Şimdi Ara

BUGÜNKÜ FB - BJK DERBİSİNE NELER OYNUYORSUNUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • BANKO İY:1 - MS:1 ARKADAŞLAR KİMSENİN DEDİĞİNE BAKMAYIN BEŞİKTAŞ ÖĞLE ÇOK GÜÇLÜ BİR TAKIM DEĞİL. PLAY OFF'UN BAŞINDAN BERİ YENİLİYOR. BERABERLİĞİ VEYA GALİBİYETİ YOK. FENER 2 HAFTADIR YENİYOR.BERABERLİĞİ VEYA MAĞLUBİYETİ YOK.FENER GEÇEN HAFTA GS GALİBİYETİNDEN SONRA İYİDEN İYİYE ŞAMPİYON OLMA ÜMİDİNİ GÜÇLENDİRDİ. ARADAKİ 2 PUAN ONLAR İÇİN HİÇ BİRŞEY DEĞİL. FENERİN ŞAMPİYON OLMA ÜMÜDİ VARKEN KENDİ SAHASINDA BJKYE MAÇI BIRAKACAKLARINI SANMIYORUM. ALEX SOW FELEN OLMAYABİLİR. BEN ALEX İN SON 2 MAÇTA PEK BİR ŞEY YAPTIĞINI GÖRMEDİM.Ziegler VE CHRİSTİAN BARONİ BU MAÇA YETER. AYKUT KOCAMAN FUTBOLCULARINI BU MAÇI KENDİ EVİNDE ALMALARI İÇİN YETERLİ ŞEKİLDE MOTİVE ETMİŞTİR. HİÇ AMA HİÇ DÜŞÜNMEDEN İY VE MS 1 OYNAYABİLİRSİNİZ.BANA GÜVENİN.

ÖZEL ETKİNLİNLİK OYUNLARI:
    İLK GOLU FENERBAHÇE ATAR: 1.20
    PENALTI OLMAZ:1.25

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seytanınavukatı. -- 29 Nisan 2012; 13:06:19 >

Kuyt:“Bizim çok büyük bir takım olduğumuzu herkes biliyor. Biz yenildiğimizde olay oluyor. Böyle bir sonuç basında büyük yankı buluyor. Galatasaray mağlup olduğunda bu kadar konuşulmuyor. Bu da bizim büyüklüğümüzü gösteriyor”

• fanatik fenerlisin anladım da ümüdi öğle çok güçlü bi takım yazdığın için evimi sattım bjk ye bastım
    şaka bi yana ben beraberlik bekliyorum
    bjk pancu kaleye geçtiğinde de öğle çok güçlü bi takım değildi ama güzel çelme taktı
    fenerin gs ye şansı nası tutuyosa bjk ninde fenere tutuyo

Mutfakta gazı açtım maç saatini bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Önder -- 29 Nisan 2012; 13:27:05 >
  • Ben H1 oynadım.Beşiktaş bitse de gitsek havasında.Takımda sorunlar var.Fener ise evinde bambaşka oynuyor.Alex yok ama fener yavaş yavaş alexsiz oynamayı da öğrendi.Bence fener rahat alır.Ha isterse almasın.Şampiyon Galatasaray olur o zaman.Her türlü ben kazanıyorum yani.

Benim için en kötü senaryo ise fenerin tek farkla kazanması.
    Kuyt:“Bizim çok büyük bir takım olduğumuzu herkes biliyor. Biz yenildiğimizde olay oluyor. Böyle bir sonuç basında büyük yankı buluyor. Galatasaray mağlup olduğunda bu kadar konuşulmuyor. Bu da bizim büyüklüğümüzü gösteriyor”
  • Maç sonu buradayım BEŞIKTAŞ çelmeyi takar
    6 yıl önce açıldı
    Bugünkü GS maçı hakkında
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.