Şimdi Ara

Bulgaristan Vizesi Nasıl Alınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bulgaristan vizesi başvuruları Bulgaristan Konsolosluğu ile anlaşmalı aracı kurumlar üzerinden yapılmaktadır. Bulgaristan Vize Merkezi değişik illerde temsilcilikleri bulunan, Bulgaristan Konsolosluğu'nda akreditasyonu olan ve özellikle Bulgaristan ile ilgili tüm vize ve oturum başvurularında uzun yıllara dayanan deneyimi olan bir yetkili başvuru merkezidir.

    Seyahatinizi planlarken Bulgaristan Vize Merkezi müşteri temsilcilerinden sorularınızla ilgili bilgi alabilir ve başvuru sürecini nasıl yürütebileceğinizi öğrenebilirsiniz. Güncel evrak listesi size e-mail veya sms ile iletilecektir.
    Bulgar vizesi kısa sürede sonuçlanmaktadır, ancak siz başvurunuzu ileri tarih için de yapabilirsiniz. Vize Merkezi aracılığı ile yapılan başvurularda 4 temel evrak istenmektedir. Otel rezervasyonu, banka hesap dökümü, tam vukuatlı nüfus kayıt örneği ve seyahat sağlık sigortası.

    Otel rezervasyonu sunamazsanız müşteri temsilcilerimiz bunu sizin yerinize sağlayabilir. Evraklarla ilgili sağladığımız diğer kolaylık ise seyahat sigortasızdır. Gidiş amacınız ne olursa olsun yurt dışı seyahat sağlık sigortanız merkezimizde yapılabilir.

    Bulgaristan turistik vizesi başvurularınızda dikkat etmeniz gereken en önemli konu pasaportunuzun geçerlilik süresidir. Başvurunuzun yapılabilmesi için pasaportunuzun vize bitiminden ileriye doğru 90 gün geçerliliği bulunmalıdır.

    bulgaristan vizesi







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.