Şimdi Ara

Bunalıma girdim , Hayattan sıkıldım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkadaşlar bundan tam 3 ay önce hayatım çok güzeldi , lise bitmiş , üniversiteye giriş sınavları bitmiş ve iyi geçmiş , rahat bir şekilde atilimi yapyordum. Kimse karışmıyordu yaşantıma , sonra şuanki sevgilimle tanıştım o dönemde , aramızdaki bağ zamanla sevgiye dönüştü ve temmuz ayının ortalarında cıkmaya başladık , zamanla birbirimizi de çok sevdik kısa sürede ,

Ama tercih zamanı gelmişti artık , puanlarımda beklediğimden daha iyiydi ve hoclarımın tüm itirazlarına uyarılarına ragmen sevdiğimi sandıgım bir alanı yni Tarih bölümünü seçtim , sevgilimde izmire gitmek istediği için seneye , direk ege üniversitesi tarih bölümü yazdım.

Sevgilim benden 1 yaş küçük ve busen girecek o sınava. Herneyse işte ilk zamanlar üniversite kazandım havalarında dünyayı ayaklarımın altında hissederken Tekrdağ-İzmir arasındaki uzaklıgı ve boumun gelecegını , benı mutlu edıp etmeyecegını hıc dusunmedım.

Sonra gittim okula , svgilim uzaklık sorun olmayacak dedi , ki dediği gibi de oldu bana uzak oldugumuz sure ıcersınde hep sadık kaldı , kimsenin kalmayacağı kadar hemde. Çünkü çok seviyorduk gerçekten.

Herneyse aynı bölümü kazandıgım bir çocukla tanıştık facebooktan , çocuk beni zamanla hazırlık okumaya ıkna ettı , hazırlık bolumumde mecburı olmadıgı halde.. Neyse basladık hazırlıga falan ama baktım ıngılızceden bırsey anlamıyorum ve kalacagım , hemen dilekçe ile bölüme geçiş yaptım. Ama 3 hafta geç başladıgım ıcın bolumde epeye bır gerı kalmıstım , sonra kıtapları toparlamak falan derken çok daha geri kaldım.

bazen sınıfları bulamıyordum , bazen ders programı ıle dersler uyusmuyordu , ve en önemli nokta bölümden , derslerden , okuldan hıcbır sekılde zevk almıyordum. ARkadaş ortamımda vardı gayet genıs ama olmadı bırturlu sevemedım bolumu , ve sevgili ve aile hasreti de eklendi bu sıkıntılarıma sonraları.

Ve tatile geldim bayram için , çevremde benden büyük olup kazanamayıp hala hazırlandıgı halde mutlu olan ınsanlar gordum , benim yasım henuz 18 , ilk senede kazandım ve bolumden memnun degılım. HAyatta 2.defa şansım olmalı diye düşündüm. Ama ailem bu konuda çok katı , öyleki annem "benım oglum okumayacak" dıye aglamaya baslıyor bu konu gecınce hemen , halbuki donduracagım dıyorum kaydımı sıldırmeyecegım.

Sonra masraflardan soz edıyorlar , bılıyorum cok asırı masraf yapıldı ama olmadı ıste olmayacakta , deneyerek alısılacak bırsey olsa devam edeyım ama sorunum ortamla , eglenceyle , okulla , kampusle vs. degıl kı , sorun alanımla , bölümümle ilgili. İstemeyerek okuyorum o bolumu ve bunun ılerıde cok daha sey gturecegını bılıyorum benden..

O yuzden bu sene erkenken daha , okulu dondurup sınava gırmek ıstıyorum ve radyo sınema yada gazetecılık okumak ıstıyorum. Ama okul puanım kırılacak , dersaneye gıtme gıbı bır luksum de yok. Evde hazırlanmama bıle karsı cıkan aılem dersanenın lafını bıle ettırmez.

İşte hayatım 3 ayda böyle mahvoldu , şuan ortada kalmış durumdayım. Hayatımı kendim yönlendremiyorum dogru yada yanlıs.. Sıkıldım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.