Şimdi Ara

Bulkta double kol antramanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba saygıdeğer vg. fanları, yaklaşık 4 aylık body serüvenimde son 2 buçuk aydır diyetteydim.Yağ oranımı %15 'ten %9 a çektim.Başladığımda kolum 35 cm'idi ,diyet sonu değişmeden 35 sabit tuttum.%6 yağ yaktıktan sonra çokta kötü olmadığını düşünüyorum.Son iki haftadır bulktayım,kol ölçüm 37'cm e çıktı. Göğüs,omuz diğer bölgelerimin iyi olduğunu düşünüyorum.Yaz başında %7'ye düşmek için tekrar ketolojik diyete giricem bu zamana kadar 38-38.5 'a çıkarsam çok mutlu olucam. Bu yüzden kolu 3 gün of bir gün on şeklinde yapmayı düşünüyorum,aralara diğer bölgeler sıralı olarak giricek sadece kol iki kat çalışmış olucak.

1)Bu şekilde daha hızlı kol gelişimi elde edermiyim? Beslenmem çok iyi durumda 3saatte bir besin alıyorum , aksatmıyorum 3 günde dinlenmesi için yeterli diye düşünüyorum.
    2) Antreman sistemi nasıl olmalı ? Bugüne kadar hep 12-15 tekrar max ağırlık yaptım değiştirmelimiyim? 6 tekrar vs diyorlar 6 tekrar ile gelişemem gibi geliyor.

3) Kolda olmassa olmaz dediğiniz hareketler neler? Hareket önerileriniz varmı?

• Barbell row deadlift squat ve barbell curl ü ne kadar nizami ve ağır yapsan o kadar iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolu diger kaslarin iki kati calismak buyuk sacmalik bana gore. Komple bi fizik istiiyosan kolu daha dusuk yogunluk bile calisabilirsin. Ayrica cok kotu duruyo kadin gibi beli olan cocuk var mesela kollari guzel ama inanilmaz mahalle badicisi duruyor. Bence normal dozunda calis tabi ki antrenmanin hakkini vver kollarin zaten gelisecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: dahakathekiller7

Kolu diger kaslarin iki kati calismak buyuk sacmalik bana gore. Komple bi fizik istiiyosan kolu daha dusuk yogunluk bile calisabilirsin. Ayrica cok kotu duruyo kadin gibi beli olan cocuk var mesela kollari guzel ama inanilmaz mahalle badicisi duruyor. Bence normal dozunda calis tabi ki antrenmanin hakkini vver kollarin zaten gelisecektir

Hocam diğer bölgelerim zaten iyi durumda bence, kol biraz daha eksik kalıyor gibi geliyor
  • Yok hocam fotograflarini gormustum bence ekstra kol calisman gerekmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: dahakathekiller7

Yok hocam fotograflarini gormustum bence ekstra kol calisman gerekmiyor

Peki bir gün sadece kol, göğüs gününde göğüs+ arkakol sırt gününde sırt +ön kol yapsam daha çok gelişirmi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fitness ve hergün kardiyo
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.