Şimdi Ara

Bugünkü Kale savaşları nasıldı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Athens'te kale bi süre yabancıların'ın (HELLonEARTH) elindeydi ama bugün saolsun LangNedDauth aldı kaleyi ve kale türklerin eline geçmiş oldu
  • Romede Reborn kaleyi savundu Asil Türks Guildine kale hala Rebornun ama tam tersi de olabilir
  • Neptune'de _HEROES_ Guıldinden 16 kahraman tarih yazdı. NightMare ile birlikte...

http://forum.donanimhaber.com/m_25428036/tm.htm
  • spartada da değişen bişey olmadı gene divine de kaldı kale dediklerine göre
  • Bizim marsta Türk arkadaşlarımızın yabancı guildleri Destekleyip yardım etmesi ve birleşmemesi Kaleyi almamamıza neden Oldu ama en tuhafıda Kaleye saldırması Gereken bir guildin .Kaleye saldıran guild oyuncularını öldürmesi Bütün düzeni bozdu adamlar kendilerini İyi satmışlar Böyle bir Plan şeytanın bile aklına gelmezdi
  • valla biz suru gostermedik server odin 1 kac akıllı bugdan girmeye calıstı ama kestim hepsini^^
  • Muhteşem Bir Union Oluştu Greecede: KUWAIT,Convicts,Rock_n_Roll,GameWarriorS,The_Kill,DILMUN,OV3RD0S3,DRaGoN_BaLLz

Bu Unionu Oyunda Yenebilicek Varsa Söylesin
  • Kaç ay sonunda Kuwait guildi ve unionu kaleyi Gold_Dragon'dan aldılar, Gold_Dragon'un nasıl bu kadar süre kaleyi elinde tuttuğuna şaşırmıştım zaten.
  • bizde hala Destructive kale sahibi!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Galip1907

bizde hala Destructive kale sahibi!

ewt o bzm unionumuzda ve o bi kere TÜRK
  • Herkesin cevabı tek satırlık , yok mu hiç aranızda şöyle heyecenlı hikaye anlatacak birileri yani ne bileyim savunmamızı çekmiştik ama kale duvarlarından içeri sızan bir gurup güney kapımızı çökertti ve orada daha fazla tutunamayıp ilk barikatların arkasına çekildik biz barikatları güçlendirirken bir grup ana kapının krişlerini indirmişti bile artık vurkaç ekiplerimiz ileriki hatlarda tutunamaz olmuştu çok kayıp verdiler fakat kademeli olarak onlar da geri çekilmişlerdi ; tüm server yıkılan ana kapıdan dalga dalga kaleye doluyordu ; iki tarafta düzenini oluşturdu ve o barikatların önündeki kanlı çatışma başladı , sayıca eksiktik ama yüreğimizi ortaya koymuştuk barikatın yıkılmamasının tek sebebi vardı o da yanımızda ölen silah arkadaşlarımızın vücutlarının yeni bir barikat , etten bir duvar , oluşturmasıydı . Tüm olumsuzluklara rağmen amansızca o ince çiti savunuyorduk ; kısıtlı olan gücümüze rağmen yardımcı komutan ağır silahlı güce sahip genellikle wizardlardan oluşan bir birliği surların arkasından dolaştırıp , görünmeden çitin arka tarafına getirmişti saldıranlar iki ateş arasında kalmıştı birer birer savunma sıraları iniyor düzenin yerini karmaşa alıyordu ama olanlar işte o anda oldu aynı taktiği saldırının baş kumandanı bizzat uygulamış ve arkadan genel merkeze sızıp bize teleport bölgesinden destek sağlayan hattı tıkadılar , daha fazla direnmemiz manasızdı merkez ile bağlantı kopmuştu ve o belkide bize savaşı kazandıran karar işte o saniyelerde verildi geri çekilmeyecektik , kalan arkadaşlarımız ile birlikte çittin üzerinde hücüma geçtik , işte düşman dönüm noktasını burada kaçırdı ele geçirdikleri merkezi korumak yerine bizi iki ateş arasında tutsalardı dakikalarımız sınırlıydı , şükürler olsun ki yardımcı komutanın birliği ile temasa geçtik ve tüm varımızı ortaya koymak için kalenin kalbine bir yardırma harekatına geçtik ... Misal , böyle hikayeleri olan yok mu bugün için , böyle savaş gazisi tadı ile anlatacak birileri .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mai_mai -- 7 Ağustos 2008; 21:50:57 >

• Bektaş düzeltmişler herhalde sorunu..
    Bizim kale savaşını anlatayım..

Mercury - UnFoRGiVeN isimli öz be öz Türkiş aga "kılanın"dayım..

FW'ye gelince zaten "command postu" deldirmişler..
    Öyle izlemek düştü bize..
    Küfürler "agagaga nükerci cızırtı atacah aga" naraları vs. derken zaten Rebellen götürdü yine işi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: _aNaToLia_

Troyda kale savaşında bilek hakkı ile kale fethedildi

hangi guild isim neydi Lord_of_WAR alıyodu son anda xxx aldı
  • ben bu kaledeki bug u merak ettim cahil kalmışım o konuda beni aydınlatın
  • quote:

Orjinalden alıntı: tembeler

ben bu kaledeki bug u merak ettim cahil kalmışım o konuda beni aydınlatın

Videoyu izliyorsun sonra aaa diyorsun
    inanmıyorsun gidip deniyorsun way beee diyorsun

http://www.youtube.com/watch?v=C3tWEuAiAwk
  • hemen bakıyorum 2 gündür oyuna girmiyordum oyuna girmem için değişik bir sebeb
  • Babel server'ında kalenin bugüne kadar sahibi olan Gold_Dragon bizim uniondaydı fakat union masterı değildi. Union master'ı kuwait guildiydi.... Gold_Dragon Türklere yani unionda ki iki guilde TR_AKINCILAR ve ONUTeK ( Biz ) e hakaret içerici sözler sarf edince uniondan, union master'ı kuwait tarafından atıldı... yaklaşık 1-2 haftadır bu savaşı alacağıma inanıyorduk... Bugün savaş başladı ve Unionca hareket ettik.. Kaleyi Gold_Dragon guildinden aldık.... Bizim gönlümüz bizim guildden yanaydı ama olmadı sonuçta biz Türklere Saygılı olan Union masterımız kuwait savaşı kazandı... Mutluyuz Gururluyuz

Ayrıca savaş çok güzeldi... Videosu 2-3 gün içinde Union masterımız tarafından youtube sitesine verilecek eğer youtube a erişebilenler olursa izlemelerini tavsiye ederim... Teşekkürler ...

• quote:

hemen bakıyorum 2 gündür oyuna girmiyordum oyuna girmem için değişik bir sebeb

Kale savaşındaki işe yarayabilitesi nedir?
    Ne işe yarar..
    Uzak kalmışım bu bug olaylarından
  • girdim çok güzel bir olay olaydan bihaber olan daynasty guildinin bi elemanı da azı açık iledi kalelerinin içinde dolaşmamı savunmaya arkadan saldırmak için çok iyi bir yöntem
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheHitchhiker

quote:

hemen bakıyorum 2 gündür oyuna girmiyordum oyuna girmem için değişik bir sebeb

Kale savaşındaki işe yarayabilitesi nedir?
    Ne işe yarar..
    Uzak kalmışım bu bug olaylarından

Hiç kalenin kapılarıyla uğraşmadan duvardan geçip kaleye giriyorsun arkadan dolanıyorsun bum

Tabi adamlar o bug noktasında beklemiyorsa

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.