Şimdi Ara

bugün vodafone'daki iletişim sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gündüzden beri vodafone hattımdan vodafone numaralarını ararken ya "şebeke meşgul" yada "bağlantı hatası" sorunu yaşadım. oysa avea ve turkcell'i aradığımda sorun olmuyordu. beni asıl sinirlendiren ise; gündüz bana gelen çağrıya geri dönmek istediğimde, her seferinde dıt dıt uyarısı alınca karşı tarafın meşgul olduğunu sanıyordum. meğerse vodafondan vodafona sorun varmış. bende bunu yeni fark ettim. müş. hizmetleri, bazı yerlerde sorun olduğunu , düzeltilmeye çalışıldığını söylüyor. sorun olamasını anlarım ama, aboneyi niye bilgilendirmezler? nasıl ciddiyetsiz bir firmadır böyle, zam yaptığında bilgi mesajını anında göndermesini bilir, ama sorun olduğunda, bundan etkilenebileceğine dair bir bilgi mesajını göndermekten aciz?
    ayda yılda önemli bir görüşme yapmamız gerekiyor, o da vodafonun gazabına uğruyor allah seni bildiği gibi yapsın vodafon!

• kandil dolayısıyla , ve yaşanan sel felaketi sebebiyle hatlarımızda gecici sorun oluşmuştur. (vodafone)
    kandil ve sel felaketi sebebiyle hatlarımız zarar görmüstür. (avea)

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

kandil dolayısıyla , ve yaşanan sel felaketi sebebiyle hatlarımızda gecici sorun oluşmuştur. (vodafone)
    kandil ve sel felaketi sebebiyle hatlarımız zarar görmüstür. (avea)

size bu bilgilendirme mesaji sms olarak mi geldi. Eger öyleyse neden herkese göndermiyorlar, anlamis degilim. Bana bu bilgi mesaji gelseydi bugun sorun olmayacakti. ne diyeyim ki simdi ben bunlara!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    | BLACK SABBATH | METALLICA | DEEP PURPLE | GUNS'N ROSES | NIRVANA | MANOWAR | LED ZEPPELIN | PANTERA | AEORSMITH | BLESSTHEFALL | APOCALYPTICA | AC/DC | MARILYN MANSON | RAINBOW | JUDAS PRIEST | BON JOVI | SYSTEM OF A DOWN | SLAYER | MOTÖHEAD | PENTAGRAM | CRADLE OF FILTH | CHILDREN OF BODOM | GREEN DAY | LINKIN PARK |

[/b
  • Forumda konu açarken başlıkta "bugün" yazanlar sanki forumda her gün konu başlıklarının değişeceğini mi düşünüyor?

04.07.2012 tarihili dersin konuda böylece 1-2 gün sonra konu başlığı fake olmaz.

Orijinalden alıntı: ERPmühendisi

Forumda konu açarken başlıkta "bugün" yazanlar sanki forumda her gün konu başlıklarının değişeceğini mi düşünüyor?

04.07.2012 tarihili dersin konuda böylece 1-2 gün sonra konu başlığı fake olmaz.

tamam
  • Kocaeliye bağlı Kandıra ilçesinin Cebeci köyündeyim...İki gündür yağmur yağınca Vodafone da sinyal gidiyor...Dün 15, bugünde 20 dakika sinyal gitti...Dün Turkcellde kayboldu bi ara...Avea zaten çok yüksek bir yere çıkmassan çekmiyor...Hiçbir operatörde 3g yok, edge ile bağlanıyorum internete...Gelecek olanlara duyrulur...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.