Şimdi Ara

BULAŞIK MAKİNASI TAVSİYESİ??? (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16.659
Cevap
200
Favori
2.607.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de Bosch bulaşık makinesi kullanıyorum ve sepeti böyle:

• quote:

Orijinalden alıntı: meydeydey

Slm arkadaşlar. ben bosch sms58m88 bulaşık makinesine sahibim. bugün yetkili servisten çatal-kaşık sepeti istedim. bana getirilen sepet resimdeki gibi fakat benim 32'li modelde ve internette gördüğüm sepet daha başkaydı? Acaba bana getirilen sepette bir yanlışlık mı var yoksa benim makine modelinin sepetlerimi böyle? Benim gibi sepet alan yada bu konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Size yollanan ürün yanlış, bence iade edin.

Fiyat listesinde ürün kodu SMZ5100 olarak görünüyor. Google'da SMZ5100 ürününü aratınca diğer Active Water serilerindeki çatal-kaşık sepeti çıkıyor. Ben de böyle biliyordum zaten ama size yollanan ürünü görünce şüphelenip arattım.

• bende yarın sms58m88eu bosch marka bulasık mak. alıyorum eski bulaşık mak. 400tl civarı arıza yaptı 20 yıllık boschtu.değiştirme zamanı geldi artık 1250/12 fiyat aldım ankara içi.eski makine alma kampanyası da bosch almıyor bu arada kaşık çatal sepeti fiyatı ne kadardır acaba ? eski makine arızalı alan da olmaz sanırım sizce fiyat nasıl , bu modelde aqua stop var mıdır?bu seper sürgülü olanı yani ortası aralıklı olan modeli olması lazım ama büyük olacak active serisi makinelerde vardı.2. resim ortaso oluklu olandan olmalı
  • Çok teşekkürler candoğan bey. banada biraz garip geldiği için internetten bende araitırdığımda sizinle aynı sonuca ulaştım. sanırım yanlışlıkla verildi. birde fiyatı hakkında bilginiz var mı acaba? servise sepeti hangi kodla istemeliyim. servis bu konuda çok bilgili değil açıkçası çünkü bir yanlışlık oldu sanırım sepette dediğimde bana doğru sepet verdiklerini, ürünü parça parça sattıklarını söylediler.
    quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

Orijinalden alıntı: meydeydey

Slm arkadaşlar. ben bosch sms58m88 bulaşık makinesine sahibim. bugün yetkili servisten çatal-kaşık sepeti istedim. bana getirilen sepet resimdeki gibi fakat benim 32'li modelde ve internette gördüğüm sepet daha başkaydı? Acaba bana getirilen sepette bir yanlışlık mı var yoksa benim makine modelinin sepetlerimi böyle? Benim gibi sepet alan yada bu konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Size yollanan ürün yanlış, bence iade edin.

Fiyat listesinde ürün kodu SMZ5100 olarak görünüyor. Google'da SMZ5100 ürününü aratınca diğer Active Water serilerindeki çatal-kaşık sepeti çıkıyor. Ben de böyle biliyordum zaten ama size yollanan ürünü görünce şüphelenip arattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meydeydey -- 22 Ekim 2010; 21:39:41 >

• BULAŞIK MAKİNESİ
    SIEMENS 26M882 : 1100 bosch sms58m88eu muadilidir. Peşin 1100 TL ye siparişini verdim. Zaten şu an bosch un özellikle bu modeli piyada zor bulunuyor. En azından İstanbul da. Sipariş verdiğim yerde bonus a kampanya vardı, 6 taksit yada 5 ay erteleme +2 taksit. Böyle olunca %6 peşin fiyatına ekleniyor.
  • Orijinalden alıntı: rocky1000

bende yarın sms58m88eu bosch marka bulasık mak. alıyorum eski bulaşık mak. 400tl civarı arıza yaptı 20 yıllık boschtu.değiştirme zamanı geldi artık 1250/12 fiyat aldım ankara içi.eski makine alma kampanyası da bosch almıyor bu arada kaşık çatal sepeti fiyatı ne kadardır acaba ? eski makine arızalı alan da olmaz sanırım sizce fiyat nasıl , bu modelde aqua stop var mıdır?bu seper sürgülü olanı yani ortası aralıklı olan modeli olması lazım ama büyük olacak active serisi makinelerde vardı.2. resim ortaso oluklu olandan olmalı

doğru karar vermişsiniz. ben çok memnunum makinemden inşallah sizde memnun kalırsınız.şimdiden güle güle kullanın. aquastop özelliği bulunmaktadır. fiyatıda gayet iyi bende 1 ay önce o fiyata aldım 12 taksit ile. sepetin fiyatına gelince ben 20tl ye aldım pahalı mı bilmiyorum:/ başka yerlerde nasıl fiyatı kimbilir. merak ettiğiniz birşey olursa bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiği kadar:)

• Sepetin kodu SMZ5100 ve bütün olarak satılıyor.

