Şimdi Ara

BUGÜN VEYA EN GEÇ YARIN ALINIK ULTRA VEYA GTX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PAZAR AKŞAMINDAN SONRA İŞİME YARAMAYACAKTIR.O YÜZDEN YARIN AKŞAMA KADAR ALINIK 8800 GTX VEYA ULTRA EKRAN KARTI ARIYORUM.
    İLK OLARAK ASUS VEYA XFX MARKA TERCİH EDİLMEKTEDİR.İSTANBUL İÇİ OLMASI TERCİHİMDİR...

ELİMDEKİ SPARKLE 8800 GTS 320MB 320 BİT 600/1800 -FATURALI-GARANTİLİ-KUTULU KARTIMLA TAKASTA YAPABİLİRİM..

SAYGILAR

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Hayırlı alışlar alicim.Sli anakartın var bence iki tane 8800 gt al gerçi ama.Daha performanslı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbuzol -- 12 Ocak 2008; 14:20:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bbuzol

Hayırlı alışlar alicim.Sli anakartın var bence iki tane 8800 gt al gerçi ama.Daha performanslı olur.

KEsinlikle böyle birşey yapma Ali abi, bi mola verip bakayım dedim ne var ne yok. aman diyim. tek başına 8800gts g92 512mb al alacaksan.

elindekini de bana yolla düğün öncesi hediye olarak, düğünde geri veririm bi söz dinlemiyosun, illa masraf edecen fuzuli yere
  • quote:

Hayırlı alışlar alicim.Sli anakartın var bence iki tane 8800 gt al gerçi ama.Daha performanslı olur.

eywallah bahadır.Aslında ben de ööle düşündüm ama forumda birisi çoğu oyunun SLI desteklemediğini söyledi ondan almak istemiyorum..
  • Yaw koray tamamda yetmiyor kardeşim bana.Blacksite Area 51 i full oynamıyor bu salak kart
  • sakin SLI hatasina dusmeyin iyi alisverisler
  • quote:

Orjinalden alıntı: annihilator

sakin SLI hatasina dusmeyin iyi alisverisler

Aha bir arkadaş daha işte.SLI dan iyice soğudum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: annihilator

sakin SLI hatasina dusmeyin iyi alisverisler

+1907
  • SLI yapmanın nesi yanlış??
  • Chipseti sorunlu, super verimsiz, adami aglatiyor. 2560 cozunurlukte oynamayacaksaniz kesinlikle hicbir geregi ve de getirisi yok.
  • kısacası verdigin fiyatın hakkını malesef alamıyorsun
  • 100 kere söyledim ben de, dinletemedim. Yani 450 ye falan GTX hadi neyse de... Ultra, değmez...
    İyi bir GT yeterli aslında. MSN den OC derslerine başlayalım da insanlar rahatlasın, sen de rahatla
    Demek ki yalnız değilmişim
  • quote:

Orjinalden alıntı: noxii

SLI yapmanın nesi yanlış??

Herşeyi

1.Fazladan anakart masrafı
    2.Fazladan güç kaynağı masrafı
    3.Fazladan bir ekran kartı
    4.Fazladan gürültü
    5.Fazladan ısı
    6.Fazladan elektrik tüketimi

Tüm bu fazlalıklara rağmen alınan azıcık başarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lacrymatoire

100 kere söyledim ben de, dinletemedim. Yani 450 ye falan GTX hadi neyse de... Ultra, değmez...
    İyi bir GT yeterli aslında. MSN den OC derslerine başlayalım da insanlar rahatlasın, sen de rahatla
    Demek ki yalnız değilmişim

Ben bu herife uyuz oluyorum

Tamam yaw tüm DH nin bana cephe alması nedeniyle ekran kartı arayışı sona ermiştir...
    Yinede ultrası olanlar bi pm atsın çaktırmadan

• P.m
  • quote:

P.m

P.M cevaplandı.Satmaktan vazgeçti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.