Şimdi Ara

Bulaşık nasıl yıkanır .. yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 günden beri evde tekim ha bugun ha yarın derken bugun gaza geldım ama nasıl yıkıcam bılemıyorum tecrubelı arkadaslar varmı - legen buldum ıcıne sıcak su koyucam az sonra baska ne yapmam lazım

/!\___DİKKAT GÖMEBİLİRİM___/!\

İmzam El Yapımıdır Çalmayınız.
    eski nick:nicer
  • Valla zor iş. Ben de 4 gün evde tek kaldım 1 hafta sonra annem geldi makinaya attı sağolsun. Bardak vs çok olduğundan sorun olmadı bulaşık.

Leğenin içine sıcak su duldur içine sıvı bulaşık deterjanı kat. Bulaşıkları içinde ovala kenara koy hepsi bitince durula.

Yada kız arkadaşın varsa hasta numarası yap eve gelsin bulaşıklar üstüne kalsın.

/!\___DİKKAT GÖMEBİLİRİM___/!\

İmzam El Yapımıdır Çalmayınız.
    eski nick:nicer
  • gerek yok leğene aslında sünger gibi bişiler vardır orda adını hatırlayamadım şimdi ona bulaşık deterjanını sıkcan tabakları onla yıkıcaksın bu kdr. ama hiç gerek yok elle kasmaya makineye at her türlü daha tasarruflu senin iki tabak için harcadığın suyla bütün işi yapıyor makine

bang! bang!
  • Bulaşık makinen var mı bilmiyorum ama;süngere deterjanı sık iyice köpürt sıcak suda ve en temiz olan dan yani bardaktanen yağlı bulaşığa doğru yıka

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.