SMS58M88EU modelinde aquastop mevcuttur.
  • Merhabalar,

Candoğan Bey yardmınıza ihtiyacımız var, forumlardaki tavsiyelerinizi mümkün olduğunca takip ediyoruz beyaz eşya alırken. Geçtiğimiz yaz buzdolabı aldık ve yine sizin tavsiye ettiğiniz marka-modellere bakarken Whirlpool ARC 4198 IX buzdolabını aldık, herhangi bir problem yaşamadık buzdolabımızdan memnunuz ve size teşekkür ediyoruz. Ancak şöyle bir problem söz konusu ki rengi bildiğimiz çelik rengi olmadığı için yanına alacağımız diğer beyaz eşyaları seçerken kısıtlarımız artmış oluyor. Marka-kalite-performans-fiyat kriterlerinin yanına bir de renk faktörü ekleniyor. Bildiğiniz üzere bu buzdolabının rengi biraz daha koyu gri ve sanki biraz daha sarı içeriğe sahip gibi, bu yüzden bosch ve siemensde uygun renk seçeneği yok sanırım. Geçenlerde bir vestel bayiine gittik ve renk uyumu için ADP 6948 IX 7 programlı, inox, dijital ekranlı bulaşık makinesini inceledik. Satıcı 1500:12 fiyat verdi. Ancak geçmiş yıllarda sizin bazı eleştrileriniz var whirlpool bulaşık makineleri hakkında gerek yıkama süresi ve dolayısıyla sarfiyatı hakkında. Açıkçası fiyatı da biraz yüksek geldi ama renk kısıtı yüzünden başka alternatifim de varmıdır bilmiyorum.

Bu doğrultu da bir fırınlı ocak önermeniz mümkün müdür acaba? Harekete geçmeden önce cevabınızı bekleyeceğim.

Teşekkür ve saygılarımla.

• Selamlar Bosch SGS55M85TR modelinin Bosch bayiinden 1120 tl /12 taksit ile aldık.Dostlar bakın bakalım sırf 5 programlı ve gümüş diye aldık acaba hatamı ettik.Görüşlerinizi bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratkeys

Selamlar Bosch SGS55M85TR modelinin Bosch bayiinden 1120 tl /12 taksit ile aldık.Dostlar bakın bakalım sırf 5 programlı ve gümüş diye aldık acaba hatamı ettik.Görüşlerinizi bekliyorum

Aynı fiyata Profilo BM6284 alsanız daha geniş sepetli, daha düşük tüketimli ve daha sessiz bir cihazınız olurdu. Yani sorun yaşayacağınız bir model değildir ancak özelliklerine göre fiyatı biraz yüksek olan bir ürün.
  • Bizim hanımın bosch ve gümüş takıntıları ile buna yöneldik.Herhangi bir sorunla karşılaşmam inşallah.Model olarak uzun süre kullanabilirmiyim acaba?Bu arada hızlı cevap için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratkeys

Bizim hanımın bosch ve gümüş takıntıları ile buna yöneldik.Herhangi bir sorunla karşılaşmam inşallah.Model olarak uzun süre kullanabilirmiyim acaba?Bu arada hızlı cevap için teşekkürler

Dayanıklılık açısından herhangi bir sıkıntınızın olacağını düşünmüyorum, bu konuda içiniz rahat olsun.

Tuz ve parlatıcı etkisi içeren tablet kullanıyorsanız kesinlikle tuz veya parlatıcı kullanmayın.

Eğer klasik sade deterjan kullanıyorsanız belediyenizden sus ertlik değerin öğrenerek uygun tuz ayarını yapmanız tavsiyemdir. Bardaklarınız fazla tuza maruz kalırsa korozyona uğrayabilir. Bu dediğim bu model değil, tüm cihazlar için geçerli elbette. Yeni cihaz alan herkese bu konuda hassas olmaları tavsiyemdir.
  • tavsiyeleriniz için teşekkürler.5'i birarada finish powerball adlı bir ürün aldık ama makina kurulmadığından deneme fırsatı bulamadık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratkeys -- 23 Ekim 2010; 23:43:56 >
  • 9 yıllık olan ve 2 yıldır yıkama performansı yerlerde sürünen Arçelik 6060m bulaşık makinamın yerine 2 hafta önce 6 programlı Bosch SMS69T25EU Model makinayı aldım. Özellikle alman malı olmasını istedim. Zira diğer modellerde satıcı ürünlerin hep ispanya malı geldiğini söyledi. Makina paslanmaz çelik. Makinada diğer boschlara kıyasla mavi ışık ve zeolit kurutma var. Çatal kaşık için 3. çekmece alt sepetten büyük bir yer açıyor. Sesi neredeyse yok sayılır. Her şeyi iyi olan bu ürünün tek kötü tarafı kapaktaki el izleri. Normal bir bezle silince gitmiyor. Serviste onun için ayrıca ürün varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurnur -- 24 Ekim 2010; 0:04:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurnur

9 yıllık olan ve 2 yıldır yıkama performansı yerlerde sürünen Arçelik 6060m bulaşık makinamın yerine 2 hafta önce 6 programlı Bosch SMS69T25EU Model makinayı aldım. Özellikle alman malı olmasını istedim. Zira diğer modellerde satıcı ürünlerin hep ispanya malı geldiğini söyledi. Makina paslanmaz çelik. Makinada diğer boschlara kıyasla mavi ışık ve zeolit kurutma var. Çatal kaşık için 3. çekmece alt sepetten büyük bir yer açıyor. Sesi neredeyse yok sayılır. Her şeyi iyi olan bu ürünün tek kötü tarafı kapaktaki el izleri. Normal bir bezle silince gitmiyor. Serviste onun için ayrıca ürün varmış.

Ben fırın, davlumbaz, mikrodalga fırın ve diğer çelik-inox eşyalarımı pas çözücü sprey ile siliyorum pas çözücü hafif yağlı olduğu için el izi, bez izi göstermiyor ayrıca toz tutmuyor ve daha parlak bir görünüm oluşturuyor. Size önerim makineye biraz sıkıp kuru bir bezle silerseniz çok daha iyi bür gürünüm olacak bir deneyin derim..

• quote:

Sepetin kodu SMZ5100 ve bütün olarak satılıyor.

Merhaba
    SIEMENS 26M882 de aynı sepetimi kulanılıyor. Birde SMS5888EU muadil ürünler dimi. İkiside almanya üretim mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gökoş

quote:

Orijinalden alıntı: gurnur

9 yıllık olan ve 2 yıldır yıkama performansı yerlerde sürünen Arçelik 6060m bulaşık makinamın yerine 2 hafta önce 6 programlı Bosch SMS69T25EU Model makinayı aldım. Özellikle alman malı olmasını istedim. Zira diğer modellerde satıcı ürünlerin hep ispanya malı geldiğini söyledi. Makina paslanmaz çelik. Makinada diğer boschlara kıyasla mavi ışık ve zeolit kurutma var. Çatal kaşık için 3. çekmece alt sepetten büyük bir yer açıyor. Sesi neredeyse yok sayılır. Her şeyi iyi olan bu ürünün tek kötü tarafı kapaktaki el izleri. Normal bir bezle silince gitmiyor. Serviste onun için ayrıca ürün varmış.

Ben fırın, davlumbaz, mikrodalga fırın ve diğer çelik-inox eşyalarımı pas çözücü sprey ile siliyorum pas çözücü hafif yağlı olduğu için el izi, bez izi göstermiyor ayrıca toz tutmuyor ve daha parlak bir görünüm oluşturuyor. Size önerim makineye biraz sıkıp kuru bir bezle silerseniz çok daha iyi bür gürünüm olacak bir deneyin derim..

Kullandığın pas sökücü WD40 mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: _EFE_

quote:

Sepetin kodu SMZ5100 ve bütün olarak satılıyor.

Merhaba
    SIEMENS 26M882 de aynı sepetimi kulanılıyor. Birde SMS5888EU muadil ürünler dimi. İkiside almanya üretim mi?

Evet ikisi birbirlerinin muadili ve Alman malılar. Dolayısıyla aksesuar olan sepet de aynı.
  • mrb bende bosch sms58m88 aldım yeni servis gelip taktı yalnız ankaranın su serlik derecesi az olduğundan tuz koymayın dedi ve de tablet değilde toz deterjan kullnmamızı önerdi,ancak elimde 2 paket eski makinadan kalma finish quantum var powerball gidip toz deterjan mı almalı yoksa bunlar bitince mi almalıyım tuz çizme yapar dendiği için ve de makina yeni olduğu için bilemedim bu modelde ankarada kullanan var mı tablet mi yoksa toz mu kullanmalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocky1000

mrb bende bosch sms58m88 aldım yeni servis gelip taktı yalnız ankaranın su serlik derecesi az olduğundan tuz koymayın dedi ve de tablet değilde toz deterjan kullnmamızı önerdi,ancak elimde 2 paket eski makinadan kalma finish quantum var powerball gidip toz deterjan mı almalı yoksa bunlar bitince mi almalıyım tuz çizme yapar dendiği için ve de makina yeni olduğu için bilemedim bu modelde ankarada kullanan var mı tablet mi yoksa toz mu kullanmalıyım

Quantum içerisindeki tuz oranı biraz yüksekçe olduğundan çok yumuşak çizme yapabilir. Ancak ben arkadaşıma keçiörenden 2. el çamaşır makinesi almıştım. Rezistansı kireçten patlamıştı. Yani quantumun sorun yaşatacağını zannetmiyorum. Makineniz hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.