Bildirim
Bulletstorm
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hadi bakalım bekliyoruz -
aksiliksiz bitirmen dileğiyle kolay gele...quote:
Orijinalden alıntı: exerion
hadi bakalım bekliyoruz -
bunlarda oyunceviri.com'a özenip bir site açanların grubu sanırım. hepsi birleşse daha mantıklı olurdu bence.quote:
Orijinalden alıntı: jrking
aksiliksiz bitirmen dileğiyle kolay gele...
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: stabwound
bunlarda oyunceviri.com'a özenip bir site açanların grubu sanırım. hepsi birleşse daha mantıklı olurdu bence.
evet birlikte calıssalar daha hızlı bir calısma olur ama su (özenip) kelimesini keske kullanmasaydın lütfen emege saygı...
ellerinize saglık hocam iyi calısmalar bekliyoruz dört gözle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akibeel -- 24 Şubat 2011; 2:49:06 > -
quote:
bunlarda oyunceviri.com'a özenip bir site açanların grubu sanırım. hepsi birleşse daha mantıklı olurdu bence.
Kimseye özendiğimiz falan yok.Malum sitenin ateşli bir hayranı olarak yorum yapmışsın.Yorumlarınızda biraz tarafsız olmaya çalışın. -
Şimdiden elinize sağlık arkadaşlar...quote:
Orijinalden alıntı: janissairequote:
Kimseye özendiğimiz falan yok.Malum sitenin ateşli bir hayranı olarak yorum yapmışsın.Yorumlarınızda biraz tarafsız olmaya çalışın.
Alıntıları Göster -
heycanı kaçmasn diye henüz oyunu yüklemedim. çok fazla satır var mı ortalama ne kadar sürer bilgi verebilir misiniz ?quote:
Orijinalden alıntı: FoxHound
Şimdiden elinize sağlık arkadaşlar...
Alıntıları Göster -
quote:
Bak kardeşim terbiyesizlik yapma. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma. bahsettiğin sitede daha önce yetkili biriydim ve ekip olarak birçok oyun çevirisi yaptık fakat kendi yolumuzda gitmek bize daha mantıklı geldi ve bende bu siteyi açtım. Böyle yorum yapacaklara söylüyorum emeğimizin içinde olduğu hiç bir oyunu helal etmiyorum ve bunu yapanlar da mahşer günü hesabını Allah'a vermeyi kabul ediyordur. -
-Mücadele yerine Senaryo yazılabilir.quote:
Orijinalden alıntı: nurullah390quote:
Bak kardeşim terbiyesizlik yapma. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma. bahsettiğin sitede daha önce yetkili biriydim ve ekip olarak birçok oyun çevirisi yaptık fakat kendi yolumuzda gitmek bize daha mantıklı geldi ve bende bu siteyi açtım. Böyle yorum yapacaklara söylüyorum emeğimizin içinde olduğu hiç bir oyunu helal etmiyorum ve bunu yapanlar da mahşer günü hesabını Allah'a vermeyi kabul ediyordur.
Alıntıları Göster
-Skillshot isimlerinin çevrilmemesi taraftarıyım.
-Altyazılarda ki küfür Türkçe'nin bütün nimetlerinden yararlanılarak en hayvanca şekilde olursa çok makbule geçer.
Bunlar sadece öneri kolay gelsin
-
kolay gelsin başarılar..quote:
Orijinalden alıntı: archVillain
-Mücadele yerine Senaryo yazılabilir.
-Skillshot isimlerinin çevrilmemesi taraftarıyım.
-Altyazılarda ki küfür Türkçe'nin bütün nimetlerinden yararlanılarak en hayvanca şekilde olursa çok makbule geçer.
Bunlar sadece öneri kolay gelsin
Alıntıları Göster
-
quote:
Oyunceviri.Com da Türkçeyama.org özentisi ozaman çünkü oyunçeviri sitesinden önce 2-3 tane site vardı oyunceviri.com bu alanda ilk değil
Çeviren arkadaşlarada kolay gelsin bu arada. -
oncelıkle kolay gelsın dostlar.gercekten buyuk emek buyuk ugras bu ıs.bılmeyenler kolayca atıp tutuyor tabı.umarım alnınızın akıyla cıkarsınız.tek bı rıcam olucak tahmınen ne kadar surede bıtmesını planlıyorsunuz?quote:
Orijinalden alıntı: Gye_Baekquote:
Oyunceviri.Com da Türkçeyama.org özentisi ozaman çünkü oyunçeviri sitesinden önce 2-3 tane site vardı oyunceviri.com bu alanda ilk değil
Çeviren arkadaşlarada kolay gelsin bu arada.
Alıntıları Göster
-
kesinlikle katılıyorum.Küfür oyundaki kadar abartılmalı.Eğer bilindik şekilde küfürleri çevirirseniz tutmaz.Hayalgücünü de katmalısınız.quote:
Orijinalden alıntı: selcuk666
oncelıkle kolay gelsın dostlar.gercekten buyuk emek buyuk ugras bu ıs.bılmeyenler kolayca atıp tutuyor tabı.umarım alnınızın akıyla cıkarsınız.tek bı rıcam olucak tahmınen ne kadar surede bıtmesını planlıyorsunuz?
Alıntıları Göster
Oyundaki küfürlerle hayal gücüm biraz daha geliştiBaşarılar dilerim.
-
çok teşekkürler ne zaman biter tahminen hayırlı çalışmalarquote:
Orijinalden alıntı: Grimm
kesinlikle katılıyorum.Küfür oyundaki kadar abartılmalı.Eğer bilindik şekilde küfürleri çevirirseniz tutmaz.Hayalgücünü de katmalısınız.
Oyundaki küfürlerle hayal gücüm biraz daha geliştiBaşarılar dilerim.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: waleur5
çok teşekkürler ne zaman biter tahminen hayırlı çalışmalar
Alıntıları GösterYama yapım sürecinde kullanılacak programların sorun çıkarmaya elverişli olduğu tespit edildiğinden zamanın boşa harcanması yerine başka oyunlara yönelmek amacıyla bulletstorm Türkçe yaması şimdilik iptal edilmiştir.
Yöneticilerden ricam konunun şimdilik kaldırılmasıdır.
Çeviristudyosu Yönetimi
-
Umarım en kısa sürede bitirirsiniz, kolay gelsin.quote:
Orijinalden alıntı: janissaireYama yapım sürecinde kullanılacak programların sorun çıkarmaya elverişli olduğu tespit edildiğinden zamanın boşa harcanması yerine başka oyunlara yönelmek amacıyla bulletstorm Türkçe yaması şimdilik iptal edilmiştir.
Yöneticilerden ricam konunun şimdilik kaldırılmasıdır.
Çeviristudyosu Yönetimi
Alıntıları Göster
-
KOLAY GELSINquote:
Orijinalden alıntı: Hobo.
Umarım en kısa sürede bitirirsiniz, kolay gelsin.
Alıntıları Göster -
Adamlar iptal ettik diyor, siz hala kolay gelsin diyorsunuzquote:
Orijinalden alıntı: 9600_G_T
KOLAY GELSIN
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Push The Tempo
Adamlar iptal ettik diyor, siz hala kolay gelsin diyorsunuz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X