Şimdi Ara

Bune be

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu ttnet kadar özürlü bişey yok arkadaşlar herifler tivibu ev kurdular 2 ay beleş olanından herifler senin kotadan harcamaz dedi bi baktım net yavaşladı kanallarında renkler birbirine karışıyordu. net gitti sonra tivibuyu kapattım net tekrar geldi meğersem kodumun şeyi benim kotamdan yiyormuş iptal ettireceğiz sizi de arayıp kuralım mı derlerse sövün kapatın ciddiyim

edit : bu arada neden EGIHosting yazıyor anlamıyorum ve türkiyeyi göstermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandsUpPantiesDown -- 3 Temmuz 2012; 15:08:27 >

• Hız testi sonucuna benziyor
  • dostum bence yaşadığın yeri kontrol et? türkiyeyse sorun yok
  • tivibu ev dediğin şu evine set-top box kurdukları değilmi? eğer oysa o kotadan yemez hocam.
  • sen 50gb ı geçmediğine emin misin peki
  • Niye ta amerikadaki serverden test yapıyosunuz ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

tivibu ev dediğin şu evine set-top box kurdukları değilmi? eğer oysa o kotadan yemez hocam.

usta daha dün internet hızım 5-6 mbit ti ve yayın iyi gösteriyordu şimdi acayip sövesim geliyo bunlara download falan yapmadım eski modemi taktım internet hızım neden böyle düşsün ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Abi inanamıyorum ya....
    17 yıl önce açıldı
    Ya AYIP BEE
    19 yıl önce açıldı
    Autocadciler nedensiniz be yav
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Server Amerika, ISP farklı.
  • Bende de speedtestte AT&T görünüyor servis sağlayıcım.
  • hey Allah'ım ya bide aradıklarında 4 bin tane kanal var diyorlardı 300lerde kanal var
  • quote:

Orijinalden alıntı: HandsUpPantiesDown

quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

tivibu ev dediğin şu evine set-top box kurdukları değilmi? eğer oysa o kotadan yemez hocam.

usta daha dün internet hızım 5-6 mbit ti ve yayın iyi gösteriyordu şimdi acayip sövesim geliyo bunlara download falan yapmadım eski modemi taktım internet hızım neden böyle düşsün ki

çünkü set-top box u takınca kafadan 4Mbit TV trafiği için ayrılıyo, yani geçen sene böyleydi. hala da aynıdır büyük ihtimal.

bu demek oluyo ki 5Mbit hızın varsa set-top box taktığın anda internet hızın 1Mbit e düşer. aynı şekilde 6 ise set-top box dan sonra 2 olur. IPTV hizmeti (yani tivibu ev) zaten yüksek hızda bağlantı kurabiliyosan işe yarar.

kota konusunda korkma, set-top box zaten kendi IP sini alıyo, yani senin internet için kullandığın modem ile set-top box farklı ip ler alıyolar. ve ayrıca dslam a da farklı cross değerleri ile gidiyolar (internet: 8/35, IPTV: 8/55 idi sanırım) ve ttnet tarafında internet trafiğin (yani modeminden gelen paketler) ttnet router larına giderken, IPTV trafiğin IPTV ile ilgili sunuculara gitmektedir. IPTV trafiği kota hesaplamasına girmez yani.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.