Şimdi Ara

Bulgar veya Yunan Göçmeni Var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Varsa dikkatimi çeken bişeyi soracaktım Bilindiği üzere özellikle Yunanistan'da yaşayanlar rahat insanlar, çoğu çalışmıyor diye biliyorum. Benimde bir kız arkadaşımın babası Yunan, annesi Bulgar. Ve evde kimse çalışmıyor herkes yatışlarda. Daha önceden tanıdığım bi kaç Bulgar göçmeni daha vardı, onlarda çalışmıyordu ama adamlar hiç sıkıntı çekmeden geçiniyorlardı. Bu insanlar nereden kazanç sağlıyor ? Kıza sordum bende bilmiyorum babam çalışmıyor, güvendiği bişey var heralde dedi.

• Annemde babamda bulgar göçmeni ailece çok çalışıyoruz babam emekli emekli olmasına rağmen çalışıyor bende zira üniversite mezunuyum 2 yıldır izin dahi yapmadan hergün 10 saat çalışıyorum en az :) bence bu göçmenlikle alakalı değil sizin tanıdığınız göçmenler yatmayı seviyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olabilir bana öyleleri denk geldi demekki. Ama babasının emeklilik durumuda yok. Hayretler içerisindeyim.
  • İzmirli varsa yardımcı olur.

The Bomb Has Been Planted (Allahu Akbar)
  • Niye kriz yaşadıkları belli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baba tarafım bulgar göçmeni
    Anne tarafım yunan göçmeni

Valla bir yerden para geldiği yok köpek gibi çalışıyorlar. Ailede fakir. Miras falan hakgetire yani

• Görebileceğin en çalışkan insanlardır göçmenler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sırbistan'da Yaşayan Var Mı ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bulgar değiliz, Türk oğlu Türküz. Bu yüzden Bulgar göçmeni değil, Bulgaristan göçmeni denir. Düzeltirseniz sevinirim.

İki taraf da göçmen ve gayet de çalışıyor herkes. Bir dönem gelenler getirdikleri mallarla iyi para kazanıp o parayla yatırım yaptıkları için bugün aldıkları kiralardan vs. geçimini rahatlıkla sağlayabilecek güçte, diğerleri de çalışıyor. Ama iki gruba da girmeyenlerin güvendiği şey her gün büyüğü için daha çok güveniyorlar ama onları batıracak şey de o güvendikleri olacak. Bir de bağ-bahçe muhabbeti çok olur. Ordan bir şeyler geliyor olabilir.
  • yunanlar calısmıyo diye kriz oldu dimi kanka :)))
  • Anneannem Selanik göçmeniydi tarlaları falan vardı ama hiç merak etmiyorum, zaten çok kalabalık bir sülale pek bir şey kalmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.