Şimdi Ara

Bugünkü Kale savaşları nasıldı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    2-2.5 aydır hala Convicts.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CiGi_27

quote:

Orjinalden alıntı: Watari

Tibette unionumuzun bizi terketmesi sonucunda kaybettik. Koca kaleyi "3 kişi" savunduk.

herseyi düşünürdüm ama unionun terketmesini asla

CiGi_27 diyosa doğrudur

• alps de sonunda TearDrop kaybetti türk unionda 2Strong4you PL kazandı
  • Ahh poseidon ahh. Charı sattım fakat arkadaşımın charıyla savaştaydım. Mevzuya gelelim. Adamlar bugu kullanıcaklarını bize daha önce söylemişlerdi bizde bekliyorduk. 2 aydır yaptığımız gibi nuker-wizard-bow-saldırı-glavie- partyleri kuruldu herkez yerlerini aldı. Savaş için hazırdık. Her zamanki gibi ufak çaptaki spawn kill in ardından kale önü savunması yaptık. Fakat önceki savaşların aksine adamlar kapıları nasıl kırıp nasıl geçiceklerine iyi çalışmışlardı. Bug sayesinde 2-3 adam içeri geçti bu adamlardan birinde sosun +7 glavie vardı. STR partyleri yardıma gelene kadar malesef üstteki wizardlarımızı indirdiler. Durum böyle olunca Joymax a güzel bir yakarışın ardından B planını ortaya koymanın vakti geldiğini anladık. Dışardaki partylerimizin hepsini içeriye aldık kapının önüne dizildik. Kapıyı kurtarmak için elimizde hiç bir fırsat yoktu. Herkezi aşağıya indirdik , kapı neredeyse kırılmak üzereydi. Aşağıda clericler wizardlar herkez hazır buffları zerkleri yakmak için tetikte bekliyordu. Bekledik... Bekledikk... Beklledikkk.. ve en sonunda kapı daha fazla dayanamadı ve yaklaşık olarak 150 ye yakın kişi 1 dakika içerisinde o kapıdan geçti. Fakat hesaplamadıkları bir şey vardı. Kapıları kolay geçmiş olabilirlerdi fakat içerisi o kadar kolay olmamılydı. Bunu onlara göstermemiz gerekiyordu. Kapılar geçildi 150 kişiye karşı 40 kişi oldukça etkili bir savaş yaptık. Elbet öldük ama her birimiz öldüğünde bir party dolu charı da kendi command postuna postaladı. Adamları bu dağıttı fakat durdurmadı. Sadece biraz kafaları karışmış olsada saldırıcaklardı ve biz hazırlıklı olmalıydık. İçeri girdikten sonra guildde bir sessizlik , hüzün, karamsarlık kendini gösterdi fakat her zamanki gibi bunu yenmek zorundaydık. Orta tower e saldırdılar -biz koruduk, saldırdılar - biz kurtardık. Ortadaki kulenin canı 4 de 1ine düşmüştü ve savaşın bitmesine 1 saat vardı. Umutsuzluğa kapılmadık ve devam ettik. Onların ise kafası karışmıştı. Tüm adamlarımızı topladık ve ortadaki kapıda toplandık. Düşmanımız olan 14 guild ne yapıcağını bilmiyordu. Sağda solda evlere, kasabalara, önemsiz kuleleri yıkıyorlardı. Kimi ise kalpte bekliyor olup biteni izliyor ve şaşırıyordu. 7 guildden oluşan yarım yamalak bi union ordusu sadece orta kuleyi koruyabiliyordu. Çünkü dağılırsak herşeyin sona ereceğinin farkındaydık. Diğer 2 kule 15 er dakika aralıklarla yıkıldı. Fakat biz orta kuleden vazgeçmedik çünkü beraber olmamız gerekiyordu. Saldırdılar fakat başaramadılar. Son 15 dakika kala artık son bir ümit diyerek geldikleri orta kuleden gene elleri boş,üzgün ve süzgün olarak command postlarına gitmek zorunda kaldılar. Her şey kesinleşti artık bir mucize gerekiyordu ama bu savaşta mucizelere yer yoktu ve yine kale SuperNova guildinde kaldı.Bir kale savaşınıda yabancıları bozguna uğratmış olarak sonuçlandırdık...

Diğer guildlere söyleyecek 1-2 lafımız vardıı...;

-maybe in your dreams .. in your dreams ...

• quote:

Orjinalden alıntı: TheMusty
    Diğer guildlere söyleyecek 1-2 lafımız vardıı...;

-maybe in your dreams .. in your dreams ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustFeeL™ -- 7 Ağustos 2008; 23:57:03 >
  • Tibette Ares kaleyi Respectlerin elinden aldı sonra Mercenaries aldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: tembeler

hemen bakıyorum 2 gündür oyuna girmiyordum oyuna girmem için değişik bir sebeb

giremedim bea adam bowcu koymuş oraya :DD
  • şuana kadar türkler kaleyi alamamıştı aegede ve bizde 8 tane en güçlü türk guildi hepsi 80 + birleştik zaten kale sahibi çok ezikti şans eseri almışlardı.Savaş başladı biz heryeri yıktık kalp açılcak die yazı çıktı bizim uniondaki herkez en ortadaydı kalbe 1 dk kala çit ördüler ve biz çıkamadık kalbe revolution guildi dalmış ve onların oldu tüm emeklerimiz 2dkda mahvoldu ama iddialıyız haftaya alacaz
  • Valla mustafa abi spartada durum çok komikti zaten kale sahibi Divine nin union güçlüydü ordan çıkıp serverın sağlam guildleri ile birleşildi 18 guild dalmasına rağmen kapılara bile yaklaşamadılar pekde eğlenceli değildi idare ettik işte :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: yib

quote:

Orjinalden alıntı: Galip1907

bizde hala Destructive kale sahibi!

ewt o bzm unionumuzda ve o bi kere TÜRK

biliyorum da ne hiddetleniyorsun!
  • @TheMusty
    İşte ben savaş diye buna derim ellerine sağlık , yok mu böyle bir iki hikaye daha koca dh sro da . Yazın gözümüz , gönlümüz açılsın ; kulağımızın pası alınsın .
  • Valla olsa yazardım ama saldıranlar pek bişe yapamadığı için ortaya anlatcak bişede çıkmadı kusura bakma :)
  • Eldorado'da HaYaL_Evi_52 aldı.

Ama hala bu saatte savaş muhhabeti var hala küfürler devam ediyor
  • Sıcak bir yaz günüydü..RoyalS 'e 2 hafta önce kaleyi kaptırmamızdan -uniondan 2 adet guıld gelmediği için-dolayı moral bozklukları üst seviyelerdeydi..Psikolojik olarak 1-0 yeniliyordukki guıldımıze bir kaç oyuncu , unionumuza da savaşta yardım etmek üzere 1-2 guıld girdi bu biraz da olsa bizi umutlandırdı.. Master larımız her ne kdar bu sefer biz kazanacagız diye ümit ve moral verselerde onlara kulak tıkayan insan sayısı oldukca fazlaydı bunun nedenini sorunca alınan cevap ; "rakipte cleric çok bizde cleric yok !" oldu.. 1 saat önceden Dw önünde küçük çapta savaş başlamıştı..Son 45dk kala insanlar jangan a ışınlanmaya south gate de guıld-union arkadaşlarını beklemeye basladılar.. 15 dk kala savaşa TAM anlamıyla hazırdı server..
    Savaş başladı.. Rakiplerimiz bize çok kolay geldi , ilk 10 dakika da kapılarını kırmıştık bile...İçeride bizi ne beklediğini bilmiyorduk.. Bazı taktik hataları yaptık , saçma sapan yerlere saldırdık buda bize inanılmaz derecede zaman kaybettirdi.. Bu sırada bizim union dan olmayp savasa katılan guıldden bir kaç eleman bizim union 'a saldırmaya basladı.. Tabii önüne gelen onlara sövdü.. 1,5 saat civarı kale nin içinde boş boş dolandık , önümüze geleni indirdik.. Kalbe kadar gittik.. Kalbin Hp'sini yarısına bile indiremeden savaş bitti..Evet işte biz bu hatayı yaptık rakibi küçümsedik..

2 hafta sonra mutlu son'la biten bir Fw anısıyla tekrar birlikte olmak dileğiyle..
    Sevgiyle kalın..

Edit: Editler silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umbaba -- 8 Ağustos 2008; 2:17:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: nightdeath

Valla olsa yazardım ama saldıranlar pek bişe yapamadığı için ortaya anlatcak bişede çıkmadı kusura bakma :)

benim anlatacak bişiyim çıktı

oyunu oyun olarak belleyemeyip saçma sapan hareketler yapan ve saçma sapan laflar söyleyen kişilerin gerçek yüzünü gördüm

öldükten sonra gülücük atıyorum bana geber diyorsun. bu bir oyun ve ben ölmekten de zevk alıyorum siz bunu kavrayamamışsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ophiafagus

quote:

Orjinalden alıntı: nightdeath

Valla olsa yazardım ama saldıranlar pek bişe yapamadığı için ortaya anlatcak bişede çıkmadı kusura bakma :)

benim anlatacak bişiyim çıktı

oyunu oyun olarak belleyemeyip saçma sapan hareketler yapan ve saçma sapan laflar söyleyen kişilerin gerçek yüzünü gördüm

öldükten sonra gülücük atıyorum bana geber diyorsun. bu bir oyun ve ben ölmekten de zevk alıyorum siz bunu kavrayamamışsınız

Yav yatıyorum şimdi ayağa kaldırma yav kalkamam, ama ayakta alkışlamışım farz et.

• Hmm o bug u 2 Haftaya KaLmadan kaldırırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talamacus -- 9 Ağustos 2008; 3:59:48 >
  • demek kaldırdılar bende dün niye giremiyorum diyordum... daha öbür gün girmişdim hevesimi alamadım
  • Olympus'ta çoğu zaman olduğu gibi kale "£uropeans" guildinde kaldı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WE_ARE_TURKS

quote:

Orjinalden alıntı: _aNaToLia_

Troyda kale savaşında bilek hakkı ile kale fethedildi

hangi guild isim neydi Lord_of_WAR alıyodu son anda xxx aldı

Evet Arkenion unionu, kale sahibi guildde dediğin gibi XxX,
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.