Şimdi Ara

bulldozer işlemci destekli anakart!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar, yeni bir sistem kurucam... daha doğrusu anakart, işlemci ve bellek alıcam... 480 watt psu ve hd4850 ekran kartım var... alıcağım işlemci 955 olucak... ama ben alacağım anakartın bulldozer işlemcileri de destekleyebilmesini istiyorum, hani ileriye dönük olarak... peki acaba bulldozer yani am3+ soketi destekleyen anakartlar hangileri??? anladığım kadarıyla sadece 8XX chipsete sahip anakartlar destekleyecekmiş bunu doğru mudur??? yoksa 7XX chipsete sahip anakartlar da destekleyecekler mi???

• AM3+ soketli anakartlar daha Turkiye'ye ulasmadi. AsRock'un duyurusuna gore (forumda haberini bulabilirsiniz) Bulldozer AM3 uzerinde stabil calismayabilir.

Bulldozer destekli AM3 anakartlarin forumda bir listesi var. Bunlardan ikisi MSI 870A-G54 ve 890GXM-G65.
  • tamam ulaşmamış olabilir am3+ destekli anakartlar ama benim isteğim am3+ destekli anakartlar hangileridir... ve sizlerden tavsiye bekliyorum...
  • nasıl bi site burası ya bir haftadır hiç bir şekilde hiç bir soruma en ufak bir cevap alamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: McMannes
    tamam ulaşmamış olabilir am3+ destekli anakartlar ama benim isteğim am3+ destekli anakartlar hangileridir... ve sizlerden tavsiye bekliyorum...

quote:

Orijinalden alıntı: Fract4l
    Bulldozer destekli AM3 anakartlarin forumda bir listesi var. Bunlardan ikisi MSI 870A-G54 ve 890GXM-G65.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fract4l -- 2 Mayıs 2011; 15:03:08 >
  • tamam listesi var arkadaşım da ben tavsiye bekliyorum hangisi iyidir hangisi kötüdür...
  • cıkmamıs tr ye gelıp ıncelenmemıs anakart ve ıslemcı ıle ılgılı nasıl bır tavsıye ıstıyorsun ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya arkadaşım çıkmadığını biliyorum tr ye gelmediğini de biliyorum!!! ama sizin anlamadığınız bir konu var ki bu işlemciyi destekleyecek olan 8XX çipsete sahip anakartlar var ve şu anda çıkmış ve Türkiye'de kullanılıyor durumda ve ben bu anakartlar arasından tavsiye istiyorum... bu kadar basit bi olay ya...
  • http://www.donanimhaber.com/tm.asp?m=47503615&mpage=1

Linkten AM3+ desteği gelmiş ya da gelecek Asus anakartlara bakarak ihtiyacına ve bütçene uygun olan modeli seçebilirsin ancak dikkat etmen gereken bir başka konu da anakartın kalitesini belirleyen en önemli faktörlerden biri olan faz sayısı.. Ona da aşağıdaki linkten bakıp özellikleri yeşil olarak belirtilmiş kartları seçmen yararına olacaktır. Çünkü bundan bir iki yıl sonraki muhtemel bir işlemci değişiminde minimum 6-8 çekirdekli işlemcileri bu anakarta takacağını varsayarsak, kalitesiz kartlarda sorun yaşama ihtimalin yüksek olacaktır.

http://www.overclock.net/amd-motherboards/946407-amd-motherboard-power-phase-list.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.