Şimdi Ara

BULAŞIK MAKİNASI TAVSİYESİ??? (214. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.614
Cevap
195
Favori
2.598.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mstfOkdm17

quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

anladım iyi o zaman sorun yok en azından.peki son olarak,suyu taşcak seviyeye kadar tuzu koyup bırakayımmı yoksa suyun taşmasına bakmadan tuz haznesi tuz ile dolana kadar tuzu doldurayımmı?

birde ortalama ayarlarda ortalama olarak 1.5kg lık tuz ile kaç yıkama olabilir?tam değerler değişebilir tabi ama ortalama olarak kaç yıkama olur?

Tuz haznesi ağzına kadar dolmaz. Max. 1.5kg alır.

1.5kg tuzla kaç yıkama yapılacağını malesef bilmiyorum. Bu süre tuz ayarına göre değişir.

teşekkür ederim bilgiler için
  • herkese iyi akşamlar, formu takip ediyorum bugün dayanamayıp üye oldum ve aklımdan geçenleri sormak istedim... şimdiden yardımlarınız için teşelkkür ediyorum... inşallah yakın zamanda evleniyorum ve artık bu hafta beyaz eşyalarımı almam gerekiyor ve kararsızlık yaşıyorum, okuduklarımdan bulaşık makinesinde siemens, bosh en tercih edilesi, buzdolabında ise siemens çok tercih edilmemiş... ama benim şöyle bir sorunum var beyaz eşyalarımı gri istiyorum (parmak izi mümkün olduğunca yapmayan tarz) ve farklı marka buzdolabı ve bulaşık makinesinin gri tonları farklı oluyor:( uyumsuz olsun istemiyorum... bugün SİEMENSE baktığımda buzdolabı KD49NA74 (buzluk üstte çok istemiyorum aslında ama fiyat olarak daha uygun geldi 1900 TL), diğer alternatifi KG57NP72 (fiyat 2300'e kadar iniyor ama bizi biraz maddi olarak zorluyor:( 2000 yi geçmezse iyi olur ama arada çok fark varsa zorlarız), siemens buzdolabı olursa siemens bulaşık makinesi SN26M88TR (1250 TL inmiş fiyatı)..... vee aklımızda olan diğer seçenek elektrolüks genel yorumlar servis hariç iyi okuduğum kadarıyla... buzdolabı Elektrolüks ENB44691x (1850-1900 TL, maalesef en düşündürücü tarafı benim için iç hacmi az geldi:(, derinliği çok az sanki ve buzdolabı biraz büyük olsunn istiyorum aslında), buzdolabı elektrolüks olursa renk farkı olmaması adına ESF65040x (1190 TL, fiyatı da daha uygun özellik olarakta siemense çok yakın sanki)düşündük....bu buzdolabı ve bulaşık makineleri hakkındaki yorumlarınız özellikle çoooook önemli yardımcı olun lütfen (candoğan bey sizde özellikle bilgi verirseniz sevinirim)... başka alternatiflerde olabilir gri olması ve limitimizi çok aşmaması önemli bunlar sınır sayılır:(, birde buzdolabı geniş olmasın kiracıyız.... tabii çamaşır makinesi sorunum da var, onun beyaz renk olması tercihim... siemens WM10P360 önerir misiniz biraz eski model mi bayide bulduk heryerde yoktu, 1250'ye bıraktı, bunun dışında 8kg olan 1000 devir yeterli, 1500 TL altı kullanışlı özelliklere sahip başka modeller olabilir, uygun fiyata samsung var WF0800NCE-900 TL... o nasıl??)
    çok uzun oldu ama yuva kurmaak ne zormuş, kafa kalmadı ancak toparlayabildim kusura bakmayın....ve teşekkür ederim şimdideen...

