Şimdi Ara

BUNLAR ÖLÜ PİKSELMİ ACİL YARDIM:((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün birşey farkettim 6233 ümü resim çekme modunda KAMERASINI TAMAMEN KAPATINCA EKRAN SİMSİYAH OLACAĞINA KENARLARI IŞLTILI OLUYOR BU SİZDEDE BÖYLEMİ YOKSA BUNLAR ÖLÜ PİKSELMİ? TELEFONU NOKİA COM GARANTİLİ ALDIM GARANTİDE ÖLÜ PİKSELE KARŞI TAVIRLARI NEDİR? TELİMİ DEĞİŞTİRİYORLAR YOKSA EKRANIMI ? BUNLAR ÖLÜ PİKSELMİDİR BAŞKA TELEFONLAR DA KAMERAYI KAPATINCA(EL İLE MERCEĞİ KAPATMA) EKRAN SİMSİYAH OLUYOR BENDE OLMUYOR BUNUN ANLAMI NEDİR SİNİR OLDUM NE YAPMALIYIM??BUNLAR ÖLÜ PİKSEL DEİLSE NEDEN EKRAN SİYAH OLMUYOR??

• kamerayı tamamen kapattın mı belki boşluktan ışık geliyordur
  • tamamen kapatıyorum boşluk yok ekran parıldıyor yüzlerce nokta var hepsi beyaz deil ama nokta sayısı çok
  • evet bende de var o sorun olmaz
    gece modunu açarsan daha da çoğalır o noktalar
  • diğer tellerde varmı acaba??
  • bendede v3i var elimle kamerasını kapattığımda hani tv ler iyi çekmezde siyah siyah karıncalanırya kısa çizgi halinde işte onun beyaz çizgili olalı böyle kısa kısa sürekli hareket eden çizgiler oluyor bende
  • Onlara NOİSE denir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: --Gan-g-ster--

Onlara NOİSE denir.

yani ölü piksel değilmi noise ney açıklarmısın
  • http://forum.donanimhaber.com/m_9011878/mpage_169//tm.htm#19114924

sorunuzu burada sormalıydınız

((( forum kurallarını okumalısın )))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximilanos -- 17 Kasım 2007; 22:12:07 >
  • Bu bir kural.
    Konu kirliliğini önlemek amacıyla ayrı konularda sorulan sorulara cevap vermek yerine soru soran kişileri ana konuya yönlendirmek gerekiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.