Şimdi Ara

BULAŞIK MAKİNASI TAVSİYESİ??? (635. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
16.674
Cevap
199
Favori
2.627.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 633634635636637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öztürk Bilgisayar Ö kullanıcısına yanıt
    WAT24480TR makine anneme aldım hocam, gayet memnun ama uzun süreli bir şey söyleyemeyeceğim daha alalı 1 yıl olmadı.
    Bildiğim bir şey var, bu ürün TR üretimi, bizim evdeki makine ise Almanya üretimi(modelini hatırlamıyorum), gürültü seviyesi olarak ciddi fark olduğunu söyleyebilirim. (Bizim makinede cam kapağın üzerinde bir de plastik kapak var, onun sesi çok azalttığını düşünüyorum.)

Electrolux hakkında ise bir bilgim yok.
    Bosch Sms53l12tr A+ 5 Programlı 12 Kişilik Bulaşık Makinesi - n11.com
    https://urun.n11.com/bulasik-makinesi/bosch-sms53l12tr-5-programli-bulasik-makinesi-P80385636

Bosch SMS53L12TR Arkadaşlar bu ürünü almak istiyorum? total de 7 yıl garanti yapılıyormuş sanırım. sizce bu makine alınır mı ? dikkat etmem gereken var mı bişeyler ?

birde bu makinelerde 1 adet soguk su girişi mi vardır ? sıcak su da var mıdır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: byshakram

quote:

Orijinalden alıntı: manilafortuna

Hocam Aynı Şekilde bizde Hurdacıya vereceğiz bir Arçelik bakacağız artık...

6233 Olabilir gibi... Bizde bakacağz Arçelik... Bizdekini de Artık kafamıza göre bakacağız.. Sahibidnene koyarım belki alan çıkar... E09 hatası var yazarım

Hocam 6233 için dükkandan fiyat aldım 800 lira. İnternette 3 aşağı 5 yukarı aynı fiyat veriyorlar, gelmesi 2-3 gün süreceği için gidip bayiden alacağım çünkü makinem bozuk maalesef.

6233'te beğendiğim ve bana yetecek özellikleri ise iç kısmı tamamen çelik (bu fiyatlara yok nerdeyse), 58' yıkama programı, A+ enerji sınıfı ve A sınıfı kurutma özelliği.

Öztürk Bilgisayar;

Hocam Bosch alma aldırma. Üstte bir dolu marka hatası bulabilirsin. Electrolux hakkında bilgim yok.

6233 Aldık bizde Dün.... 7 Sene de Garanti yaptırdık... Kafamız Ağrımasın :) Yaşarsak 2025e kadar garantisi var :)

• manilafortuna kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de 2 gün önce aldım 3 defa çalıştı makine, şimdilik memnunum. +4 sene garantiyi ben de alacağım koydum kafama :).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: murdock9999

SN26M883TR kendi kullandığım ve anneme aldığım SN26M832TR. Servis görevlisinin de bana ilettiği üzere BSH grubunun makinelerinde böyle bir problem varmış(tabi iş ciddiye binince hemen geri vites, öyle bir yazı veremeyiz vb.,) yani tavsiyem sadece modelleri değil firmayı tercihlerinizden çıkartmanız. Servis ayrı bir eğlence, 8 kere geldiler, adam koklayıp iğrenç kokan bardağı suratını buruşturup, sonra koku normal temizleyici ürün satalım düzelir diye temizleme ilacı satmış anneme.

Hatta kısa bir diyalog aktarayım benim yaşadığım;
    - Kötü kokutuyor bulaşıklar
    - Sudan
    - E eski bosch makinem kokutmuyor, binadaki kimsenin makinesi kokutmuyor, benimki mi kokuyor sudan?
    - ...
    - Camları da çiziyor bu makine
    - Sudan
    - E eski makineye damacanayla su mu taşıyorduk aynı suyu kullanmıyor mu bu musluktan?
    - ...

Naçizane tavsiyem, aman, aman, AMAN! :)

Siemens in seri sonunda TR yazıyor hocam.sizinki yerli türk malı. Garanti içi polinoks kaplı işçilikle ona göre tabiki.

• Hiç LG kullanan yokmu ? Makinenin içinde 3 fıskiye pervanesi var biri en üstte.

çift duşlama yapıyor.

• beyretm B kullanıcısına yanıt
    Emin misiniz? Özellikle soruyorum bunu, emin olmadığınızı biliyorum, ondan soruyorum tekrar emin misiniz?

Birazcık araştırıp tekrar gelip "hocam doğru söylüyormuşsunuz, bilgim olmadan fikrim olmuş bu konuda ama her insan hata yapar, kusura bakmayın" diye tekrar cevap yazarsanız sevinirim.
    11 kasımda bir tane bulaşık makinesi almayı düşünüyorum. Bosh ve vestel almak istemiyorum çok fazla olumsuz eleştiri var o ürünlerde ve serviste.Arçelik 6354 ve Arçelik 6343 I makineleri arasında kararsız kaldım.

Biri sevdiğim inox renginde diğeri ise beyaz ama inverter motoru var. Sizce hangisi almam daha mantıklı olur yada 1200 lira bareminde başka önerileriniz olur mu?