• arkadaşlar lütfen yardım edin:( pek çok konu var bu konuda biliyorum ama dediğim gibi buzdolabında siemens önerilmemiş, bulaşık makinasında tavsiye edilmiş... ama iki markayıda aynısını almak istiyorum gri tonları farklı olmasın diye:(, buzdolabında 2000 tlyi çok geçmeyecek gri standartlardan geniş olmayan derinliği fazla olabili iç hacmi büyük olsun, ona göre bulaşık makinasıda aynı markanın iyidir diyebileceğiniz modelleri bekliyoruumm... yada ben şu iki markanın gri rengi var tonları ççok yakın derseniz ona da bakayım...
  • Arkadaşlar anneme bulaşık makinası alacağım ve aklımda 2 model var ne olur yardım edin hiçbir bilgim yok bulaşık makinaları hakkında!!!!!!!

*Birinci model Beko D3 3001,3 programlı yıkama kurutma ve enerji A sınıfı.15lt su ile 12 kişilik yemek takımını express 58'da yıkıyor.fiyatı kampanyada 650 TL/10 taksit.
    *İkinci model Profilo BM 3120,3 programlı yıkama kurutma ve enerji A sınıfı 16lt ile yıkıyor,yarım sepet yıkama özelliği ve üst raf yükseklik ayarı var.fiyatı 700 TL/10 taksit.

Çok kararsızım Beko buzdolabı aldık süper çıktı,maşallah çok memnunuz ama bulaşık makinası için kesinlikle sizden yardım almam lazım lütfennnnn yardımmmmm edin.
  • niye kimse bana cevaaap vermiyooooo
  • Can Bey bu hafta içi almak istiyorum makinamı özellikle sizden yardım bekliyorummm.en fazla 700 tl lik bi makina ve 3 program istiyorum...Hangisini almalıyım????
  • Candoğan62, sizden max. 750TL'lik bir makine tavsiyesinde bulunmanızı rica ed,yorum. Bir akrabam makine bakıyor da, ona yardımcı olmak amacıyla. Marka takıntım yok. Sizin önerdiğiniz her makine olabilir. Siz kötüyü önermezsiniz, bilirm. :) Gereksiz, hiç kullanılmayacak özellikler istemiyoruz. Polinoks, çelik farketmez. Sağlam olsun, temiz yıkasın kâfi. Eğer bildiğiniz 2.el temiz Bosch varsa oda olabilir. Yazlıkta kullanılacağı için illa sıfır olmasına gerek yok. Şimdiden teşekkür ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neshe123

Arkadaşlar anneme bulaşık makinası alacağım ve aklımda 2 model var ne olur yardım edin hiçbir bilgim yok bulaşık makinaları hakkında!!!!!!!

*Birinci model Beko D3 3001,3 programlı yıkama kurutma ve enerji A sınıfı.15lt su ile 12 kişilik yemek takımını express 58'da yıkıyor.fiyatı kampanyada 650 TL/10 taksit.
    *İkinci model Profilo BM 3120,3 programlı yıkama kurutma ve enerji A sınıfı 16lt ile yıkıyor,yarım sepet yıkama özelliği ve üst raf yükseklik ayarı var.fiyatı 700 TL/10 taksit.

Çok kararsızım Beko buzdolabı aldık süper çıktı,maşallah çok memnunuz ama bulaşık makinası için kesinlikle sizden yardım almam lazım lütfennnnn yardımmmmm edin.

valla bende profilo aldım bulaşık makinası ama 3programlı ile 2 programlı arasında bi yarım sepet yıkama özelliği var üst raf ayarlı var birde ek olarak alt sepet katlanıyor.sırf bunlar için 200 tl vermek çok.2programlıyı internetten kargo dahil 500-520 arasına alabiliyorsunuz.geçen bizim burda(antalyada)bir bayide gördüm 2 programlıyı profilo 529 tl ye satıyordu.

bence 700 tl 3 programlı için çok.ben 5programlıyı 800 e aldım kargo+10 taksit olarak.

• quote:

Can Bey bu hafta içi almak istiyorum makinamı özellikle sizden yardım bekliyorummm.en fazla 700 tl lik bi makina ve 3 program istiyorum...Hangisini almalıyım????

3 programlı modellerin ekonomik programda yıkama süresi çok uzun.
    Konforlu kullanım için önerim bütçenize 50TL daha katarak Profilo BM5220EG almanızdır.

Profilo Jetplus program hızlandırma tuşu, su bulanıklık sensörü, ortalama program süresiyle tasarruf sağlayan otomatik program ve kalan süreyi geri sayan ekranı ile ön plana çıkıyor. 750TL'ye böylesine sepetleri kullanışlı ve sağlam bir makine çok iyi diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esraca2003

herkese iyi akşamlar, formu takip ediyorum bugün dayanamayıp üye oldum ve aklımdan geçenleri sormak istedim... şimdiden yardımlarınız için teşelkkür ediyorum... inşallah yakın zamanda evleniyorum ve artık bu hafta beyaz eşyalarımı almam gerekiyor ve kararsızlık yaşıyorum, okuduklarımdan bulaşık makinesinde siemens, bosh en tercih edilesi, buzdolabında ise siemens çok tercih edilmemiş... ama benim şöyle bir sorunum var beyaz eşyalarımı gri istiyorum (parmak izi mümkün olduğunca yapmayan tarz) ve farklı marka buzdolabı ve bulaşık makinesinin gri tonları farklı oluyor:( uyumsuz olsun istemiyorum... bugün SİEMENSE baktığımda buzdolabı KD49NA74 (buzluk üstte çok istemiyorum aslında ama fiyat olarak daha uygun geldi 1900 TL), diğer alternatifi KG57NP72 (fiyat 2300'e kadar iniyor ama bizi biraz maddi olarak zorluyor:( 2000 yi geçmezse iyi olur ama arada çok fark varsa zorlarız), siemens buzdolabı olursa siemens bulaşık makinesi SN26M88TR (1250 TL inmiş fiyatı)..... vee aklımızda olan diğer seçenek elektrolüks genel yorumlar servis hariç iyi okuduğum kadarıyla... buzdolabı Elektrolüks ENB44691x (1850-1900 TL, maalesef en düşündürücü tarafı benim için iç hacmi az geldi:(, derinliği çok az sanki ve buzdolabı biraz büyük olsunn istiyorum aslında), buzdolabı elektrolüks olursa renk farkı olmaması adına ESF65040x (1190 TL, fiyatı da daha uygun özellik olarakta siemense çok yakın sanki)düşündük....bu buzdolabı ve bulaşık makineleri hakkındaki yorumlarınız özellikle çoooook önemli yardımcı olun lütfen (candoğan bey sizde özellikle bilgi verirseniz sevinirim)... başka alternatiflerde olabilir gri olması ve limitimizi çok aşmaması önemli bunlar sınır sayılır:(, birde buzdolabı geniş olmasın kiracıyız.... tabii çamaşır makinesi sorunum da var, onun beyaz renk olması tercihim... siemens WM10P360 önerir misiniz biraz eski model mi bayide bulduk heryerde yoktu, 1250'ye bıraktı, bunun dışında 8kg olan 1000 devir yeterli, 1500 TL altı kullanışlı özelliklere sahip başka modeller olabilir, uygun fiyata samsung var WF0800NCE-900 TL... o nasıl??)
    çok uzun oldu ama yuva kurmaak ne zormuş, kafa kalmadı ancak toparlayabildim kusura bakmayın....ve teşekkür ederim şimdideen...

Gri boyalı eşyalarda ton farkı olur, ancak inox ürünlerde göze çok batacak bir ton farkı olacağını düşünmüyorum.

Kaldı ki aynı markanın buzdolabı ile bulaşık makinesi ton açısından farklılık gösterebilir. Sonuçta farklı fabrikalarda, hatta farklı ülkelerde üretiliyorlar.

Buzdolabı ile bulaşık makinesini yan yana koymayacaksanız bence bu konuda çok takılmanıza gerek yok.

Buzdolabının dondurucusunun no frost olması çok önemli değilse Bosch'ta yeni çıkan KGE58AL30N modelini öneririm. 1450TL'ye kadar bulunabiliyor. Oldukça tasarruflu, sessiz, kaliteli ve fiyatı uygun bir cihaz.

Genişlik sınırınız yoksa Samsung RL62ZBPN öneririm.

Hem 70cm hem de no frost olmalı diyorsanız Grındig 4780I modeli iyidir.

