Şimdi Ara

Bundan sonra sinirli insanlar ilgi alanım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neden? Tam olarak bilmiyorum ama hoşuma gidiyor.Birisiyle abartmadan, sürekliliğini koruyan bir yükseklikte atışmak.Karşılıklı laf sokmalar, sonu gelmeyen tartışmalar.Normal insanları sevmiyorum artık, sevemiyorum.Hayatın bu zamanlarında sevememde.Her neyse.İyi akşamlar

• senin ağzını yüzünü döverim
  • Bak şimdi çok sinirlendim. Oldu mu?

Edit: Şöyle söyleyeyim ben de senin gibiyim. Ayrıca dayak atmaya ve dayak yemeye bayılırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exocoetidae -- 13 Ekim 2014; 18:48:21 >
  • Yoldan geçenlere bile sinirleniyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exocoetidae

Bak şimdi çok sinirlendim. Oldu mu?

Edit: Şöyle söyleyeyim ben de senin gibiyim. Ayrıca dayak atmaya ve dayak yemeye bayılırım.

Konu kavga değil, onların dünyalarını anlayabilmek
  • sizin ardinaliz yükselmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

quote:

Dayak dediysem yani rastgele birine dalaşmak değil.
    Daha çok arkadaş veya kardeşlerle boks maçı gibi düşün.

Onların dünyasını anlama çerçevesinden bakarsak. Ben mesela birini sinirlendirdim, diyelim.
    Sinirlenen kişiyi her yönden incelerim. Çünkü sinirlenen kişi bazı şeyleri açığa vurur. Neye daha çok sinirlenir, sinirlenmez bunları öğrenirim.

Ayrıca bir konu hakkında bilgi sahibiyim diyelim. Yeni tanıştığım birine bildiğim bilgiyi, bilmiyormuş gibi sorarım. Sonra onun tepkisini, yanıtının nasıl olduğunu, kişiliğini(övünüyor mu gibisinden) öğrenmeye çalışırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

quote:

Dayak dediysem yani rastgele birine dalaşmak değil.
    Daha çok arkadaş veya kardeşlerle boks maçı gibi düşün.

Onların dünyasını anlama çerçevesinden bakarsak. Ben mesela birini sinirlendirdim, diyelim.
    Sinirlenen kişiyi her yönden incelerim. Çünkü sinirlenen kişi bazı şeyleri açığa vurur. Neye daha çok sinirlenir, sinirlenmez bunları öğrenirim.

Ayrıca bir konu hakkında bilgi sahibiyim diyelim. Yeni tanıştığım birine bildiğim bilgiyi, bilmiyormuş gibi sorarım. Sonra onun tepkisini, yanıtının nasıl olduğunu, kişiliğini(övünüyor mu gibisinden) öğrenmeye çalışırım.

Açığa vurduğu şeyler kötü şeyler ise hakkında fazla şey öğrenmeye de gerek yok.Aynı zamanda *oktan bir insan olduğunuda anlamış olursun çünkü.

Bende aynı şeyi yaparım çoğu zaman.Ardından kişiye göre çok daha fazlasını söyleyebilirim veya sessizce kalırım.Genelde karşıyı yarı cahil hissedersem olur.Tam bilgi sahibi olmadan çok fazla konuşanları sevmem.Ama konuşmasında belli etmişse yüzeysel şeyler bildiğini o zaman sorun yok

• Jim Carrey kullanıcısına yanıt
    o değilde hacı iyi kötü çirkin güzelmiş affedilmeyen kadar olsada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.