Şimdi Ara

Bugünlük Ders Çalışmayı Bırakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zaman çok cabuk geçiyor be. Bir yılı daha bitiriyoruz. Hiç bitmeyecekmiş gibi gelen şeylerin üstünden ne kadar da zaman geçmiş...

Çok iyi hatırlıyorum geçen sene 2018'e girdigimiz gece fizikten "Elektrik Akımı" testleri çözerken girmiştim o akşam. Yılbaşı filan umrumda değildi daha doğrusu sınav stresi, mezun psikolojisi filan yılbaşını düşünmeye fırsat vermiyordu.

Şimdi 2019'a girerken 2 hafta sonraki komite için "Biyokimya" çalışarak gireceğim. Yılbaşı planım yine yok yine kafamızı dersten kaldıramıyoruz. Ama çok şükür tıp hedefimize ulaştık. Bu da ayrı bir mutluluk. Değişim hissi tatmak güzel şey.

Ama "Ailemden Ayrıyım" be dostlarım. Hayatımda ilk defa bir yılbaşını evimden uzakta geçiriyorum. Kendi şehrimdeki tıpa puanım yetmedi maalesef. Yoksa hiç şehir dışına çıkmaya niyetim yoktu.

Aile hasreti gerçekten çok ağır bir şeymiş. Hiçbir şey gözüne gelmiyor. Çok aklımdan geçirdim "Keşke başka şehirde tıp yazacağıma kendi şehrimde diş hekimliği yazsaydım" diye. Değişik triplere giriyorsunuz.Tıp bile bu hasretin karşısında duramıyor. O aylarca yıllarca bir yerlerimizi yırttığımiz hedeflerimiz bile nafile...

Onun için DİYECEĞİM ŞUDUR Kİ değerli dostlarım: Bugünlük ders çalışmayı bırakın. Boşverin matı fiziği unutun. Klasik bir laf olacak ama gerçekten her şey sınav değilmiş. Bu akşam gidin ailenizle eğlenceli bir vakit geçirin. Onlara bol bol sarılın öpün. Sizi gerçekten seven ve değer veren başka hiç kimse yok aileniz dışında. Şimdi yanınızda iken onların değerini bilin. Sonra benim gibi pişmanlıklar yaşamayın.

EDİT: Biliyorum elbette aranızdan bana sövenler oluyordur. "Lan tıp okuyorsun işte daha allahtan belanı mı istiyorsun?" gibisinden laf eden illa ki vardır. Geçen sene mezun olarak hazırlanırken ben de aynı şekilde düşünürdüm. Bir de 3. seneye kalmışsaniz daha beter yaşıyorsunuz bu durumu. Şimdi ise yazdıklarıma bakın... En azından sizler aci tecrübeler yaşamayın saygıdeğer forumdaslarim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrtGrmn1 -- 31 Aralık 2018; 2:14:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamamen aynı şeyleri yaşıyoruz be üstad. Şimdi gelir ailemi sevmiyorum moruk yhaa diyen dingolar

• 2010cuyakışıklı 2 kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki benim de öyle şeyler yapmışligim oldu arada. Her insan hata yapar sonuçta. Ama hayat bize öyle bir sille çaktı öyle bir ders verdi ki. Biz yaşayarak acı bir tecrübe ettik en azından burdakiler onu yaşamasın istiyorum.

• elendim

• Yılbaşında ders çalışan da ne biliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihagaeshi -- 31 Aralık 2018; 3:10:39 >
  • Kitap okucam sadece

• harbi ya en son teoga çalışıyordum böyle tutturcam şu okulu diye tutmadı iyiki de tutmamış neyse hep aynı şeyler bi amaçlar için kendimizi heba ediyoruz ama kısır döngü mesela tıp istiyorum tuttu diyelim sonra sınıfı geçmek sonra tus sonra ev almak sonra evlenmek........... gider böyle ama hayatımızın en değerli üyelerinin gönlünü almaktan çekiniyoruz ben öyleyim mesela ben kaçar annemin yanına gidiyom hee ayreten organiğe çalışmam lazım yılbaşı felan farketmez gavur günü sjsjjkss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.burak202 -- 31 Aralık 2018; 9:14:9 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dr.burak202 kullanıcısına yanıt
    Hayat çilesi bir türlü bitmiyor. Biri bitiyor sonra diğeri başlıyor. Sadece farklı durumlar olarak karşımıza çıkıyor ama hep bir çile sıkıntı stres var.

• 9a kadar çalışıp sonra ailemle vakit geçiririm muhtemelen.ikisinden de vazgeçmem bu sene bir ders bir liverpool var zaten.

• öyle diyorsun da güzel kardeşim bide bizim tarafımızdan bak artık günlerin birbirinden farkı kalmıyor her şey aynı kalıyor arkadaşlarınla yılbaşında güzelce eğlenebilirsiniz bu sizin elinizde ama bizim gibi mezun tayfa yine evde gece 12 de bir şarkı açılır ve yılbaşına öyle girilir yani aile yanında kopmuyosun bence şehir dışı iyidir ama şöyle çok uzak degil ne çok yakın ne çok uzak ikiside olması varken bence aile yanıda kötü
  • Dostum çok haklısın hem de çok ama 3. Yıl malesef bu söylediğine imkan vermiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk mezun senem. Var mı vereceğiniz tavsiye hocam?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.