Şimdi Ara

ARTIK HAYATTAN UMUDU KESTİM....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaşım 20 inanırmısınız şu 20 yıl boş geçti çocukluğumu gençliğimi yaşayamadan ne bir arkadaş ortamım oldu ne beni seven arkadaşlarım dostlarım hiç biri olmadı hayatım boyunca hor görüldüm hep dalga geçildim ezildim ailem tarafından da hep ezildim sen bunu yapamassın şunu yapamassın hep böle bir kere iyi laf ettiklerini duymadım kız arkadaş dersen arada bulasın bunlar başıma neden geldi bilmiyorum galiba insanlara iyi davrandığım için etrafımda kimse beni takmıyor saymıyor birine bişey diyorum kaale almıyor ömrüm boyuncada böle gidecek galiba bu durumdan nasıl kurtulucam ben arkadaşlar kendimi çok güçsüz hissediyorum utangaçlık-çekingelik-korkaklık hepsi bende var ben bunu nasıl aşıcam değerli arkdaşlarım

LÜTFEN YARDIM EDİN SADECE İÇİMİ BURAYA DÖKTÜM PSİKOLOJİK ÇÖKÜNTÜ İÇERİSİNDEYİM PARA YA İHTİYACIM İŞE GİRMEYE BİLE KORKUYORUM YA DALGA GEÇERLER YA DIŞLARLARSA DİYE

BENİ BU DURUMDAN KURTARICAK YORUMLAR YAPIN LÜTFEN.....

ETMESENİZDE CANINIZ SAĞOLSUN HAYATIM BOYUNCA TAKILMADIM ZATEN.

• Biz seni seviyoruz

Aynı bende öyleyim. İnsanlara insan oldukları için çok iyi davranırım. Durduk yere kavga etmeyi falan sevmem. Ama damarıma basıldığında da sessiz kalmam. Biraz zayıf görünürüm ama kiloma göre baya güçlüyüdür. Kemikler iri olduğundan da manyak yumruk atarım Ama öyle yok laf atana falan da girişmem boşuna ama devam ederse hesabını sorarım.
  • kendini geliştir. kitap oku, araştırma yap, biyerlerde çalış. kimse beni kaale almıyor diyorsun. kendi doğruların ve yanlışlarınla yaşarsan bunların olumlu sonuçlarını görenler sana akıl danışmaya bile gelecektir.

bunları yaptıktan sonra devamı gelecektir zaten. sen istesen de istemesen de...
  • Dalga geçilmenin sebebi fiziki bir durumun mu var niye dalga geçiyorlar yani...
  • Çok kötü durumdamışsın. Tanrı yardımcın olsun. Küçükken yaz tatillerinde çalıştın mı? Çalışmadıysan, sanayiye git çalış. Biraz geç oldu ama zararın neresinden dönsen kârdır. Orda bi açıldınmı, istesen de çekingen olamazsın. Bu sorunu aşmanın bir çok yolu var. Bu sadece bir tanesi. Uygulayıp, uygulamamak sana kalmış. Ayrıca unutma ki, hayat, bir şeyleri kafaya takmak için çok kısa.
  • Üniversiteye gidiyorsan kurtulmak için bir adım atmış oldun bile.. Kendi işini , kendi evini kurarsın hayatına yepyeni bir başlangıç elde edersin.. Bu arada kendine nasıl güvenmelisinbiliyor musun ? Kesinlikle insanlarla konuş.. İnsanları kafaya takma ama yinede konuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4y

Biz seni seviyoruz

Aynı bende öyleyim. İnsanlara insan oldukları için çok iyi davranırım. Durduk yere kavga etmeyi falan sevmem. Ama damarıma basıldığında da sessiz kalmam. Biraz zayıf görünürüm ama kiloma göre baya güçlüyüdür. Kemikler iri olduğundan da manyak yumruk atarım Ama öyle yok laf atana falan da girişmem boşuna ama devam ederse hesabını sorarım.

Tamam kanka inandık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bıktım bu goleme çekilmekten
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HimuraKen

quote:

Orijinalden alıntı: m4y

Biz seni seviyoruz

Tamam kanka inandık.

Sağol kanka.