Bulaşık makinesinde kesinlikle Siemens SN26M888TR ve aynısı olan Bosch SMS58M88TR modellerinden birini öneririm.

Çamaşır makinesinde WM10P360TR almaktansa aynı kasa tipinde ama daha kullanışlısı olan Profilo CM1000ETR modelini öneririm. 1000TL'ye alınabilir.
    1500TL'ye kadar çıkmanız mümkünse de LG F1281TD, Bosch WAS20461TR ve Siemens WM10S461TR modellerini öneririm.

• quote:

Candoğan62, sizden max. 750TL'lik bir makine tavsiyesinde bulunmanızı rica ed,yorum. Bir akrabam makine bakıyor da, ona yardımcı olmak amacıyla. Marka takıntım yok. Sizin önerdiğiniz her makine olabilir. Siz kötüyü önermezsiniz, bilirm. :) Gereksiz, hiç kullanılmayacak özellikler istemiyoruz. Polinoks, çelik farketmez. Sağlam olsun, temiz yıkasın kâfi. Eğer bildiğiniz 2.el temiz Bosch varsa oda olabilir. Yazlıkta kullanılacağı için illa sıfır olmasına gerek yok. Şimdiden teşekkür ederiz.

Teşekkür ederim :)

Sıfır makine olacaksa şu an alınması en mantıklı cihaz Profilo BM5220EG.

Nereye nasıl götürülecek bilmiyorum ama sahibinden.com'da her ihtimale karşı favorilerime aldığım ilanları göstereyim :)

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-dekorasyon-beyaz-esya-sahibinden-az-kullanilmis-temiz-siemens-bulasik-makinesi-61826400/detay/
    Bu makine İspanya'dan ithal ve çelik tabanlı diye hatırlıyorum. 4 programlı ve üst sepet yıkama tuşu var. Model kodunu şu an hatırlayamadım. 2007 model olması lazım.

Bu da yukarıdakinin aynısının Bosch hali
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-dekorasyon-beyaz-esya-bosch-bulasik-makinasi-59561630/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-dekorasyon-beyaz-esya-az-kullanimis-bosch-marka-bulasik-mak-57611916/detay/
    Bu makine de çelik tabanlı, Almanya üretimi. 5 programlı. Üst sepet yıkama tuşu var. 2005-2006 model olması gerek. Modeli SGS55E32EU.

Bunlar sağlamlığı test edilerek ve elbette pazarlık yapılarak alınabilir :)

• 3 programlı modellerin ekonomik programda yıkama süresi çok uzun.
    Konforlu kullanım için önerim bütçenize 50TL daha katarak Profilo BM5220EG almanızdır.

Profilo Jetplus program hızlandırma tuşu, su bulanıklık sensörü, ortalama program süresiyle tasarruf sağlayan otomatik program ve kalan süreyi geri sayan ekranı ile ön plana çıkıyor. 750TL'ye böylesine sepetleri kullanışlı ve sağlam bir makine çok iyi diyebilirim.

Candoğan bey merhaba.öneriniz için çok teşekkür ederim merak ettiğim birşey daha var bu 3 programlı profilo için ekonomik yıkamada da A sınıfı performans olduğunu söyledi satıcı bayan ve 50'dakikada yıkıyor dedi.bu ortalama kurutmada dahil 1 saati bulsa bana uyar sizce yazdığım çok mu kötü bir modeldi? beko için ne diyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

Candoğan62, sizden max. 750TL'lik bir makine tavsiyesinde bulunmanızı rica ed,yorum. Bir akrabam makine bakıyor da, ona yardımcı olmak amacıyla. Marka takıntım yok. Sizin önerdiğiniz her makine olabilir. Siz kötüyü önermezsiniz, bilirm. :) Gereksiz, hiç kullanılmayacak özellikler istemiyoruz. Polinoks, çelik farketmez. Sağlam olsun, temiz yıkasın kâfi. Eğer bildiğiniz 2.el temiz Bosch varsa oda olabilir. Yazlıkta kullanılacağı için illa sıfır olmasına gerek yok. Şimdiden teşekkür ederiz.

