Şimdi Ara

Bundan sonra bir şeyler değişir mi yoksa çok mu geç kaldım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversitede ailemin zoruyla istemediğim bölüme girince kendimi çok boşladım oysa bu zamana kadar okul hayatımda olduğum her yerde başarılı oldum ama bu bölüme girince tamam dedim artık her şey bitti hayallere elveda de..

Hocalar kimin ilgili kimin olmadığını biliyor ve benim bölümü istemediğimi de biliyorlar fakat ben bundan sonra çalışacağım hem de çok sizce bu değişimimi onlarda görünce gözlerindeki yerim farklılaşır mı? Tembel sorumsuz öğrenci imajım silinir mi?

Hoca farklı çalışma alanlarından bahsetmişti istemediğimi söyleyince bende önümüzdeki dönem başında gidip hocayla konuşmak istiyorum hocam madem bu alan dışında da çalışabilirim bana bir yön gösterir misiniz madem böyle bir ihtimal var belki geç belki zamanı geçti ama bundan sonra elimden ne geliyorsa yapacağım çalışacağım gibisinden bir konuşma yapmayı planlıyorum sonrada derslere çalışmayı..

Bana bir akıl verir misiniz sizce bu konuşmayı yapmalı mıyım yoksa aynen devam mı etmeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne zaman senin gibi olsam bunu dinliyorum. Dinlemelisin

• Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    Bunu izlemiştim ama yinede teşekkürler

• Sen elinden geldiğince çalış salla hocaları zaten farkına varacaklardır bu konu hakkında da gidip konuşma bence gereksiz diyalog yaşarsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.