Şimdi Ara

BULAŞIK MAKİNALARINDA İÇ HACİM FARKI VE TAVSİYE...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
12.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çamaşır makinalarında 6-7-8-9 kg. gibi farklı kazan hacimleri var, alırken ihtiyaca göre karar veriyoruz, internetten arama yaparken kriterler arasında bu seçenek mevcut...

bulaşık makinalarında İSE sadece "program sayısı, enerji sınıfı, solo/ankastre, fiyat aralığı, vs." ile ayırt ediyoruz...arama kriterleri arasında iç hacmi belirten bir seçenek yok...

bazı markaların sitelerine baktım, bulaşık makinası özellikleri arasında iç hacim belirten açık bir ibare göremedim...bazıları XXL kazan, 12-13-14 kişilik gibi ifadeler kullanmış ancak litre bazında verilmemiş...

İÇ HACMİ GENİŞ BULAŞIK MAKİNALARI HANGİLERİDİR?..
    iyilerinden model tavsiyesi alabilir miyim?..

teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: baberti

çamaşır makinalarında 6-7-8-9 kg. gibi farklı kazan hacimleri var, alırken ihtiyaca göre karar veriyoruz, internetten arama yaparken kriterler arasında bu seçenek mevcut...

bulaşık makinalarında İSE sadece "program sayısı, enerji sınıfı, solo/ankastre, fiyat aralığı, vs." ile ayırt ediyoruz...arama kriterleri arasında iç hacmi belirten bir seçenek yok...

bazı markaların sitelerine baktım, bulaşık makinası özellikleri arasında iç hacim belirten açık bir ibare göremedim...bazıları XXL kazan, 12-13-14 kişilik gibi ifadeler kullanmış ancak litre bazında verilmemiş...

İÇ HACMİ GENİŞ BULAŞIK MAKİNALARI HANGİLERİDİR?..
    iyilerinden model tavsiyesi alabilir miyim?..

teşekkürler...

Limit ve renk seçimi nedir?

• eteksen kullanıcısına yanıt
    ort. 1500 lira, öncelikli beyaz ama inox da olabilir...iç hacmi belirgin olarak büyük olsun...

@eteksen
  • quote:

ort. 1500 lira, öncelikli beyaz ama inox da olabilir...iç hacmi belirgin olarak büyük olsun...

@eteksen

Profilo BM6481MG Bulaşık Makinesi - Güzel Evim || Ev Güzelleştirme Merkezi
    http://www.guzelevim.com.tr/Profilo-BM6481MG-Bulasik-Makinesi_5467.html#0

AEG ve Electrolux üst modelleri de epey geniştir. Genelde XXL olarak geçer.

3 sepetli olunca ayrıca altta daha fazla yer aklıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: eteksen

quote:

@eteksen

bunları mağazada incelerim...

diğer önerilere de açığım, özellikle servisleri adam gibi olanlar önceliklidir benim için...14s763tr çam. mak. kurulum ve sonrasında siemens sınıfta kaldı benden, bir de haybeye 100 lira verip garanti uzattık...

• quote:

quote:

quote:

@eteksen

diğer önerilere de açığım, özellikle servisleri adam gibi olanlar önceliklidir benim için...14s763tr çam. mak. kurulum ve sonrasında siemens sınıfta kaldı benden, bir de haybeye 100 lira verip garanti uzattık...

Ne sıkıntı yaşadınız? Profilo/Siemens/Bosch servisi Arçelikten sonraki en yaygın ve iyi servislerdendir. Elbetteki tamamen sorunsuz değil.

100 liralık yatırımınız ileride siz kar olarak dönebilir. 3 yıldan sonra çıkabilecek arızalar size çok daha maliyetli olabilir. O yüzden 100 tl bence çok iyi bir rakam. Ayrıca kafadaki psikolojik rahatlığı gibisi yok. Ben aldığım herşeye mümkünse yaptırıyorum.

Bu arada AEG/Electrolux konusunda servis durumuna dikkat edin. Çok yaygın olmayabiliyor. Ayrıca bazı parçalarda uzun süreli bekleme olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 18 Haziran 2014; 21:53:01 >

• quote:

quote:

quote:

@eteksen

araştırın hocam f/p en iyi makine a+ enerji ve bunu program süresini uzatarak yapmıyor diğerlerinden çok kısa programları serviside 10 numaradır sadece gidin inceleyin güvenmiyorsanız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gavuzla -- 20 Haziran 2014; 19:23:44 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çamaşır makinesi ve kötü koku
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bugün profilo 6481mg'nin içine baktım, etkilenmedim...
    yanında lg 1454wf vardı, ikisinin kapaklarını açıp bakınca lg daha çekici göründü, arada 100 lira fark var...
    lakin bu ayartıcı cazibe yanıltıcı da olabilir ve zaten lg'ye pek sempatim yoktur nedenini bilmeden...

ayrıca (belki çoğunuz biliyordur) bugün makinaları incelerken son anda bir şey farkettim, bazı makinaların (lg 1454 dahil) tavanında üçüncü bir su fıskiyesi var, ilk defa görüyorum...enteresan...