• quote:

Orijinalden alıntı: tahmaz88

Dalga geçilmenin sebebi fiziki bir durumun mu var niye dalga geçiyorlar yani...

insanlara karşı iyi davranmam galiba ben iyi davrandıkça haksızlığa uğrayan arkadaşa destek oldukça ilk fırsatta benim kötülüğümü istiyor insanlar neden böle hayat artık çok çekilmez geliyor bana . sevenimiz yokki napalım kardeşlerim buda bizim sınavımız galiba.

• Hocam abartma istersen ya 100 kişi sevmiyorsa 2-3 kişi seviyordur zaten insanın adam gibi 2-3 arkadaşı olur. Diğerleri geçicidir ve unutulur. Hem ayrıca sen çekingen olduğun için senle konuşma gereği duymuyorlardır sn de sevmiyorlar sanıyorsundur.
  • Yani
    quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Hocam abartma istersen ya 100 kişi sevmiyorsa 2-3 kişi seviyordur zaten insanın adam gibi 2-3 arkadaşı olur. Diğerleri geçicidir ve unutulur. Hem ayrıca sen çekingen olduğun için senle konuşma gereği duymuyorlardır sn de sevmiyorlar sanıyorsundur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Hocam abartma istersen ya 100 kişi sevmiyorsa 2-3 kişi seviyordur zaten insanın adam gibi 2-3 arkadaşı olur. Diğerleri geçicidir ve unutulur. Hem ayrıca sen çekingen olduğun için senle konuşma gereği duymuyorlardır sn de sevmiyorlar sanıyorsundur.

Doğru olabilir. Okulda biraz felsefik konuştuğumdan benle de fazla muhabbet etmezler Hele 15-18 yaş arası hiç çekilmiyor.
    Ergenuslar

Eğer çevrene göre kaliteliysen o yüzden de konuşmazlar.

• değerli arkadaşlarım sizi seven 2-3 kişi çıkmış ne mutlu size benim hiç olmadı..
  • Hocam sen parfümünü sık saçını yap öyle git işe insanlar daha farklı yaklaşır sana.
  • burda bile kaale alınmıyoruz biz doğuştan böle gelmişiz demekki
  • Sosyal fobiyle ilgili kapsamlı bir araştırma yapmanı tavsiye ederim. Direk Google'a yaz ve çıkan 3-4 forum sitesindeki başlıkları oku, üşenmeden
    Şikayetler uyuşuyorsa sorunu buldun Nasıl yenileceği konusunda bahsettiğim sitelerde yöntemler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Sosyal fobiyle ilgili kapsamlı bir araştırma yapmanı tavsiye ederim. Direk Google'a yaz ve çıkan 3-4 forum sitesindeki başlıkları oku, üşenmeden
    Şikayetler uyuşuyorsa sorunu buldun Nasıl yenileceği konusunda bahsettiğim sitelerde yöntemler var

teşekkür ederim araştırıcam.
  • up
  • sosyal fobisin arkadaşım :) cekingenlik en büyük belirtisidir veya asosyalsın senin sorunun sosyallik :) ben imde basımda var ama bu kdr şiddetli deil iletişim kurmada sorun ysıyorsan asosyalsin demektir.eğer bir ortamda konusamayıp cekiniyorsan hatta kızarıyorsan sosyal fobisin :)
  • Hayatta sadece senin dertlerin yok bu dünyada kimsenin etrafında dönmüyor!
    Çık sokaga önüne gelen 100 kişiye sor dertleriniz sıkıntınız varmı diye bu 100 kişi içtenlikle cevap verirse herkesin kendine göre dertleri sıkıntıları v.s olduğunu görürsün.

Sen kendini ezik gördüğün müddetçe ezik görülürsün.
    İnsanların neyinden çekiniyorsun?! Onlarda senin gibi insan.. utangaçlık-çekingenlik-korkaklık ha? Ne büyük dertlerin varmış vah! vah! vah!...

İşe GİRMEYE BİLE KORKUYORUM YA DALGA GEÇERLER YA DIŞLARLARSA diyorsun dışlasalar ne olacak dalga geçseler ne olacak? sen böyle düşündügün müddetçe hayata her zaman 1-0 yenik başlarsın.

Kısacası düşüncelerini değiştir yaşamın değişsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.