dK'de yatıcaktım Son 433 hp valla yazık olucaktı priest yattı ama zor kurtuldum allah kahretsın ya dun gece pre aldım
GALİBA TTNET'İN PERSONEL VE TEKNİK SORUNDAN DOLAYI OYUNDA LAG OLUYOR VE DC YİYOMUŞUZ... TABİİ DUYDUĞUM DOĞRU İSE...
bunun adı knight online
yqw şu ttnrt bi adma gibi hizmet wermio
burnuma ttnet konuları geliyor. oyunda sorun yok
evet 5-10dk da bi dc wriyor ve asırı lag war gece girin daha sakin olur(silver premium war bosu bosuna aldım yaa)
lagda var
bi masaustunde idim 2 dk buraya bakıyodum sürekli bağlantının kopup geldigini fark ettim ttnet den
acayip lag var oyunda bazen 20 sn felan takılı kalıyor tam oyunu kapatıcam tekrar gelior sanırım sorun ttnetten kaynaklanıyor
Evet arkadaşlar sorun ttnet den... çüni oyunda tanıdığım hiç bi yabancıda lag yok... adamlar ardreamda döktürüyorlar...
e1de boss event var yabancılar köşeyi döndü
Acayip sinir geldi bana artık B u TT NET PARAYI ALMAYA GELİNCE ALIYO H İ Z M E T V E R M E Y E G E L İ N C E V E R M İ O ADAMLARI O KADAR COK ARIYORUMKİ YAKINDA AKRABA CIKABİLİRİZ
Arkadaşlar birde bu sorunlar bölgesel . Bursa'dayım benim evde ultra lag var ama başka bir semtte sıfır lag süper oynuyor . Ama şunu bilin bu sefer K2 ile alakası yok tamamen TT kaynaklı!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme