Şimdi Ara

bugün üşenmedim gs store'u gezdim..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet bugün üşenmedim gs store a gittim.hususi değil yani.bulunduğum avm de fenerium çıkışı görünce bi bakayım ya forma kalitesine dedim.formaları inceledim.resimlerde gördüklerimden daha vasattı.resimlerde çok janjanlı gözüküyordu ama beklediğim gibi çıkmadı.daha kaliteli bekliyordum ben.bizimkilerden kaliteli olduğu hep vurgulanıyordu.diğer ürün çeşitlerinde bariz bizden daha fazla ürünleri vardı.renkleri pek hoşuma gitmedi..zira sarı kırmızıyı pek sevmem

• üstüne giy anlarsın kaliteyi
  • gayet kaliteli hocam objektif olmanı beklemiyoruz zaten
  • Sizin formalarin yaninda kalitesiz kalir tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı teknoloji ile üretilmiş ( Nike ) Everton formam var, bir onu giyiyorum bir de geçen seneki fenerbahçe formasını giyiyorum çuval gibi geliyor resmen. Yani adidas bu kadar kötü olamaz bizimkilerde bir sıkıntı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicsee

evet bugün üşenmedim gs store a gittim.hususi değil yani.bulunduğum avm de fenerium çıkışı görünce bi bakayım ya forma kalitesine dedim.formaları inceledim.resimlerde gördüklerimden daha vasattı.resimlerde çok janjanlı gözüküyordu ama beklediğim gibi çıkmadı.daha kaliteli bekliyordum ben.bizimkilerden kaliteli olduğu hep vurgulanıyordu.diğer ürün çeşitlerinde bariz bizden daha fazla ürünleri vardı.renkleri pek hoşuma gitmedi..zira sarı kırmızıyı pek sevmem

/>

• Çok objektif bir değerlendirme olmuş tebrik ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende gittim parçalıyı aldım çıktım tabi gsstore poşetini fenerium poşetine koydum
  • Bakıyorum, bizim dükkanda GS'liden çok FB'li var. 2013 2014 sezon açılışına özel, takımını değiştirene ilk GS forması hediyeymiş beyler. Hadi yine iyisiniz
  • UnnRated kullanıcısına yanıt
    İbonun gifler efsane.
  • Fenerium hissedarı yada kığılı bizzat üyelik açıp yazsa bundan farklı bir şey yazmazdı herhalde :)
  • forma kalitesini bi kenara bırakarak konuşuyorm, çevremde ki fenerbahçeliler dahil olmak üzere eleştirilen konulardan biride bu forma tanıtım resmi mi denir artık nedir () onun çok çok vasat olmasıydı hocam. bizim ki olağanüstü sizin ki çok kötü falan demiyorum, ama karşılaştırma yaptığın zaman yanında kötü duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nekhebet

forma kalitesini bi kenara bırakarak konuşuyorm, çevremde ki fenerbahçeliler dahil olmak üzere eleştirilen konulardan biride bu forma tanıtım resmi mi denir artık nedir () onun çok çok vasat olmasıydı hocam. bizim ki olağanüstü sizin ki çok kötü falan demiyorum, ama karşılaştırma yaptığın zaman yanında kötü duruyor.

bizimkiler zaten transformers ı oluşturmuşlar.teknolojide son nokta
  • acaba birisi fener formasıyla gs store a gitse ne olur
  • magicsee kullanıcısına yanıt
    hocam bu feneriumda ki tişört gayet güzel bence http://magaza.fenerium.com.tr/pinfo.asp?pid=10209
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steve Paul Jobs

acaba birisi fener formasıyla gs store a gitse ne olur

yarın deniyeceğim hocam yeni aldığım çubuklumu giyip
  • quote:

quote:

gitmeden önce ailene deki 2 saat sonra sizi armazsam polise haber verin

• quote:

Ben gittim ama yanımda benim gibi 4-5 tane daha formalı arkadaş vardı anlayacağınız maça gidicektik ve zaman öldürmek için Avm'ye girdik.Öyle girdik, kötü bakışlar içerisinde gezdik 1-2 makara yaptık aynı zaman kasiyer bayanı kesip çıktık
  • quote:

quote:

quote:

gitmeden önce ailene deki 2 saat sonra sizi armazsam polise haber verin

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.