< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bulgaristan - Çifte vatandaşlık (41. sayfa)

-
-
Doğum belgesine ihtiyacın var.Daha önce o bölge Romanya toprakları ise vatandaşlık alabilirsin.Bunun araştırılması yapılabilir.Doğru bilgi için seni doğru kişilere ulaştırabilirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Beklenen oluyor, 2024 kasım da Bg ye giderken 2 araba önümdeki yeşil pasaportlu birini geri çevirmişler di.
Bg polisi yesil pasaport yanında devlet kimliği istemiş, gösteremeyince geri çevirmişti.
Önüne gelene yesil verilirse sonuç bu:
www.sozcu.com.tr
AB'den 'Yeşil Pasaport' sahiplerine ön vize şartı: Eski düzen hayal olacak - Sözcü Gazetesihttps://www.sozcu.com.tr/ab-den-yesil-pasaport-sahiplerine-kotu-haber-yurt-disina-cikmak-hayal-olacak-p122854#
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bu sene hiç iyi başlamadi. Bu iş çok kötü oldu. Yillaridr hep kötüye doğru gidişat..... Artik Ortadoğu'da ülkesiyiz baştakiler muradına erdi.,.....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 5 Ocak 2025; 13:56:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haklısın hocam..
Bugünümüz yarından iyi diyoruz artık..
-
28 ocak 2025 tarihi için babama ukaz randevusu aldık ne yapmamız gerekiyor acaba?
-
Merhabalar, şu sıralar dedem ve ailem adına vatandaşlık için araştırma yapıyorum ve yazışmaları baştan sona okudum. Gerçekten süreç için çok faydalı bilgiler verilmiş. Bizim durumumuza uyanları not aldım, gerekecek linkleri kaydettim. Son sayfalarda paylaşılan insta hesabını da zaten takibe almışım. Gerçekten çok güzel bilgiler paylaşılıyor. Emek verip detay detay yazanlara teşekkürler.
-
Merhaba. Ben de Bulgaristan vatandaşlık işlerine giriştim de doğum belgesinin hangi belediyede olabileceğine kadar tespit ettik. Hala güvenilir bir aracı biliyorsanız iletişim bilgilerini rica edebilir miyim?
-
Pomak yani Bulgar kökenliyiz ve 3. kuşağa kadar (yani babama) vatandaşlık hakkımız korunuyormuş. Smolyan ilinde doğmuş babamın anneannesi. Nüfus kayıtlarında da çıkıyor ama devlet arşivlerinde muhacir belgesi arattırdığımızda çıkmadı. Acaba Edirne'de İskan Müdürlüğünde Muhacir ve Tabiiyet Belgesi arattırsam çıkar mı?
-
Pomak olmanızın yanında Bulgar doğum kağıdında Bulgaryan Muhammedan yazması lazım.
Pomak koken uzerinden vatandaslık alan ne gördüm nede duydum.
Teoride cardır ama pretikte görmedim.Tr deki evraklardan ziyade,
Bg den atalarınızın geldiği bölgeden soy kütüğü, dogum kagıtları vs daha etkili olur.
Bu konuda facede saniye hanım var, orada hukuk okumuş, belediye baskan yrd. vs yapmış.
Vatandaslık işleri konusunda iyi.
Pomaklar üzerine uzman, evrak vs de bg de sürekli işler yapıyor.
Ona danışın bence..
Pomak soylular için çalışmakarı:instagram
Bulgaristan vatandaşlık Saniye Syutlu Danışmanlık on Instagram: "@pomakderneklerifederasyonu #pomak #pomaklar #pomaks @pomaklar.pomaci @ankara_pomak @gonenpomaklardernegi @pomak_ajans"https://www.instagram.com/reel/DA3KKLFsgUU/?igsh=MWY4eHR0aTVhYWN6eQ==
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snop02 -- 4 Mart 2025; 1:56:44 >
-
halen hayatta olan Bulgaristan doğumlu birisi varsa
o vatandaşlık alır
o vatandaş olduğunda alt soyu da vatandaşlık alır.
fakat hayatta olması lazım.
hayatta değilse vatandaşlık alamazsınız.
-
Tam tersini söyleyenler de var ,hangisi doğru bilgi acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Adolf1 in soylediği yanlış degil.
Hangi statüden vatandaslık alacak?
Onemli olan burası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snop02 -- 4 Mart 2025; 10:24:31 >
Sonuçta vatandaşlık alabiliyor mu torunları vs?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Soy kopmaması olursa alabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snop02 -- 4 Mart 2025; 22:1:41 >
https://www.instagram.com/p/DHDYp1NC_Gv
Kaç Türk, Bulgaristan vatandaşlığına başvurdu? Kaçı reddedildi? Randevu sistemine günde kaç kişi giriyor?
İşte yanıtları...
-
Selamlar kardesim.
gercekten iyi ugras veriyorsun
insta da goruyorum
emegine saglık, kolay gelsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snop02 -- 12 Mart 2025; 2:13:28 > -
-
1950 kasım 22 ye kadar gelenlerin neredeyse %99 u vatandas çıkıyor.
Bulgaristandan ninenizin göç ettiği koy, kasabada ki kutuk onemli.
Orada alacagınız kutuk belgelerinde bulgar etnik ise işiniz çok kolaylasır.
Orada bulgar vs ise zannedersem bulgar kokenden dolayı hepiniz aynı anda basvurabilirsiniz.
Bg de adalet bakanlıgına dilekçe yazıp vatandastır/ degildir sonucunu alın.
Vatandas çıkarsa(muhtemel vatandastır)
Facede instagramda saniye hanım var ona danış, o pomak vs gibi etnık kokenden vatandaslık işlerinde iyi ve bilgili.
Ona danısın, daha kesin bilgi alırsınız.
Önceki mesajlarda paylasmıstım zannedersem.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X