Şimdi Ara

Bunlar nasıl fenomen olmuş SS li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnstagramda görüyorum bu kadar yüksek takipçiye sahipler ve bir fotoya 3bin üstünde beğeni geliyor.Ünlü filanda değiller.İnstagramda nasıl bu hale gelmişler ?
     Bunlar nasıl fenomen olmuş SS li Bunlar nasıl fenomen olmuş SS li Bunlar nasıl fenomen olmuş SS li

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Artık fenomen olmamak moda

• Dostum şimdi bunlarda tip var. O tip bizde yok işte o yüzden bize ilginç geliyor. Acı gerçekler

• Son zamanlarda yapılan diziler insanları müthiş bir şekilde zenginliğe özendiriyor. Millet de sadece dizilerle kalmıyor. Instagram, Facebook vs gibi yerlerde zenginlerin hayatının içinde böyle var olmaya çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarihçi -- 22 Ekim 2016; 23:35:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakan mutlu dediğin çocuk liseden arkadaşım sakarya istanbul takipçileri felan normal yani sakarya da zaten herkes tanır istanbulda da çevresi olduğu için olabilir.
  • tipleriyle
  • Bot

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çocuklara mesaj atıp sor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

Bot

Peki hocam neden bot satın alma gereği duyuyorlar sizce ?

• En kolay öyle takipçi edinirsin tabi aralarında doğal yolla sahip olanlarda var onları tenzih ediyorum

• benim böyle tipli arkadaşlarım var 5 6 tane hepsinde bot vardı 3000 takipçiden tek yorum yapanlar arkadaşlarıydı ve her fotoğraf 700 beğeni alıyordu tabi aralarında bot kullanmayanda var zaten takipçi beğeni oranıyla anlaşılıyor bot kullanıp kullanmadığı
  • Bunlarin cogu bot. Neden bot alma geregi duyuyolat diye sormussun. Iste bu cevabi verebildigimiz zaman ulkece iyi yerlere gelebilecez.

• Ayfon'un hayırlı olsun..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben tanimiyorum. demekki yeterince fenomen degiller
  • Çene,kalkık burun,pembe dudak.Tm burun neyse de diğerleri tumblr kız itemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

Çene,kalkık burun,pembe dudak.Tm burun neyse de diğerleri tumblr kız itemi

dudağa rujmu sürüyorlar hocam ? Birde yağ oranı ne kadar düşer düşsün onların gibi olmuyor yanak çukurlarından bahsediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: forward 1905

quote:

dudağa rujmu sürüyorlar hocam ? Birde yağ oranı ne kadar düşer düşsün onların gibi olmuyor yanak çukurlarından bahsediyorum.

Bazılarının orijinal,parlatıcı süren gördüm.Genetik hocam o kemikler,çoğu dudağını öne çıkarır hafif açık durur öyle poz verir iyice çukur olsun diye Genetik yani yağ oranı falan pek sanmıyorum onlar kadar olmaz. Bende de çene var mesela ama diş kaslarım çıkık çeneyi siliyor baya

Edit dudaklara dikkat Çekici bir şey aslında keskin çene,daha erkeksi duruyor sağlam bir vücut vs ile . Elmacıkların çıkık olması da aynı

Jawline tumblr yazarsanız bir sürü çıkar foto

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan G. -- 23 Ekim 2016; 0:44:43 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: forward 1905

quote:

Bazılarının orijinal,parlatıcı süren gördüm.Genetik hocam o kemikler,çoğu dudağını öne çıkarır hafif açık durur öyle poz verir iyice çukur olsun diye Genetik yani yağ oranı falan pek sanmıyorum onlar kadar olmaz. Bende de çene var mesela ama diş kaslarım çıkık çeneyi siliyor baya

kısacası bunlar insan değil uzaylılar tasarlamış hocam.Sanki bilgisayarla yapılmış gibiler :)

• forward 1905 kullanıcısına yanıt
    Favorim Connor hocam

Çok sert bir suratı yok ama duruşta etkisi var çenesinin,net.

Hala umut var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.