyi bulup yazmak tansa(bide yanlış yazmalar ve uzun hileler) bölesi daha iyi

bide bi arkadaş demiş bu kadar kapsamlı bir oyunda bu kadar az hile

bence güzel olmuş yani gta san andreas ta saçma sapan sürüle hile vardı

hem bide biraz daha zevkini alalım yani her görevin her şeyinde hileleri kullanarak şak diye bitiyordu eski oyunlar

ancak az ve kullanışlı olunca hileler daha iyi olmuş benim görüşüm bu

• quote:

Orjinalden alıntı: mzkaplan

arkadaşlar hileyi cepten kullanmayı özellikle yapmışlar dah kolay olsun diye

ancak bilmiyorlarki türkleri msn de sohbettten dolayı orada şifreyi seçene kadarşifreyi yazacağımızı

ancak telden seçmek güzel olmuş hem sürekli şifreyi bulup yazmak tansa(bide yanlış yazmalar ve uzun hileler) bölesi daha iyi

bide bi arkadaş demiş bu kadar kapsamlı bir oyunda bu kadar az hile

bence güzel olmuş yani gta san andreas ta saçma sapan sürüle hile vardı

hem bide biraz daha zevkini alalım yani her görevin her şeyinde hileleri kullanarak şak diye bitiyordu eski oyunlar

ancak az ve kullanışlı olunca hileler daha iyi olmuş benim görüşüm bu

Evet açıkcası ben sürekli cıvıtıyordum eskiden.Şimdi daha 1 tane bile hile kullanmadım.

• Arkadaşlar ölümsüzlük hilesi işe yaramıyor.Ben polislerle çatışmaya girdim fakat öldüm.
  • Valla benim kibarca popo yemiyoPolis takılıyo 3e geldimi tak elim alıştı 2 saniye bile sürmüyo yukarı enter yukarı enter 2 aşağı ve hile 2 saniye alışkanlık yaptı valla.
  • 486-555-0100 - Silah paketi 1
    227-555-0168 - Super GT verir
    359-555-2899 - Helikopter verir
    625-555-0150 - Sanchez verir
    227-555-0142 - Cognoscenti verir
    227-555-0147 - Turismo verir
    227-555-0175 - Comet verir
    272-555-8265 - TANK verir
    362-555-0100 - Sağlık verir
    486-555-0150 - Silah paketi 2
    468-555-0100 - Hava değiştirme
    227-555-9666 - Bullet GT verir
    359-555-7272 - Paraşüt verir
    276-555-2666 - Yumruk güçlendirme
    267-555-0100 - Aranma seviyesini sıfırlama
    267-555-0150 - Aranma seviyesini yükseltme
    486-555-2526 - Sniper rifle mermisi verir
    482-555-0100 - Sağlık, zırh ve silah verir
    359-555-0100 - Annihilator verir
    227-555-0100 - FIB Buffalo verir
    938-555-0100 - Jetmax verir
    625-555-0100 - NRG-900 verir
    625-555-3273 - Vader (Bisiklet) verir
    625-555-0200 - Akuma (Bisiklet) verir
    938-555-0150 - Floater (Bot) verir

Bunlar EFLC TBoGt ta hepsini kullanabiliyon ama TLaD ta bazılarını.

276-555-2666 - Yumruk güçlendirme bunu dene bi olabilir.Ama tam emin olamıyom.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oyuncu82 -- 12 Kasım 2011; 15:39:07 >

• ah be güzelim oyunu hileyle yazık ediyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bişey soracam oyunu aldım kurdum ama karşıya geçince polis peşime düşüyor.bide polis,ambulans,taksi gibi arabalara binince görev yapmıyor gta sanda yapıyorduk.
  • Hilesiz de hiç oynanmıyor ya. Örneğin otobüs turu yapayım diyorum. Polis peşime takılıyor polis arabasını ufak çizsem bile. (Otobüs sürmek her GTA'da zordur, bilirsiniz. Alıştığım için genelde çarpmam ama oluyor arada.) Malum Liberty polis kaynıyor zaten, köşe başı polis görebilirsiniz. Haydi kurtul bakalım. Otobüsü kurşun yağmuruna tutarlar. Bu da otobüs turunun afedersiniz içine eder. Mecburen yazıyorum bu gibi durumlarda zorda kalmamak için. Ama Max Payne 2'de de hile denedim hilesiz hali çok daha zevkli. Bence GTA için tam tersi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 30 Mayıs 2012; 19:50:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Qarizma

Arkadaşlar bişey soracam oyunu aldım kurdum ama karşıya geçince polis peşime düşüyor.bide polis,ambulans,taksi gibi arabalara binince görev yapmıyor gta sanda yapıyorduk.

GÖrev yapıncan karşı taraflar açılcak.GÖrev yapılmıyo bunda ayrıca öyle.
  • Polis arabasını durdurup "E"ye basınca menü gelecek karşınıza. Oradan polis görevlerini yapabilirsiniz. Ayrıca oyunu %100 bitirebilmek için mecbur yapmanız lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu82

quote:

Orijinalden alıntı: By Qarizma

Arkadaşlar bişey soracam oyunu aldım kurdum ama karşıya geçince polis peşime düşüyor.bide polis,ambulans,taksi gibi arabalara binince görev yapmıyor gta sanda yapıyorduk.

GÖrev yapıncan karşı taraflar açılcak.GÖrev yapılmıyo bunda ayrıca öyle.

teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.