Bildirim
Bunlar ne demek, ne işe yarıyor?
Collonil Waterstop 33030001008 ayakkabı kremi pürüzsüz deri 75 ml (0), Açık kahverengi, Ölçü Birimi : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B00GSR1O4U?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Çekiş ayarları.
2WD arka tekerler
4HI 4 çeker normal şanzıman oranları ile
4LO 4 çeker kısa oranlı şanzıman (ağır arazi) -
Cevap için teşekkürler tam tahmin ettiğim gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2WD ; 2 tekerden çekişli sürüş, yakıt ekonomisi ve şehir içi kullanımı
4HI ; 4 tekerden çekişli sürüş , buzlu yollar ve hafif karlı yollarda , off road larda, bozuk dağ yolları , yüksek çıkış ve inişlerde kullanılır.
4LO ; 4 tekerden çekişli sürüş , derin karlı veya çamurlu yollar , zorlu aşırı engebeli off road ortamı , araçta yük varsa , fazla tork isteyen durumlarda kullanılır. normalden daha fazla tork üretilir. -
Sürekli 4 çeker olmayan bu gibi araçlarda aracın ön diferansiyel ve akslarını sürekli kullanıma uygun yapmıyorlar genelde. Maliyet minimizasyonuna gidiyorlar. Aklınızda olsun. 4Hi ve 4Lo'yu gerekmedikçe kullanmayın.
4'lo'yu ben genelde çok dik yokuşları motor freni ile yavaş yavaş inmek için ve kara saplanmış diğer araçları kar üstündeyken çekmek için kullanıyordum. Onun dışında ağır çamura eğlencesine girdiğimde... Onun dışında hiç kullanmadım.
4Hi kar tuttuğunda, yolun üstü kar kaplandığında kullanıyordum.
Ağır şanzıman güzel bir şey. Çok kullanılmıyor; ama kullanılması gerektiğinde büyük rahatlık oluyor. -
Sizin aracınız ne?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir dönem Frontera kullandım.
Şimdikinde yok böyle bir seçenek. Sürekli dört çeker. Ağır şanzıman da yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST
Bir dönem Frontera kullandım.
Şimdikinde yok böyle bir seçenek. Sürekli dört çeker. Ağır şanzıman da yok.
hocam fronteraları çok merak ediyorum nasıl araçlardır , oldukça heybetli bir duruşu var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bellup -- 27 Aralık 2017; 13:26:31 >
-
Tek kelime ile: Kötü...
Arabanın Opel olan herşeyi çok kötü. ISUZU olan herşeyi muhteşem.
Çok sağlam kasa, sağlam şase. Çok kötü motor. İyi şanzıman. Çok kötü debriyaj takımı.
Opel'e has ne güzellik var diye sorarsan çok iyi duruyor ve bu sınıfa göre çok iyi yol tutuyor. Yani tipik bir Opel. Hakkını yemeyeyim.
Onun dışında çok kötü araba. Özellikle 2.2 ecotec benzinlisi. 3.0 gene daha iyidir.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Çekiş ayarları.
2WD arka tekerler 4HI 4 çeker normal şanzıman oranları ile 4LO 4 çeker kısa oranlı şanzıman (ağır arazi) |
2WD ; 2 tekerden çekişli sürüş, yakıt ekonomisi ve şehir içi kullanımı
4HI ; 4 tekerden çekişli sürüş , buzlu yollar ve hafif karlı yollarda , off road larda, bozuk dağ yolları , yüksek çıkış ve inişlerde kullanılır. 4LO ; 4 tekerden çekişli sürüş , derin karlı veya çamurlu yollar , zorlu aşırı engebeli off road ortamı , araçta yük varsa , fazla tork isteyen durumlarda kullanılır. normalden daha fazla tork üretilir. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X