Şimdi Ara

Bulaşık Makinesi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yıllardır kullandığım 4220 model bulaşık makinesine bu akşam bulaşıkları attım fakat mutfağa girdiğimde kilime pasla karışık su akmış olduğunu gördüm makinenin içini açtığımda içinde normalden fazla su vardı ve ana yıkamanın bitişinde durmuştu yani beyin çalışmıyordu neyse suyunu attırdım fakat su atıyor yıkıyor ama su almıyor öyle boş boş duruyor bana ziyadesiyle hizmet verdiğinden ve kapak altından ara sıra paslı su az az vermesi nedeniyle bu da tuz biber oldu bana 1000 1200 çıtasında bir makine önerir misiniz.Çok teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ber11

Arkadaşlar yıllardır kullandığım 4220 model bulaşık makinesine bu akşam bulaşıkları attım fakat mutfağa girdiğimde kilime pasla karışık su akmış olduğunu gördüm makinenin içini açtığımda içinde normalden fazla su vardı ve ana yıkamanın bitişinde durmuştu yani beyin çalışmıyordu neyse suyunu attırdım fakat su atıyor yıkıyor ama su almıyor öyle boş boş duruyor bana ziyadesiyle hizmet verdiğinden ve kapak altından ara sıra paslı su az az vermesi nedeniyle bu da tuz biber oldu bana 1000 1200 çıtasında bir makine önerir misiniz.Çok teşekkürler.

BOSCH SMS58M82TR MODELİNİ ÖNERİRİM.ORJ ALMAN.İÇİ KOMPLE ÇELİK.PLASTİK KARIŞIMLI DEĞİL.1283 TL.SÜPER Bİ ÜRÜN

GRİSİDE AZ Bİ FARKLA ALINABİLİR.

http://www.bosch-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/bula%C5%9F%C4%B1k-makineleri/solo/bula%C5%9F%C4%B1k-makineleri/SMS58M82TR.html?source=browse

• Ben aslında SMS53M42TR modelini düşünmüştüm ama.Acaba tamir ettirsem mi diye de düşünüyorum.
  • quote:

Arkadaşlar yıllardır kullandığım 4220 model bulaşık makinesine bu akşam bulaşıkları attım fakat mutfağa girdiğimde kilime pasla karışık su akmış olduğunu gördüm makinenin içini açtığımda içinde normalden fazla su vardı ve ana yıkamanın bitişinde durmuştu yani beyin çalışmıyordu neyse suyunu attırdım fakat su atıyor yıkıyor ama su almıyor öyle boş boş duruyor bana ziyadesiyle hizmet verdiğinden ve kapak altından ara sıra paslı su az az vermesi nedeniyle bu da tuz biber oldu bana 1000 1200 çıtasında bir makine önerir misiniz.Çok teşekkürler.

emektarınızYıllardır kullandığınız makinenizin bana göre artık emeklilik zamanı gelimiş yenisini almanız isabet olur .Bunca zamandır kullandığınız emektarınız 2 proğramlı ve bunca yıldır bu özelliğiyle sizin işinizi gördü ,şimdi neden bukadar fazla para vererek ortalama ömrü 10 yıl olan bi ürün için aynı işi 500 tl yede yapan varken daha fazla harcayasınız ki.Çok insan biliyorum hiç kullanmadığı özellikte çok proğramlı makine alıpta o ektra para veripte aldığı özelliğinden hiç faydalanmayan .

• haklısınız fakat artık 2 programdan sıkıldım ucuz makinelerde oldukça kalite farkı var.Sepet telleri katlanan teller program kısaltma vs.
  • quote:

Ben aslında SMS53M42TR modelini düşünmüştüm ama.Acaba tamir ettirsem mi diye de düşünüyorum.

tamir ettirmeyin bence... ettirseniz de bikaç zaman sonra yine aynı sorunla veya daha fazlası ile karşılaşabilirsiniz.. siemens ve lg'nin ürünlerine bakabilirsiniz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çamaşır makinesi önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.