Teşekkür ederim :)

Sıfır makine olacaksa şu an alınması en mantıklı cihaz Profilo BM5220EG.

Nereye nasıl götürülecek bilmiyorum ama sahibinden.com'da her ihtimale karşı favorilerime aldığım ilanları göstereyim :)

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-dekorasyon-beyaz-esya-sahibinden-az-kullanilmis-temiz-siemens-bulasik-makinesi-61826400/detay/
    Bu makine İspanya'dan ithal ve çelik tabanlı diye hatırlıyorum. 4 programlı ve üst sepet yıkama tuşu var. Model kodunu şu an hatırlayamadım. 2007 model olması lazım.

Bu da yukarıdakinin aynısının Bosch hali
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-dekorasyon-beyaz-esya-bosch-bulasik-makinasi-59561630/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-dekorasyon-beyaz-esya-az-kullanimis-bosch-marka-bulasik-mak-57611916/detay/
    Bu makine de çelik tabanlı, Almanya üretimi. 5 programlı. Üst sepet yıkama tuşu var. 2005-2006 model olması gerek. Modeli SGS55E32EU.

Bunlar sağlamlığı test edilerek ve elbette pazarlık yapılarak alınabilir :)

Çok teşekkür ederim. Biz inceleyelim bunları, karar veremezsek sizi tekrar rahatsız ederim. :)

• quote:

quote:

Can Bey bu hafta içi almak istiyorum makinamı özellikle sizden yardım bekliyorummm.en fazla 700 tl lik bi makina ve 3 program istiyorum...Hangisini almalıyım????

3 programlı modellerin ekonomik programda yıkama süresi çok uzun.

5220 kullanıcısı olarak rahatlıla alabilceğinizi söyleyebilirim.biz çok memnunuz performansından

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: esraca2003

herkese iyi akşamlar, formu takip ediyorum bugün dayanamayıp üye oldum ve aklımdan geçenleri sormak istedim... şimdiden yardımlarınız için teşelkkür ediyorum... inşallah yakın zamanda evleniyorum ve artık bu hafta beyaz eşyalarımı almam gerekiyor ve kararsızlık yaşıyorum, okuduklarımdan bulaşık makinesinde siemens, bosh en tercih edilesi, buzdolabında ise siemens çok tercih edilmemiş... ama benim şöyle bir sorunum var beyaz eşyalarımı gri istiyorum (parmak izi mümkün olduğunca yapmayan tarz) ve farklı marka buzdolabı ve bulaşık makinesinin gri tonları farklı oluyor:( uyumsuz olsun istemiyorum... bugün SİEMENSE baktığımda buzdolabı KD49NA74 (buzluk üstte çok istemiyorum aslında ama fiyat olarak daha uygun geldi 1900 TL), diğer alternatifi KG57NP72 (fiyat 2300'e kadar iniyor ama bizi biraz maddi olarak zorluyor:( 2000 yi geçmezse iyi olur ama arada çok fark varsa zorlarız), siemens buzdolabı olursa siemens bulaşık makinesi SN26M88TR (1250 TL inmiş fiyatı)..... vee aklımızda olan diğer seçenek elektrolüks genel yorumlar servis hariç iyi okuduğum kadarıyla... buzdolabı Elektrolüks ENB44691x (1850-1900 TL, maalesef en düşündürücü tarafı benim için iç hacmi az geldi:(, derinliği çok az sanki ve buzdolabı biraz büyük olsunn istiyorum aslında), buzdolabı elektrolüks olursa renk farkı olmaması adına ESF65040x (1190 TL, fiyatı da daha uygun özellik olarakta siemense çok yakın sanki)düşündük....bu buzdolabı ve bulaşık makineleri hakkındaki yorumlarınız özellikle çoooook önemli yardımcı olun lütfen (candoğan bey sizde özellikle bilgi verirseniz sevinirim)... başka alternatiflerde olabilir gri olması ve limitimizi çok aşmaması önemli bunlar sınır sayılır:(, birde buzdolabı geniş olmasın kiracıyız.... tabii çamaşır makinesi sorunum da var, onun beyaz renk olması tercihim... siemens WM10P360 önerir misiniz biraz eski model mi bayide bulduk heryerde yoktu, 1250'ye bıraktı, bunun dışında 8kg olan 1000 devir yeterli, 1500 TL altı kullanışlı özelliklere sahip başka modeller olabilir, uygun fiyata samsung var WF0800NCE-900 TL... o nasıl??)

