Şimdi Ara

bunalımdayım içim karardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen yıl ağustosta babam vefat etti acısı ilk gün kadar olnasada onu unutamıyorum evin içindeki halleri hep gözümün önünde bazen hastanede çektiği acılar geliyor aklıma gözümden yaş akıyor

Bu ölüm denilen olay ne kadar acıymış babama bir daha asla dünyada göremeyeceğim onu çok özledim

Bazen aklıma saçma sapan fikirler geliyor onu mezarından çıkarıp sarılıp öpmek istiyorum tabi bu mümkün değil

O öldükten sonra hayattaki neşem yok oldu ağzımın tadı kaçtı hayatta bir tarafım hep eksik

Ölüm çok zormuş , sevdiğini bir daha görememek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam kendine bir enstrünman al sevdiğin. Dertlerini ona aktar. İçinde kalacağına seste kalsın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Suqbs1 kullanıcısına yanıt

Hocam beni anca ölüm paklar

Bu dünyada çok acılar çektim hiç mutlu değilim

Yasamak için motivasyinum bile yok

Hayatta kalmak bana çok saçma geliyor

• BenYoruldumHayat B kullanıcısına yanıt
    Hocam benim de kardeşim öldü, sizi anlayabiliyorum o yüzden. Bir şeyler yapın, yapmazsanız beyin otomatikmen eski konuları açmaya başlıyor.

Kardesin mi öldü ? Basın sagolsun çok zor

Hocam ise gitmekten nefret ediyorum nede olsa öleceğiz çalışmak bana saçma geliyor zaten kazandığımız 3 kuruş

• BenYoruldumHayat B kullanıcısına yanıt
    Birbirimizi kandırmayalım hocam. Eski kölelerden daha kötü durumdayız. Her gün o patronun buruşuk suratını çekmek, Türkiye'nin gerçeği uzun mesai süreleri, iş ortamında saygı zaten hak getire. Bence siz dediğimi bi düşünün, en azından bir uğraşınız olur.

Benim de kardeşim vefat etti . İşe gitmesem ben de kafayı yiyebilirim. İnsanın meşgale sahibi olması önemli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dünyanın çivisi çıkalı çok oldu dostlar en iyisi temiz bir ölüm

• Öncelikle başın sağolsun Allah rahmet eylesin ölenle ölünmüyor acın azalsada geçmeyecek arada aklına gelecek ama o acıyla hayatını sonsuza kadar devam edemezsin senin hayatın devamı ediyor zamanında babanda birilerini kaybetmiştir ama devam etmiştir sen doğmuşsundur seninle ilgilenmiştir başka şeylere çaba göstermiştir aynı şekilde sende öyle yapacaksın zaman senin ilacın olacak sabret baban seni harap etmek istemezdi kendini ve iradene sahip çık güçle ilgili değil bu duygusal birşey o yüzden saçma şeyler yazmayacağım sana

İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeless_Time -- 9 Temmuz 2022; 23:15:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.