Şimdi Ara

BUGÜN VATAN BİLGİSAYARA ASUS ZENFONE 5 ALMAK İÇİN GİTTİM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dediğim gibi bugün vatana gittim asus zenfone 5 alıcaktım baktım biraz oradaki görevli bana dedi ki zenfone alacağına casper via v5 al dedi kafam karıştı açıkcası bu hafta içinde yeni telefon alıcam sizden yorum bekliyorum bütçem 700-800 teşekkürler

• Casper neymiş. Gönül rahatlığıyla Zenfone alabilirsiniz. Oradakilerin çoğu ya bilgisiz ya da firmayla anlaşmıştır, müşterilere reklam yapıp aldırıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Casper benim gözümde dibe vurmuştur sen zenfone al Android alacaksan ama o fiyatlarda Windows Phone bi telefon öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam dediğiniz gibi olabilir casper fazla satılmadıysa onu satmaya çalışıyor olabilirler

WP düşünmüyorum teşekkür ederim hocam
  • Bencede zenfone alın . Satış temsilcilerin tavsiyelerini her zaman dikkate almamak lazım .
  • casper filan bulasmayin hocam, asus delikanli firmadir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Casperdan prim aliorsa ole der tabi cebinden para verip alsa bakalim nasil oluyor zenfone alin asusla casper mukayese bile edilmez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Casper başarılı bir firma değil Zenfone almanız sizin için daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Great.Wave

Casper neymiş. Gönül rahatlığıyla Zenfone alabilirsiniz. Oradakilerin çoğu ya bilgisiz ya da firmayla anlaşmıştır, müşterilere reklam yapıp aldırıyorlar.

+1

• bu LG g2 ve Asus sevdasını anlayamıyorum ya... Özellikle bakıyorum bazıları sürekli millete aynı telefonu tavsiye ediyorlar. Bu adamların başka işi gücü yok mu acaba? Neyin peşideler? Bu sayede para mı kazanıyor bunlar? Ciddi soruyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kara_caddy K kullanıcısına yanıt
    Onu bende farkettim hocam.Ya asus ya g2 başka bişey yok.Ha bide gmdci tayfa var ama onları çabuk susturuyorlar
  • stevejones kardeşim art niyetsiz bir soru sorayım sana. Cidden merak ediyorum.Ne işle meşgulsünüz acaba? Sürekli forumdasınız. İnternet cafeniz felan mı var?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara_caddy

bu LG g2 ve Asus sevdasını anlayamıyorum ya... Özellikle bakıyorum bazıları sürekli millete aynı telefonu tavsiye ediyorlar. Bu adamların başka işi gücü yok mu acaba? Neyin peşideler? Bu sayede para mı kazanıyor bunlar? Ciddi soruyorum.

Kim olaki onlar acaba 😄

• quote:

stevejones kardeşim art niyetsiz bir soru sorayım sana. Cidden merak ediyorum.Ne işle meşgulsünüz acaba? Sürekli forumdasınız. İnternet cafeniz felan mı var?

yok kardesım,havalımanında calısıyorum,ve vardıyalı calısıorum.Halıylen gecenın ucundede gırıp yazmıslıgım oluyor(tahmın edersınkı gecelerı daha sakın ısyerlerı)sımdıde sabah vardıyasına gıdecegım ıcın bu saatte ayaktayım pazar gunude olsa,yanı durum bu,bende ıyı nıyetle acıklayayım sana.Gun ıcınde molalarda bakıp 3.5 yazıorum bırseyler
  • Forumda G2 ve zenfone'dan başka telefon önerisi bulamazsınız bilende bilmeyende yazıyor biriside çıkıp demiyor ki bu telefonun artı yönleri şu eksi yönleri şu diye sorsan kayınçoma aldım çok memnun bizde bir sorun çıkmadı kim ne kullanıyorsa onu tavsiye ediyor başka telefon önerisi gelincede o telefon yaramaz alınmaz deniliyor zenfone ailesine geline o fiyat aralığında alınabilecek iyi telefonlardan biri ancak intel işlemcisinin eski üretim teknolojisi olması aşırı güç tüketmesi şarj sorunu yaratıyor ayrıca ahize ve hoparlör ile sorun yaşayanlarda mevcut işletim sisteminde ufak tefek hatalar var ki bu çoğu telefonda var zaten mesela şarj yüzdesi takılıp kalıyor cihazın ama bunlar güncelleme ile düzeltilebilecek şeyler gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
  • kara_caddy K kullanıcısına yanıt
    ByPozitif kullanıcısına yanıt
    Belki de gerçekten bu telefonlar diğerlerine göre süperdi bundan dolayı burda ki insanlar bunları öneriyorlar benim düşüncemi söyliyeyim telefon işine baktığınız zaman çoğu insan direk olarak kaç MP kamera kaç GB ram kaç GB rom işlemcisi ne... direk bakıyorlar olaylara bu nedenle fiyatı en uygun donanımı en yüksek olan telefonlar iyidir gibi bir algı oluşuyor ve markaya(sony, htc, Samsung vs) niye para vereyim ki diyorlar halbuki iş sadece donanımda bitmiyor bu işin yazılım kısmı var servis kısmı var var da var bundan dolayı arkadaşların hep bahsettiği Çin fason markalar burda patlıyor.Telefonu alırsın ilk bir iki ay üff ne telefon aldım be dersin sonra yavaş yavaş sıkıntılarını gördükçe soğursun 3 aydan sonra da lanet okuma dönemi gelir:) arkadaşların bahsettiği markalar genelde uzun vadede kullanıcılarını en fazla memnun eden markalar olmuşlar ki öneriyorlar. Öneren arkadaşların çoğu da(hepsi değil) deneyimlerinden yola çıkarak öneriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starkan -- 30 Kasım 2014; 12:06:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

stevejones kardeşim art niyetsiz bir soru sorayım sana. Cidden merak ediyorum.Ne işle meşgulsünüz acaba? Sürekli forumdasınız. İnternet cafeniz felan mı var?

yok kardesım,havalımanında calısıyorum,ve vardıyalı calısıorum.Halıylen gecenın ucundede gırıp yazmıslıgım oluyor(tahmın edersınkı gecelerı daha sakın ısyerlerı)sımdıde sabah vardıyasına gıdecegım ıcın bu saatte ayaktayım pazar gunude olsa,yanı durum bu,bende ıyı nıyetle acıklayayım sana.Gun ıcınde molalarda bakıp 3.5 yazıorum bırseyler

Havalimaninda ne isle mesgulsunuz acaba merak ettim.

• starkan kullanıcısına yanıt
    +1
    Donanimi iyi olur super olur ortalama olur yeyerli olur vs

Ama o donanimdan artik ne kadar gucu varsa %100unu ancak iyi birvyazilimla yada yazilimin iyiligi oraninda alirsin,ki cinfasonlari haklisin burda cortluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: maren

quote:

quote:

Sen havas ben atü

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: maren

quote:

quote:

Sen havas ben atü

Uzak degilmisiz ayni cati altindayiz.
    saygilar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.