Bildirim
BUNDAN SENEYE İLK 5K ÇIKARMI SS Lİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bu nasıl soru olm çıkmaz desek kalmayacak mısın mezuna
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arttırılır mı hacı onu soruyorum ben netlerimin iyi olduğunu düşünürken 47k geldi demekki fule yakın çekmemiz lazım ki ilk 5k gelsin -
Ön sıralarda yığılma öyle çok yok hocam 5k için de 105-110 70-75 arası net gerekir ama
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu mat netlerine yazık olmuş ben senin gibi mat yapsam 30kdan rahat 10k gelirdi. Çalışıp feni halledersiniz çok rahat yaparsınız.
peki hocam bu obp ile mümkünmü obp çok geri atarmı kaç k yapmam lazım 5 binin içinde kalmak için -
hocam iyi niyetini anlıyorum ama yanlış bilgi vermeyelim arkadaşım geçen sene 1küsür k ile kırık obpyle 5.5 kya düştü -
15kdan sayısal 3k tm 355.liğe çektim kardeşim. Çalışırsan pes etmezsen oluyor -
Yo bu senede obp geçen sene kadar atti daha fazla etkisi olmaz
Hocam obpye bakmamıştım yukarda arkadaş 1k olman lazım diyince sandım 58-60 felan obp 81 miş boş tatava yapmasın 1k adam 81 obp en fazla 2k atar en en en fazla
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Netlerimiz nerdeyse aynı hocam mat ve fenin durumu, akıllıca bi çalışmayla olmaması için neden yok ama ayt mat için 1 tanede olsa sağlam bi sb çöz.
45k dan 3.seneye kalıyorum bende obp 37 den 45e attı
cevaplar için teşekkürler beyler çözücem hocam boş durmak yok sağlam şekilde çalışıcam hocam başlarım çalışmaya yakında sb olarak acil mat ve karekök lys çözücem bu sene bitmedi lys karekök
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magic06 -- 31 Temmuz 2018; 20:27:45 > -
Geçen sene 50k yaptım bu sene 5k obp 84. Yapılır yani
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X