Şimdi Ara

Bulgaristan - Çifte vatandaşlık (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
69
Favori
92.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
Giriş
    peki sizce bu göndermiş olduğum belgelere göre vatandaslığa kabul edilmeme ihtimalimiz var mı? hani şu 68 senesinde gelip vatan haini ilan edilen kesimde miyiz? yoksa ihtimalimiz var mı vat için?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • qbra1905 Q kullanıcısına yanıt
    Sofya adalet bakanlığına başvurarak anca öğrenirsiniz hocam.
    Bunda biz anca fikir yurutebiliriz.
    Tamamen onlar biliyor durumu, ve tek yetkililer.
    Aileniz vatandas ise bile yine buraya basvurarak işlemlere baslamanız gerek.
    Bunun vevabıda min 6 ayda geliyor, yada daha geç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snop02 -- 25 Temmuz 2025; 4:27:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qbra1905

peki sizce bu göndermiş olduğum belgelere göre vatandaslığa kabul edilmeme ihtimalimiz var mı? hani şu 68 senesinde gelip vatan haini ilan edilen kesimde miyiz? yoksa ihtimalimiz var mı vat için?
    Bunun cevabıda min 6 ay yada daha geç geliyor.

• snop02 kullanıcısına yanıt
    cok teşekkür ederim . bireysel olarak basvurabilir miyim buralara? takipçi ile baslamak istemiyorum

• bu arada ben kendimde bulgaristan dogumluyum

Bg doğumluysan ailenle alakan yok hocam, siz kendiniz basvuru yapmak zorundasınız.
    Bende bg dogumluyum. Vatandaş oldum.
    Babam hala oturumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snop02 -- 25 Temmuz 2025; 7:22:10 >
  • snop02 kullanıcısına yanıt

Ondan bahsetmiyor Mekansal Adres Veritabanında kayıtlı adresi olmak zorunda mevcut adresine biri taşındığında bu kaydı düşürür ondan bahsetmiş.

isim denklik olarak başvurdunuz mu ? Nufusa kayıtlı müdürlük kayıtlarında taranmamış olabilir açıklamada yazan sayı no ile mutlak bakınız bir kayıt var olduğu belli ama vatandaşlıktan çıkarılma mı ne olduğunu o şekilde öğrenebilirsin.Bu arada anane dede vatandaş görünüyor burda babanız sağ mı ?

• tekrar selamlar, bizler 1968 senesinde turist olarak gelip dönmediğimiz için vatan haini ilan edilmişiz :) bu sebeple vatandaslık alamıyormusuz. bu 2016 sensinden beri bu sekildeymiş. tesekkür ederim dönüşleriniz icin:

Vay, ilginç bilgi :))
    Teşekkürler paylaştığınız için

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Çocuk olarak geldiyseniz, Sizi kapsamaması gerekiyor. Çocuklar vatan haini ilan edilemez bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinelyin -- 29 Temmuz 2025; 16:19:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinelyin kullanıcısına yanıt
    evet söyledim fakat bg hükümeti bu dönemde dönenlere karsı hiçbir şekilde olumlu dönüş yapmıyormuş, ailem getirmiş ben istemedim vs de kotarmıyormuş. ilginç bir durum. işi bilen takipçiler bosuna ugrasmayın zaman da vakit de harcamayın diyorlar

• Sinelyin kullanıcısına yanıt

resit olmadıgı için onun adına ebeveynin aldıgı karar gecerlidir.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.