Şimdi Ara

Günde 20k Yürümek Yeterli Mi (SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar akşam tatlı krizi girmem üzerine kaloriyi yakmak istedim ve 40 dakika civarı 7000 adım kadar yürüdüm. Ama bu yediğim şeyleri yakacak kadar yeterli olmadı. Fakat bugün 21.000 kadar adım attım. Ne kadar doğru bilmiyorum Program telefonda kuruluydu. Sorum şu olucak günlük kaç bin adım atmalıyız ? Ve siz kaç bin adım atıyorsunuz ? Herkes bir şey yazarsa orta yolu bulabileceğimizi düşünüyorum, yazanlara da şimdiden teşekkür ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spinazola -- 21 Ekim 2016; 13:51:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Günde 20.000 Adım Yeterli Mi?

Günlük 20.000 adım, fiziksel sağlığın iyileştirilmesi için önerilen adımların sayısıdır. Fakat şu soru akıllara gelebilir: Günde 20.000 adım yeterli midir?

20.000 Adım Kaç km?

Ortalama bir insanın adım uzunluğu yaklaşık 0,76 metredir. Bu hesaba göre, 20.000 adım yaklaşık 15,2 km'ye karşılık gelir.

20.000 Adım Kaç Kalori?

Yakılan kalori miktarı, yaş, kilo, hız ve mesafe gibi faktörlere bağlı olarak değişebilir. Ortalama olarak, 20.000 adım yaklaşık 1.000-1.200 kalori yakmanıza yardımcı olabilir.

Günde 20.000 Adımın Faydaları:

Günde 20.000 adım atmanın birçok faydası vardır, bunlar arasında şunlar yer alır:

• Kalp sağlığının iyileştirilmesi
    • Kilo kaybı ve yönetimi
    • Kan basıncının düşürülmesi
    • Stres azaltma
    • Ruh halinin iyileştirilmesi

20.000 Adım Yeterli Mi?

Günde 20.000 adım, çoğu insan için fiziksel aktivite seviyesini artırmak ve çeşitli sağlık yararlarını elde etmek için yeterlidir. Ancak bazı kişiler daha fazla aktiviteye ihtiyaç duyabilir, özellikle de kilo vermeye veya belirli sağlık hedeflerine ulaşmaya çalışıyorsanız.

Yeterli aktivite seviyesi, bireysel ihtiyaçlara ve hedeflere bağlı olarak değişebilir. Bir sağlık uzmanına danışmak, sizin için en uygun aktivite seviyesini belirlemene yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • .
    Bu mesaja eklenen görseller:

Günde 20k Yürümek Yeterli Mi (SS'li) Günde 20k Yürümek Yeterli Mi (SS'li)

• son 1 senedir günde 200-300 adım atmıyorumdur. o da ev içindeki adım :D televizyonda 10 bin adım diyor kamu spotu. 20 bin adım nasıl atıyorsun. ben son 1 yılda o kadar zor atmışımdır.

Orijinalden alıntı: Kral.

Programın adı ne

S Health

Orijinalden alıntı: 20092016

son 1 senedir günde 200-300 adım atmıyorumdur. o da ev içindeki adım :D televizyonda 10 bin adım diyor kamu spotu. 20 bin adım nasıl atıyorsun. ben son 1 yılda o kadar zor atmışımdır.

Stajda iken sūrekli ayaktayım ve dūn neredeyse hiç çalışmadığım halde 20k yürüdüm hocam. Bugün tekrar editlerim bakalım ne kadar yürüyeceğim. :) Yazın bende en fazla 500-1000 adım atıyorumdur insan programla gaza geliyor resmen yürüyesi geliyor. Siz de biraz haraket edin bence hocam

• Belirli bir adım sayısı belirleyin kendinize, her gün onu geçmeden yatmayın ama belirli bir süre sonra vücut alışıyor.Adım sayinizi düzenli arttirirsaniz randıman alırsınız, her gün aynı adımı atınca vücut alışıyor.Farklı bi alternatif olarak yuruyus temposunu arttırabilirsiniz adım yerine.

Orijinalden alıntı: richierich59

.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Günde 20k Yürümek Yeterli Mi (SS'li) Günde 20k Yürümek Yeterli Mi (SS'li)

Arkadaşlar dün 10k kadar fazla yürüdüm. Ek olarak 1 saat halı saha maçı yapmıştık fakat telefon yanımda olmadığı için kaydedilmedi. Bugünden pek umudum yok 10-15k civarı yürürüm gibime geliyor. Sizce Dünkü Rakam Ortalama Olarak Iyi Mi ?
     Günde 20k Yürümek Yeterli Mi (SS'li)

• rich59 senin kilo ne kadar ne sağlık sıkıntın var yürüyon.

Orijinalden alıntı: 20092016

rich59 senin kilo ne kadar ne sağlık sıkıntın var yürüyon.

Hocam sağlık sıkıntısı yok zaten de gün içerisinde çok aktifim hedefim 30k i görmekti bugün 15k yürümüsüm yüzden kilo veremedim

Ama lg de doğru sadece adimi sayıyor

• Yağ yakma amaçlı bakarsak yürümen çok yanlış.

Bende göbek var ve eritmeye başladım.

Yöntemim;

Bu egzersizi haftada 3 gün yapman yeterli. Yetmezse akşam 6 dan sonra hiçbir şey yeme ve içme sabaha kadar. Şekersiz çay, bitki çayı, kahve hariç her şey yasak.

https://www.youtube.com/watch?v=5rL_s4HwtIM
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.