Gri boyalı eşyalarda ton farkı olur, ancak inox ürünlerde göze çok batacak bir ton farkı olacağını düşünmüyorum.

Kaldı ki aynı markanın buzdolabı ile bulaşık makinesi ton açısından farklılık gösterebilir. Sonuçta farklı fabrikalarda, hatta farklı ülkelerde üretiliyorlar.

Buzdolabı ile bulaşık makinesini yan yana koymayacaksanız bence bu konuda çok takılmanıza gerek yok.

Buzdolabının dondurucusunun no frost olması çok önemli değilse Bosch'ta yeni çıkan KGE58AL30N modelini öneririm. 1450TL'ye kadar bulunabiliyor. Oldukça tasarruflu, sessiz, kaliteli ve fiyatı uygun bir cihaz.

Genişlik sınırınız yoksa Samsung RL62ZBPN öneririm.

Hem 70cm hem de no frost olmalı diyorsanız Grındig 4780I modeli iyidir.

Bulaşık makinesinde kesinlikle Siemens SN26M888TR ve aynısı olan Bosch SMS58M88TR modellerinden birini öneririm.

Çamaşır makinesinde WM10P360TR almaktansa aynı kasa tipinde ama daha kullanışlısı olan Profilo CM1000ETR modelini öneririm. 1000TL'ye alınabilir.
    1500TL'ye kadar çıkmanız mümkünse de LG F1281TD, Bosch WAS20461TR ve Siemens WM10S461TR modellerini öneririm.

Candoğan bey cevabınızı görünce çok mutlu oldum teşekkür ederim öncelikle... siemensin sitesinde önerdiğiniz SN26M888TR'yi bulamadım:( SN26M882TR var, bu

model nasıl acaba farkları nedir? sizin bahsettiğiniz model fiyat olarak bu modele göre nasıldır?

Çamaşır makinesinde daha önceki yazılarınızdan söylediğiniz modellere karar vermiştim ki "zaman erteleme" özelliğinin olmadığını fark ettim, ki kullanacağım

özelliklerden birisi (hoş evde yokken makine çalıştırmaya korkarım ama sabah kalktığımdan yıkanmış olsa fena olmaz:) bu sebeple WM10S763 yada WAS20763TR

yönelmem gerekecek gibi onlarda biraz pahalı geldi, LG'de erteleme var fiyatta 1500 civarı daha uygun ama bosh ve siemensin o kadar iyi olduğunu duydum ki LG

F1281TD'yi de gönül rahatlığı ile alabilir miyim? ne gibi artıları var acaba? bosh kadar sessiz mi? vario speed e benzer bir özellik var mı (ne işe yaradığını çok

biliyomuşum gibi oldu:) az çamaşır atarsam daha az su enerji harcama gibi bir özellik var mı, çamaşır biriksin diye beklemeyeyim:) çoooook soru sordum biliyorum

ama sizin yardımınız olmadan yanlış bi seçim yapmak istemiyorum:(

buarada yarın buzdolabına bakacağız, nofrost takıntısı bende pek yok (anlamadığım için:) annemde vaar:)) bide buzluğa attığımız şeyleri nofrost daha mı iyi saklar??

samsung LG geniş bize maalesef, buzdolabında siemens çok önermemişiniz ama sanki genelde alttan buzluklu olanlar gibi geldi, KD49NA74NE modeli nasıl? yada elektrolüksün 2000 yi çok geçmeyen gri bi modeli var mı önerebileceğiniz? ENB44693x yerli üretim mi? nasıldır?

yardımlarınız için teşekkürlerrrr.....

