Şimdi Ara

BULAŞIK MAKİNASI TAVSİYESİ??? (823. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.449
Cevap
194
Favori
2.582.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 819820821822823
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İkiside güzel . Ben 2 hafta önce 6155 inoks aldım. Çok güzel yıkıyor. Uzun programlarda yani üst tuşlardaki programlarda 20 dk kala kapağı açıyor, sonrasında 5 dk sonra cihazı komple kapatıyor. Çok güzel yarım saati kaldı bitsin bekleyelim demiyorsunuz çok iyi oldu bu özellik. Tuzunu parlatıcısını koyun. Kullanma kılavuzundaki şekilde ayarlarını yapın. Pırıl pırıl tertemiz çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba 9 yıllık vestel BMA-XXL 1017 X makinem arıza yaptı. altından su kaçırıyor makine 9 yıllık olunca da yaptırmadan değiştirelim mi diye düşündük

LG DFC325HD modeli fena durmuyor gibi ama forum da bi LG muhabbeti var bu model nasıldır bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• Endymion1961 E kullanıcısına yanıt

Bence değiştirin, zaten ilk günki gibi yıkamaz artık, masraf yaptıkça yeni birşey çıkar memnun etmez muhtemelen. Arçelik 6155 inoks aldım 2 hafta önce çok güzel yıkıyor.

• Endymion1961 E kullanıcısına yanıt

2018 den beri tüm beyaz eşyalarım LG, daha servisi hiç aramadım maşallah diyeyim

Edit: 2018

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BreakBeaT -- 5 Ocak 2025; 23:38:3 >
  • BreakBeaT kullanıcısına yanıt
    Birgün işiniz düşerse o zaman anlarsınız LG pişmanlığını.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Levent_bilgin55 L kullanıcısına yanıt

Garantileri bitti zaten özel servis çağırırım

• @RockEvi 6842 aquapower görselde ekstra su püskürtme gibi gösteriliyor, cornerwash tan farkı nedir? Üründen aktif kullanımda memnun musunuz? @onatba üstat ben 6842 ile arçelik 6155 arasındayım, sanırım arçelik inverter motor değil? Wifi vs istemiyorum, ekstra kurutması olan, kapak açan, mümkünse aquastoplu iyi bir inox model bakıyorum hala 6842 önerir misiniz, Beko/Arçelik ten ilave model öneriniz olur mu? 6842 de aquastop var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle37 -- 8 Ocak 2025; 22:49:6 >
  • eagle37 kullanıcısına yanıt
    Hocam aquastop konusunda emin değilim, sitede de yazmıyor. Müşteri hizmetlerine sormak lazım. Yakınınızda varsa bir mağazada veya bayiide giriş hortumuna bakabilirsiniz. Bsh ve arçelikte sitelerinde nedense en üst model harici aquastop görünmüyor. Aquastop sonradan takılıyor mu bilmiyorum.

Servisler gereksiz mıknatıslı kireç önleyici, akım korumalı priz vs satacağına, firmayla anlaşıp aquastop opsiyonu sunabilir. Nedense bu tip faydalı girişimlere pek yanaşılmıyor.

Arçelik inverterde tiz ses şikayetleri vardı en son. Şu anda son durum nedir bilmiyorum. Yeni tip makineleri kullanan arkadaşlar daha iyi yorumlayabilir.

Ses problemi rahatsız etmeyecekse 6842 öneririm ancak tiz ses devam ediyorsa, 6155 de alsanız eko program ve minimum tüketim harici çok fark olmaz diye tahmin ediyorum. AB bilgi formunda yıkama endeks puanı yazıyordur.

Aquapowerda altta 2.bir yoğun yıkama pervanesi var, tencereyi, şişeyi vs oraya koyuyorsunuz, programın bir bölümünde o bölgeyi tazyikli ve yoğun yıkıyor. İşe yarıyor gibi.

Cornerwash ise yeni nesil köşelere kadar ulaşan pervane.

Bkz.
    GodDay byoutube
    Beko CornerWash: Does it REALLY wash corners?
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=caHDxNQ7l94

6166 da cornerwash+3.fıskiye gözüküyor ancak oda inverter. Hb.com da 19 lira civarı.

Bkz.https://www.arcelik.com.tr/bulasik-makinesi/6166-bulasik-makinesi

Bunların dışında Hoover kullanmadım hocam ancak hooverda hem inverter motor, hem aquastop, hem 3. Pervane gözüküyor sitesinde. Malzeme kalitesi konusunda kullanan arkadailar daha net yorum yaparlar.

Daha önce dikkat etmemiştim, temizlik için çekince farkettim, bizdeki hoover çamaşır makinesine bile aquastop koymuş adamlar. Bizim firmalar aquastopu nedense pek sevmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 8 Ocak 2025; 23:25:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• eagle37 kullanıcısına yanıt
    Hocam makineden çok memnunuz aquapower ekstra su atıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 819820821822823
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.