Şimdi Ara

Building Skills For Proficiency - Cesur Öztürk nasıl çalışmalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
2.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar konuyla alakasız ama çok giriliyor diye buraya yazdım bu arada hepimizin ihtiyacı olabilir. hazırlık atlama için bu kitabı aldım ama nasıl çalışacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: masolimni

arkadaşlar konuyla alakasız ama çok giriliyor diye buraya yazdım bu arada hepimizin ihtiyacı olabilir. hazırlık atlama için bu kitabı aldım ama nasıl çalışacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz ?

link atar mısın hocam kitabın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANewFate

quote:

arkadaşlar konuyla alakasız ama çok giriliyor diye buraya yazdım bu arada hepimizin ihtiyacı olabilir. hazırlık atlama için bu kitabı aldım ama nasıl çalışacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz ?

http://www.sinavkitaplari.com/?urun-195-Pelikan-Building-Skills-For-Proficiency-2012---Cesur-Ozturk.html&gclid=CJ7KhdOUvrgCFcJc3godnH0AgA

• bende var, bu sene okul ingilizce sınavlarını bu kitaptaki testlerden yaptılar..

ben baştan çalışarak çözmeyi denedim soruları, yok olmuyor çok karışık..

en sonunda testlerin cevaplarını ezberleyerek girdik sınavlara :D
  • quote:

quote:

quote:

http://www.sinavkitaplari.com/?urun-195-Pelikan-Building-Skills-For-Proficiency-2012---Cesur-Ozturk.html&gclid=CJ7KhdOUvrgCFcJc3godnH0AgA

Güzel bir kitaba benziyor hocam bende bir araştırayım alırsam yardımcı olmaya çalışırım sana

• quote:

Orijinalden alıntı: FunkyCE

bende var, bu sene okul ingilizce sınavlarını bu kitaptaki testlerden yaptılar..

ben baştan çalışarak çözmeyi denedim soruları, yok olmuyor çok karışık..

en sonunda testlerin cevaplarını ezberleyerek girdik sınavlara :D

:DDD iyi taktik :D hangi okul hocam ve karışık derken nasıl yani anlamadım. bana özellikle vocabulary lazım onun için tavsiye eder mşsin ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Güzel bir kitaba benziyor hocam bende bir araştırayım alırsam yardımcı olmaya çalışırım sana

peki bekliyorum haberinizi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yardım
  • Ben grammer olarak türkçe açıklamalı çalışıyorum. Reading için ıngiliz spor gazeteleri okuyorum. Lıstenıng için ıngilizce bi şarkıyı önce sözlerıyle söylüyorum sonra sözsüz. Pronounciation için de ingilizce alt yazılı dizi izliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kitabın içeriği ne konu mu anlatıyor tam anlamadım
  • mesajım bulunsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.