Şimdi Ara

Bumoto Calibre 250R Ne Düşünüyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
9.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tasarım olarak çok hoşuma gidiyor bu motor.

Bulabildiğim kronik sorunları: led sorunu ve radyatör sorunu.

Motoru aldıktan sonra üzerine 1.000TL yatırım yapabilirim.

Aklımdan geçen;

Yeni kaliteli bir radyatör taktırmak ya da yaptırmak.
    Ledleri iptal ettirmek.
    Zinciri değiştirmek.
    Bütçemin yettiği kadarına lastikleri değiştirmek.

Bunları yaptırırsam başka bir sorunu kalmaz herhalde. Çin malı olsa bile bir honda gibi rahatça binebilir miyim sizce arkadaşlar?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bumoto Calibre 250R: Ayrıntılı Bir İnceleme

Bumoto Calibre 250R, heyecan verici ve uygun fiyatlı bir sokak motosikleti arayanlar için ideal bir seçimdir. Bu motosiklet, üstün performansı, şık tasarımı ve kullanıcı dostu özellikleriyle öne çıkıyor.

Performans ve Güç

Calibre 250R, 250 cc'lik tek silindirli, hava soğutmalı bir motora sahiptir. Bu motor, 27 beygir gücü ve 23 Nm tork üretir, bu da şehir içi sürüş ve kısa mesafeler için yeterli güç sağlar. 6 ileri şanzıman, sorunsuz vites geçişleri ve her türlü sürüş koşulunda optimum performans sunar.

Tasarım ve Özellikler

Bumoto Calibre 250R'nin agresif ve sportif tasarımı, gözleri üzerine çekiyor. Çıplak şasi, kaslı yakıt deposu ve keskin çizgiler, dinamik bir görünüm yaratıyor. Dijital gösterge paneli, hız, devir, yakıt seviyesi gibi önemli bilgileri net bir şekilde gösterir.

Sürüş Deneyimi

Calibre 250R, çevik ve manevra kabiliyeti yüksek bir motosiklettir. Geniş gidon ve ergonomik sele, konforlu bir sürüş pozisyonu sağlar. Teleskopik ön çatallar ve bağlı arka süspansiyon, engebeli yollarda bile sorunsuz ve dengeli bir sürüş sunar.

Fiyatlandırma

Bumoto Calibre 250R, sınıfındaki en uygun fiyatlı motosikletlerden biridir. Uygun fiyatı, onu yeni başlayan sürücüler ve bütçe dostu seçenek arayanlar için mükemmel bir seçim haline getirir.

Sonuç

Bumoto Calibre 250R, performans, tasarım ve değer açısından mükemmel bir denge sunan bir sokak motosikletidir. Uygun fiyatı, sportif tasarımı ve kullanıcı dostu özellikleri ile hem yeni başlayanlar hem de deneyimli sürücüler için ideal bir seçenek haline geliyor.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tasvip etmedigim garafi tek silindir olmasi bence cift sart verim icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

Tasvip etmedigim garafi tek silindir olmasi bence cift sart verim icin

Sanırım biraz yanlış düşünüyorsunuz. Bahsettiğiniz verim nasıl bir verim? Performans mı ? Yakıt tüketimi mi? Mesela CBR250 R tek silindirli ve NINJA 250 çift silindirli. NİNJA performans konusunda biraz daha üstün. Ama genel olarak CBR250 R daha başarılı bir motorsiklet. Bu da verim açısından daha yüksek olduğu anlamına gelir Saygı çerçevesi içerisinde argo kullanmadan ve aşırıya kaçmadan her türlü tartışmaya açığım Saygılar..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaklaşık 9000 TL harcamayı göze almışsınız yani, bu parayı verip Bumoto Calibre alınmaz, az kullanılmış bir CBR250R almak çok mantıklı olur ve sizi çok daha memnun eder hem kısa hem de özellikle uzun dönemde.
  • CBR250r Diyorum başkada birşey demiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: HatimİndirenSteveJOBS

quote:

Sanırım biraz yanlış düşünüyorsunuz. Bahsettiğiniz verim nasıl bir verim? Performans mı ? Yakıt tüketimi mi? Mesela CBR250 R tek silindirli ve NINJA 250 çift silindirli. NİNJA performans konusunda biraz daha üstün. Ama genel olarak CBR250 R daha başarılı bir motorsiklet. Bu da verim açısından daha yüksek olduğu anlamına gelir Saygı çerçevesi içerisinde argo kullanmadan ve aşırıya kaçmadan her türlü tartışmaya açığım Saygılar..