• Merhaba,

Makina kodunun sonundaki TR Türkiye üretimi anlamına gelmez arkadaşlar.

Menü dili Türkçe.

M kodlu ürünler Almanya üretimi, hatta annenizin evine gittiğinizde kapağını açın makinanın iç kısmına kazınmış şekilde Made in Germany yazdığını görürsünüz.

Bu modellerden şikayet çok nadirdir açıkcası servisin neden öyle bir şey dediğine anlam veremedim.

İlk gelen servis görevlisi arkadaştan polinox tabanlılarda problem yaşandığını, makinaların koku yaptığını sordum, o yüzden çelik olsun diye bunu aldık dedim. Kendisi "polinox makinelerde bahsedilen koku bu değil, bu makinelerde oluyor bu koku" dedi, o zaman fazla önemli olarak algılamamıştım, temizlik ürünü satmaya çalışmıştı, almadım. O zamanlar önyargısız ve iyi niyetli olduğumdan olacak ki kendisi de iyi niyetli olarak bim'de a101'de satılan temizlik maddelerinin aynı işi yapacağını söyledi, maceranın başlangıcında birkaç kez o temizlik maddelerinden kullandım, hiçbir faydası olmadı koku konusunda.

Dilerseniz akşam 18:00 e kadar mağazadayım buradan yazmaktansa görüşelim, bir iki yapılabilecek şey var anlatmaya çalışayım size. 0553 397 6676

Saygılar.

Arçelik lady çok fazla enerji harcıyor ve tuşları bozuldu ve su sızıntısı yapıyor, değiştirme vakti geldi. Yeni bir bulaşık makinesi almak istiyorum, aradığım özellikler:

- Az enerji harcaması (dün ladyi ölçtüm tam yükte 2kw, yıkamada 260w, boştayken 3w enerji harcıyor).

- En az lady kadar iyi yıkaması.

- İçinin çelik olması.

- Servis ağı.

- Kronik sorunları olmaması, sağlam olması.

Bunlar haricinde benim için fiyatı, rengi, markası, program sayısı, iç hacmi falan önemli değil.

Aklınızda olan tavsiye edeceğiniz bir model varsa ve konuya denk geldiyseniz, yazarsanız memnun olurum.

Teşekkürler, saygılar.

quote:

quote:

6233 Olabilir gibi... Bizde bakacağz Arçelik... Bizdekini de Artık kafamıza göre bakacağız.. Sahibidnene koyarım belki alan çıkar... E09 hatası var yazarım

Hocam 6233 için dükkandan fiyat aldım 800 lira. İnternette 3 aşağı 5 yukarı aynı fiyat veriyorlar, gelmesi 2-3 gün süreceği için gidip bayiden alacağım çünkü makinem bozuk maalesef.

6233'te beğendiğim ve bana yetecek özellikleri ise iç kısmı tamamen çelik (bu fiyatlara yok nerdeyse), 58' yıkama programı, A+ enerji sınıfı ve A sınıfı kurutma özelliği.

Öztürk Bilgisayar;

Hocam Bosch alma aldırma. Üstte bir dolu marka hatası bulabilirsin. Electrolux hakkında bilgim yok.

6233 Aldık bizde Dün.... 7 Sene de Garanti yaptırdık... Kafamız Ağrımasın :) Yaşarsak 2025e kadar garantisi var :)

Merhaba, bende bu modeli almayı düşünüyorum ama program sayısı 3 olması beni düşündürdü. 1. program ekonomi 50c yazan program kaç dk sürede yıkıyor? Bide siz memnun musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Portraitclub

quote:

quote:

quote:

Öztürk Bilgisayar;

Merhaba, bende bu modeli almayı düşünüyorum ama program sayısı 3 olması beni düşündürdü. 1. program ekonomi 50c yazan program kaç dk sürede yıkıyor? Bide siz memnun musunuz?

Memnunuz hocam 3 Program yeterli bize...
    Sonuçta araba değil bu farklı farklı özellikleri olsun

BAsıyorsun yıkıyor işte...

7 Sene garanti 1000 Lira

2025 e kadar kafam rahat...

2 saatte yıkıyor eko program ama 1 saatlik programda var...

Yarım yük de var...

• Siemens Yeni Bulaşık Makineleri Kasım 2017

Yeni Ürünlerin Detaylı Bilgilerini Buradan İndirebilirsiniz

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Arkadaşlar yeni modeller Ocak 2018 gibi stoklara girecek.

Yeni Yerli Üretimlerde bariz fark; ÇELİK TABANLI olmalarıdır.

Orijinalden alıntı: shopsiemens

Arkadaşlar yeni modeller Ocak 2018 gibi stoklara girecek.

Yeni Yerli Üretimlerde bariz fark; ÇELİK TABANLI olmalarıdır.

Ne oldu da polinoks tabandan vaz geçtiler. ?

• beyretm B kullanıcısına yanıt
    Bayberty kullanıcısına yanıt
    Maliyeti üç kuruş olan bir değişimi şimdiye kadar yapmamaları hataydı bence :) geç bile kalındı.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.