Şimdi Ara

BUNDAN SENEYE İLK 5K ÇIKARMI SS Lİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hardcore çalışma ile fen geo türkçe sosyal kasılacak matematik bölüm denemeleri atılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magic06 -- 31 Temmuz 2018; 19:41:43 >

• Bu nasıl soru olm çıkmaz desek kalmayacak mısın mezuna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arttırılır mı hacı onu soruyorum ben netlerimin iyi olduğunu düşünürken 47k geldi demekki fule yakın çekmemiz lazım ki ilk 5k gelsin
  • Magic06 M kullanıcısına yanıt
    Ön sıralarda yığılma öyle çok yok hocam 5k için de 105-110 70-75 arası net gerekir ama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu mat netlerine yazık olmuş ben senin gibi mat yapsam 30kdan rahat 10k gelirdi. Çalışıp feni halledersiniz çok rahat yaparsınız.

• peki hocam bu obp ile mümkünmü obp çok geri atarmı kaç k yapmam lazım 5 binin içinde kalmak için
  • hocam iyi niyetini anlıyorum ama yanlış bilgi vermeyelim arkadaşım geçen sene 1küsür k ile kırık obpyle 5.5 kya düştü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu sene ilk 50k
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 15kdan sayısal 3k tm 355.liğe çektim kardeşim. Çalışırsan pes etmezsen oluyor
  • Yo bu senede obp geçen sene kadar atti daha fazla etkisi olmaz

• Hocam obpye bakmamıştım yukarda arkadaş 1k olman lazım diyince sandım 58-60 felan obp 81 miş boş tatava yapmasın 1k adam 81 obp en fazla 2k atar en en en fazla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netlerimiz nerdeyse aynı hocam mat ve fenin durumu, akıllıca bi çalışmayla olmaması için neden yok ama ayt mat için 1 tanede olsa sağlam bi sb çöz.

45k dan 3.seneye kalıyorum bende obp 37 den 45e attı

• cevaplar için teşekkürler beyler çözücem hocam boş durmak yok sağlam şekilde çalışıcam hocam başlarım çalışmaya yakında sb olarak acil mat ve karekök lys çözücem bu sene bitmedi lys karekök

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magic06 -- 31 Temmuz 2018; 20:27:45 >
  • Geçen sene 50k yaptım bu sene 5k obp 84. Yapılır yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.