Bende motorda yeniyim nerde gorsem okurum motorlar hakkinda ama simdi mantik olarak bakiyorum motorun cift silindir olmasi daha uzun omurlu olur kanisindayim, sonucta 250 cc motor yapmissin cift silindire nazaran daha az verim elde edebilirsin motor konusunda ama tek silindirin motora vrrmeye calistigi gucu dusun bide cift silindirin tabiki cift daha uzun omurlu olacaktir bide merak ettigim bendeki mondialde tek silindir simdi ben buna cift takamazmiyim 130 km hiz yaparken 180 lere cikmasi mumkun degilmidir

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihceylan93

CBR250r Diyorum başkada birşey demiyorum

+1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HatimİndirenSteveJOBS

quote:

Bende motorda yeniyim nerde gorsem okurum motorlar hakkinda ama simdi mantik olarak bakiyorum motorun cift silindir olmasi daha uzun omurlu olur kanisindayim, sonucta 250 cc motor yapmissin cift silindire nazaran daha az verim elde edebilirsin motor konusunda ama tek silindirin motora vrrmeye calistigi gucu dusun bide cift silindirin tabiki cift daha uzun omurlu olacaktir bide merak ettigim bendeki mondialde tek silindir simdi ben buna cift takamazmiyim 130 km hiz yaparken 180 lere cikmasi mumkun degilmidir

Böyle şeyler mümkün değil. Yani motorun silindirini büyütebilirsin ama çok etkilemez Yani 2. bir silindir takamazsın Birde iki silindirli motorun tek silindirli motora olan farkı daha güçlü ve tok ses, aynı zamanda biraz daha performanstan öteye gidemez. Genel olarak ise CBR250 çok başarılı bir motordur. Konu sahibi arkadaşa da bunu almasını öneririm

• Silindir takmayacagiz misal hondanin tek silindirini takilmaz mi

• Calibre'yi arkadaşım kullanıyor. Önyargılıydım fakat kullandıkça sempatim arttı. Tabi şu ana kadar uzun süre kullanan yok bildiğim kadarıyla.

CBR250R'ın da ön kafasını sevmiyorum ya. Çok basık, şekilsiz farları var. Alırsam farlarını değiştirmeyi düşünüyorum. :D Adından emin değilim ama mercek xenon galibe. Çok hoşuma gidiyor bu farlar.
  • quote:

Silindir takmayacagiz misal hondanin tek silindirini takilmaz mi

Yok hocam öyle şeyler Silindirin hacmini büyütme kitleri falan var da o motor için olacağını sanmıyorum İşte 200 cc lik makinayı 250-300 cc ye kadar çıkarabiliyorlar diye biliyorum

• Bu motor yerine başka bişe almanı tavsiye ederim.

Hararet sorunu var makinada.Bildiğim kadarıyla radyatörüde değişsen sorun bitmiyor.
  • Forumlarda kullanıcı yorumları pek iyi değil genede karar sizin...
  • BAKIN AÇIK AÇIK SÖYLÜYORUM FINDIK KADAR BEYNİ OLAN BUMOTO ALMAZ TAM BİR REZİLLİK KESİNLİKLE TAVSİYE E T M İ Y O R U M

AYNU MAHALLEDE OTURDUĞUMUZ Bİ ÇOK KİŞİ ALDI ÇOĞU ŞUAN MOTORU KULLANAMIYOR TAMAMEN FABRİKASYON HATALARIYLA DOLU
  • Abi aranızda bumotr calibre 250 r yi kullanan varsa onlar yorum yapsın rica ediyorum. sonra millet ne yapcağını şaşırıyor. başka forumda 50 sayfalık yazı okudum kullananlar olumlu yonde yapmış. ufak tefek var ama gözünüzü seveyim sıfırına honda 2011-2012 model anca alıyorsunuz bu motordan bi honda performansı beklemek mantıksız.
  • FEARTR kullanıcısına yanıt
    Övenler,genelde ellerindeki motoru satma derdinde...Talep yaratıyorlar....Gaza gelmeyi...
  • expertadvisor kullanıcısına yanıt
    YA ÇOK ÖN YARgılıınız bence
  • HatimİndirenSteveJOBS kullanıcısına yanıt
    Ninja biraz daha mı üstün :)) neyle neyi kıyasladığınızın farkına varın bi ninja kiralayıp sürün
  • quote:

Orijinalden alıntı: krc.22

Ninja biraz daha mı üstün :)) neyle neyi kıyasladığınızın farkına varın bi ninja kiralayıp sürün

Ne yani cbr250 daha mi guclu ?

• CBR250 gibi kaliteli ne olduğu belli bir motor varken sırf azıcık şekil olsun diye okadar zahmet değmez bence.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.