Bildirim
Bundan İyi Fit Vucut Varmı? (SSli) (5. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: kherp
quote:
Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®
quote:
Orijinalden alıntı: SheLDooN
Bastır Wheyleri , Bastır Streoid leri sende böyle olursun
Steroid basınca kendiliğinden oluşmuyor o kaslar Ki doğal yollardada 3-4 yılda çok güzel bir vücuda sahip olunabilir düzenli çalışmayla.
hayır steroid basılınca kendiliğinden oluşuyor steroid kullanıp vücut çalışmayan bi adam steroid kullanmayıp doğal vücut çalışan bi adamdan daha çok kas oluşturur. al bu da araştırma linki
http://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJM199607043350101
dogru. bunun üstüne çalısmada eklenince daha fazla gelişim tabi binbir çeşit steroid var
steroid on cow
-
-
-
Yaşlandığı zamanı merak ediyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Reliant
Benim estetik olarak en çok istediğim vücut
Alıntıları Göster -
bu ılık
ilk fotodaki elemanı beğenmeyenler saçmalamış adam gayet orantılı ve düzenli çalışmış düzgün çalışmaz diet yapmazsanız amca hayvan gibi şişersiniz -
quote:
quote:
quote:
Steroid basınca kendiliğinden oluşmuyor o kaslar Ki doğal yollardada 3-4 yılda çok güzel bir vücuda sahip olunabilir düzenli çalışmayla.
Doğal yollarla 3 - 4 yılda yapacağın vücudu steroid le 3 - 4 ayda yapabileceğin gerçeğini görmezden gelme tek kötü yanı kuşa elveda demen
bu işlerle uğraşmadığın belli. Bizim salonda 5 aydan fazla stereoid kullanan var ondan öncede yıllardır uğraşıyorlar body ile adamların vücudu çok kötü kolları çok geniş gövdesine göre. Stereoid basınca vücudun evrim geçirmiyor hemen öyle -
quote:
Orijinalden alıntı: kakalemefurk
quote:
quote:
quote:
Doğal yollarla 3 - 4 yılda yapacağın vücudu steroid le 3 - 4 ayda yapabileceğin gerçeğini görmezden gelme tek kötü yanı kuşa elveda demen
bu işlerle uğraşmadığın belli. Bizim salonda 5 aydan fazla stereoid kullanan var ondan öncede yıllardır uğraşıyorlar body ile adamların vücudu çok kötü kolları çok geniş gövdesine göre. Stereoid basınca vücudun evrim geçirmiyor hemen öyle
4 yılda yapacağını 4 ayda mı yapıyor :) bizde salaktık 1 senedir uğraşıyorum vucut anca şekle girdi , inanılmaz sabır isteyen bir hobi . konuyla alakası olamaynların steroid deyip gitmesi kadar gıcık birşey olamaz . -
Abartmayacan harbi birşeyi.Tamam fit vücud iyidir ama abartısı kötü.quote:
Orijinalden alıntı: speederlyquote:
Orijinalden alıntı: kakalemefurk
quote:
quote:
quote:
bu işlerle uğraşmadığın belli. Bizim salonda 5 aydan fazla stereoid kullanan var ondan öncede yıllardır uğraşıyorlar body ile adamların vücudu çok kötü kolları çok geniş gövdesine göre. Stereoid basınca vücudun evrim geçirmiyor hemen öyle
4 yılda yapacağını 4 ayda mı yapıyor :) bizde salaktık 1 senedir uğraşıyorum vucut anca şekle girdi , inanılmaz sabır isteyen bir hobi . konuyla alakası olamaynların steroid deyip gitmesi kadar gıcık birşey olamaz .
Alıntıları Göster -
-
quote:
Orijinalden alıntı: jehan
quote:
Adamın vücudu iyide kanat denen birşey yok, sırt dediğin böyle olur.
su havayı sogutalım biraz..
Sırt dediğin böyle olur:
Kanat kasına örnek resim koyuyoruz diye ılıkmı oluyoruz sincap ? -
Videonun başında bacaklara dikkat ettiniz mi çok komik -
quote:
Orijinalden alıntı: syhkan
Tam istediğim vücut opsiyonu bana göre fazlası abartı
Bu sene devam ettiricem ne kadar olur paylaşırım sizle
Fazlasi abarti diosunda bu vucudu o hale getirmek inanilmaz zor. Antremani beslenmeyi gectim genetiginin kusursuz olmasi lazim. Hadi o vucudu yaptik diyelim korumasi daha da sıkıntı. Kisacasi dogustan sansli olmak ve tum hayati bu spora adamak lazim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Hyponsoinagequote:
Orijinalden alıntı: syhkan
Tam istediğim vücut opsiyonu bana göre fazlası abartı
Bu sene devam ettiricem ne kadar olur paylaşırım sizle
Fazlasi abarti diosunda bu vucudu o hale getirmek inanilmaz zor. Antremani beslenmeyi gectim genetiginin kusursuz olmasi lazim. Hadi o vucudu yaptik diyelim korumasi daha da sıkıntı. Kisacasi dogustan sansli olmak ve tum hayati bu spora adamak lazim
Alıntıları Göster
daha ötesi yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: jehan
quote:
Adamın vücudu iyide kanat denen birşey yok, sırt dediğin böyle olur.
su havayı sogutalım biraz..
Sırt dediğin böyle olur:
İsim nedir
Çok abartı olmuş okadar şişmeye ne gerek var
Greg plitt der susarım http://www.muscleandstrength.com/sites/default/files/images/articles/articles/greg-plitt.jpgquote:
Orijinalden alıntı: ButtHead
Çok abartı olmuş okadar şişmeye ne gerek var -
marc fitt koyan olmamış mı ? utandım :/quote:
Orijinalden alıntı: ButtHead
Çok abartı olmuş okadar şişmeye ne gerek var -
iğrenç lan bu ne göbeğimi seviyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Geldimmigordun
iğrenç lan bu ne göbeğimi seviyorum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X