Şimdi Ara

Bulletstorm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yama yapım sürecinde kullanılacak programların sorun çıkarmaya elverişli olduğu tespit edildiğinden zamanın boşa harcanması yerine başka oyunlara yönelmek amacıyla bulletstorm Türkçe yaması şimdilik iptal edilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janissaire -- 10 Mart 2011; 1:12:47 >

• hadi bakalım bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: exerion

hadi bakalım bekliyoruz
    aksiliksiz bitirmen dileğiyle kolay gele...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrking

aksiliksiz bitirmen dileğiyle kolay gele...

Alıntıları Göster
    bunlarda oyunceviri.com'a özenip bir site açanların grubu sanırım. hepsi birleşse daha mantıklı olurdu bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stabwound

bunlarda oyunceviri.com'a özenip bir site açanların grubu sanırım. hepsi birleşse daha mantıklı olurdu bence.

evet birlikte calıssalar daha hızlı bir calısma olur ama su (özenip) kelimesini keske kullanmasaydın lütfen emege saygı...

ellerinize saglık hocam iyi calısmalar bekliyoruz dört gözle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akibeel -- 24 Şubat 2011; 2:49:06 >
  • quote:

Kimseye özendiğimiz falan yok.Malum sitenin ateşli bir hayranı olarak yorum yapmışsın.Yorumlarınızda biraz tarafsız olmaya çalışın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: janissaire

quote:

Kimseye özendiğimiz falan yok.Malum sitenin ateşli bir hayranı olarak yorum yapmışsın.Yorumlarınızda biraz tarafsız olmaya çalışın.

Alıntıları Göster
    Şimdiden elinize sağlık arkadaşlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tomb raider
    24 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxHound

Şimdiden elinize sağlık arkadaşlar...

Alıntıları Göster
    heycanı kaçmasn diye henüz oyunu yüklemedim. çok fazla satır var mı ortalama ne kadar sürer bilgi verebilir misiniz ?
  • quote:

Bak kardeşim terbiyesizlik yapma. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma. bahsettiğin sitede daha önce yetkili biriydim ve ekip olarak birçok oyun çevirisi yaptık fakat kendi yolumuzda gitmek bize daha mantıklı geldi ve bende bu siteyi açtım. Böyle yorum yapacaklara söylüyorum emeğimizin içinde olduğu hiç bir oyunu helal etmiyorum ve bunu yapanlar da mahşer günü hesabını Allah'a vermeyi kabul ediyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurullah390

quote:

Bak kardeşim terbiyesizlik yapma. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma. bahsettiğin sitede daha önce yetkili biriydim ve ekip olarak birçok oyun çevirisi yaptık fakat kendi yolumuzda gitmek bize daha mantıklı geldi ve bende bu siteyi açtım. Böyle yorum yapacaklara söylüyorum emeğimizin içinde olduğu hiç bir oyunu helal etmiyorum ve bunu yapanlar da mahşer günü hesabını Allah'a vermeyi kabul ediyordur.

Alıntıları Göster
    -Mücadele yerine Senaryo yazılabilir.
    -Skillshot isimlerinin çevrilmemesi taraftarıyım.
    -Altyazılarda ki küfür Türkçe'nin bütün nimetlerinden yararlanılarak en hayvanca şekilde olursa çok makbule geçer.

Bunlar sadece öneri kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

-Mücadele yerine Senaryo yazılabilir.
    -Skillshot isimlerinin çevrilmemesi taraftarıyım.
    -Altyazılarda ki küfür Türkçe'nin bütün nimetlerinden yararlanılarak en hayvanca şekilde olursa çok makbule geçer.

Bunlar sadece öneri kolay gelsin

Alıntıları Göster
    kolay gelsin başarılar..

• quote:

Oyunceviri.Com da Türkçeyama.org özentisi ozaman çünkü oyunçeviri sitesinden önce 2-3 tane site vardı oyunceviri.com bu alanda ilk değil

Çeviren arkadaşlarada kolay gelsin bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gye_Baek

quote:

Oyunceviri.Com da Türkçeyama.org özentisi ozaman çünkü oyunçeviri sitesinden önce 2-3 tane site vardı oyunceviri.com bu alanda ilk değil

Çeviren arkadaşlarada kolay gelsin bu arada.

Alıntıları Göster
    oncelıkle kolay gelsın dostlar.gercekten buyuk emek buyuk ugras bu ıs.bılmeyenler kolayca atıp tutuyor tabı.umarım alnınızın akıyla cıkarsınız.tek bı rıcam olucak tahmınen ne kadar surede bıtmesını planlıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: selcuk666

oncelıkle kolay gelsın dostlar.gercekten buyuk emek buyuk ugras bu ıs.bılmeyenler kolayca atıp tutuyor tabı.umarım alnınızın akıyla cıkarsınız.tek bı rıcam olucak tahmınen ne kadar surede bıtmesını planlıyorsunuz?

Alıntıları Göster
    kesinlikle katılıyorum.Küfür oyundaki kadar abartılmalı.Eğer bilindik şekilde küfürleri çevirirseniz tutmaz.Hayalgücünü de katmalısınız.
    Oyundaki küfürlerle hayal gücüm biraz daha gelişti Başarılar dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Grimm

kesinlikle katılıyorum.Küfür oyundaki kadar abartılmalı.Eğer bilindik şekilde küfürleri çevirirseniz tutmaz.Hayalgücünü de katmalısınız.
    Oyundaki küfürlerle hayal gücüm biraz daha gelişti Başarılar dilerim.

Alıntıları Göster
    çok teşekkürler ne zaman biter tahminen hayırlı çalışmalar

• quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

çok teşekkürler ne zaman biter tahminen hayırlı çalışmalar

Alıntıları Göster
    Yama yapım sürecinde kullanılacak programların sorun çıkarmaya elverişli olduğu tespit edildiğinden zamanın boşa harcanması yerine başka oyunlara yönelmek amacıyla bulletstorm Türkçe yaması şimdilik iptal edilmiştir.

Yöneticilerden ricam konunun şimdilik kaldırılmasıdır.

Çeviristudyosu Yönetimi

• quote:

Orijinalden alıntı: janissaire

Yama yapım sürecinde kullanılacak programların sorun çıkarmaya elverişli olduğu tespit edildiğinden zamanın boşa harcanması yerine başka oyunlara yönelmek amacıyla bulletstorm Türkçe yaması şimdilik iptal edilmiştir.

Yöneticilerden ricam konunun şimdilik kaldırılmasıdır.

Çeviristudyosu Yönetimi

Alıntıları Göster
    Umarım en kısa sürede bitirirsiniz, kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hobo.

Umarım en kısa sürede bitirirsiniz, kolay gelsin.

Alıntıları Göster
    KOLAY GELSIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

KOLAY GELSIN

Alıntıları Göster
    Adamlar iptal ettik diyor, siz hala kolay gelsin diyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Push The Tempo

Adamlar iptal ettik diyor, siz hala kolay gelsin diyorsunuz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.