• Teknosa'da 1499 olan AEG F65712 modeline de bakın derim. AEG'nin içi derin, yani yüksek eşyalar pervaneye çarpmadan rahat dolduruluyor. Enerji verimliliği yönünden de iyi. LG bulaşık konusunda tecrübeli değil, görüntü janjanlı ama üst sepet tasarımı kötü bence. Profilo'nun içi süslü püslü değil ama piyasada bulabileceğiniz en kullanışlı bardak sepeti Profilo'dadır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Teknosa'da 1499 olan AEG F65712 modeline de bakın derim. AEG'nin içi derin, yani yüksek eşyalar pervaneye çarpmadan rahat dolduruluyor. Enerji verimliliği yönünden de iyi. LG bulaşık konusunda tecrübeli değil, görüntü janjanlı ama üst sepet tasarımı kötü bence. Profilo'nun içi süslü püslü değil ama piyasada bulabileceğiniz en kullanışlı bardak sepeti Profilo'dadır.

aeg'yi de incelerim, 15 kişilik olarak geçiyor bana uygun...

yukarıda eteksen "Bu arada AEG/Electrolux konusunda servis durumuna dikkat edin. Çok yaygın olmayabiliyor. Ayrıca bazı parçalarda uzun süreli bekleme olabilir." uyarısı yapmıştı, servis konusu ürün kadar önemli olmaya başladı tercihlerde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 28 Haziran 2014; 11:01:47 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Teknosa'da 1499 olan AEG F65712 modeline de bakın derim. AEG'nin içi derin, yani yüksek eşyalar pervaneye çarpmadan rahat dolduruluyor. Enerji verimliliği yönünden de iyi. LG bulaşık konusunda tecrübeli değil, görüntü janjanlı ama üst sepet tasarımı kötü bence. Profilo'nun içi süslü püslü değil ama piyasada bulabileceğiniz en kullanışlı bardak sepeti Profilo'dadır.

yukarıda eteksen "Bu arada AEG/Electrolux konusunda servis durumuna dikkat edin. Çok yaygın olmayabiliyor. Ayrıca bazı parçalarda uzun süreli bekleme olabilir." uyarısı yapmıştı, servis konusu ürün kadar önemli olmaya başladı tercihlerde...

Ufak bir alan için daha fazla vermeye gerek yok.

Profilo 6481MG alın. +4 yıl da garanti uzatın. Kafanız rahat.

bonus varsa 100 tl puan da veriyor. Profilo bayisi.

• quote:

İthal ürünlerde maalesef servis konusu her zaman sorunlu olabiliyor. Parça bekleme durumu olabilir ama servis bulamama sorunu olmaz. Ancak çok kalabalık olmayan şehirlerde yaşıyorsanız olabilir. Yani İstanbul, Ankara, İzmir, Adana vb. bir yerdeyseniz sorun olmaz. Garanti uzatımını tavsiye ederim, parçaları ucuz değil çünkü.

Ben şahsen olabildiğince servisle işinizin olmayacağı sağlam ürünler önermeye çalışıyorum.

Şu an AEG F65712M0P ve Profilo BM6481MG fiyat/performans ürünleridir.

• aklıma yattı, aeg'yi bir görelim bakalım, ikinize de teşekkürler... @candogan62 @eteksen
  • İç hacmi büyük bulaşık makinesi tavsiye eder misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RızaAkın14 R kullanıcısına yanıt
    makinelerin çoğunu inceledim, iç hacimleri arasında belirgin fark göremedim, 12 kişilik yazanla 15 kişilik yazan arasındaki fark ancak üreticinin bilebileceği kadar ...
    büyük diye lanse edilenler genelde en üstte bulunan 3. sepetli modeller, o sepeti çıkarıp iptal edince makinenin iç hacmi biraz büyüyor ama bu sefer yedek çatal-kaşık sepeti almak gerekiyor ... zaten ben bu 3. üst sepeti pek beğenmediğim için tercih etmedim normal sepetli makine aldım ...

@RızaAkın14
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.