• Arçelik marka ürünleri tavsiye ederim. Arçelik Servisi de arızalarınızda ve sorunlarınızda en kısa sürede size yardımcı olurlar. Kaliteli servis hizmeti vardır.
  • Buradaki tavsiyeleri gözönüne alarak
    guzelevim.com.tr
    Güzel Evim || Ev Güzelleştirme Merkezi
    http://www.guzelevim.com.tr
    den Profilo BM5220EG aldım. Dün alışverişimi yaptım bugün geldi ve daireye kadar taşıdılar. Bildiğim bir kargo frması değil. Galiba direk fabrikadan geldi.
    Tesisası hazır hale getiremediğimiz için kurulum ve test için birkaç gün bekleyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MustafaK

Buradaki tavsiyeleri gözönüne alarak
    guzelevim.com.tr
    Güzel Evim || Ev Güzelleştirme Merkezi
    http://www.guzelevim.com.tr
    den Profilo BM5220EG aldım. Dün alışverişimi yaptım bugün geldi ve daireye kadar taşıdılar. Bildiğim bir kargo frması değil. Galiba direk fabrikadan geldi.
    Tesisası hazır hale getiremediğimiz için kurulum ve test için birkaç gün bekleyeceğim.

hayırlı olsun.bende aynı siteden aynı ürünü almıştım 1ay kadar önce.yurt içi kargoyla çalıştıklarını söylemiştiler bana siteyi arayıp sorduğumda.

• Yaklaşık 2-3 hafta kadar önce 2,300 TL'ye bosch SMS69T68 bulaşık makinesini çok severek ve isteyerek ve de burdaki bosch tavsiyelerini de dikkate alarak aldım. ancak kullanmaya başladıktan sonra bu T serisine, 1000 TL fazla vermeye gerek olmadığını gördüm.

diğer serilerini bilmiyorum ama bu makinenin, kataloogda belirtildiği gibi hiç de mükemmel bir kurutma performansı yok (parlatıcı ayarı sıfırlanrarak quantum tabletle, parlatıcıyla birlikte hem quantum hem pril perfectle kullanılmıştır kurutma ayarı da 0'dan 1e alınmıştır, extra kurutma özelliği de aktifleştirilmiştir)

çalışma sesi ise, bizim 2003te aldığımız 6X2 programlı bosch bulaşık makinesinden daha yüksek.

3. sepete dizdiğim çatal-kaşıklar hem kirini arıtarak koyarak hem de kirindinden arındırmadan koyarak denememe rağmen, klasik alt sepete çatal-kaşık kutusuna konduğu gibi temiz-lekesiz ve parlak çıkmıyor. zaten o 3. spete de tek tek dizmek tam bir işkence.

hiç mi güzel tarafı yok:

dizaynı çok şık.

LCD göstergesi de oldukça şık.
    iç mavi ışığı farklı bir estetik katıyor. ama bu 3 özellik fazladan 1000 Tl vermeye değer mi? bence değmez.
    anne-babam ve kardeşim hatta boschtaki satıcılar bile bu kadar para vermeye gerek yok, alt tarafı bulaşık makinesi dediler. ama ben onları dinlemedim. ukalalık ettim. boyumun ölçüsünü aldım.

burdan T serisi düşünenlere.

Bosch'un T serisini ALMAYIN.

hatta bocsh marka bulaşık makinesi alma konusunda bile bir kere daha düşünün. inanın bizim 3003 te aldığımız yine Bosch marka bulaşık makinesi hem daha sessiz ve temiz yıkıyor, hem da çok daha iyi kurutuyor.

kimseyi de neden bu makineyi ya da bu markayı da önerdiniz diye suçlamıyorum, kimseye kızmıyorum. kimse silah zoruyla aldırmadı sonuçta.

ama burdan belirtmek isterim ki, kimse, kendi kullanmadığı makineler hakkında olumlu/olumsuz yorum yapmasın bence.
    yeni makine alacalar da, kullanıcı yorumlarını daha çok dikkate alsınlat derim.

saygılar.

• Can bey merhaba önerdiğiniz o profilo BM5220EG bulaşık makinası 1000tl civarında,ben en fazla 750 tl bakıyorum.nerden uygun fiyata bulabilirim o dediğiniz makinanın sıfırını acaba?
  • 
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.