Bildirim
Bugün tansaşta dikkatimi çeken ilginç şey
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
4,05 TL'den bahsediyorsunuz değil mi?
Garipliği sezemedim desem yeridir... -
quote:
Orijinalden alıntı: van_hoijdonk
4,05 TL'den bahsediyorsunuz değil mi?
Garipliği sezemedim desem yeridir...
al benden de o kadar. -
6,75 tl eski fiyatı diyor ancak orada 4,05 olarak görünüyor yani indirim falan yapılmamış eski barkod unutulmuş orda onu görenler almazlar -
quote:
Orijinalden alıntı: TwiNChiL
6,75 tl eski fiyatı diyor ancak orada 4,05 olarak görünüyor yani indirim falan yapılmamış eski barkod unutulmuş orda onu görenler almazlar
-
Bence dediğinizle alakası yok ama neyse. -
Daha önce markette çalışmış birisi olarak diyebilirim ki, bi gariplik yok.
Kampanya etiketi ayrıdır, tezgahta duran barkodlu etiket ayrıdır. İndirimli veya kampanyalı ürünlerde hem dikkat çekmesi için bi kart hazırlanır, hem de tezgahtaki etiket güncel fiyattakiyle değiştirilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: cingozzz
quote:
6,75 tl eski fiyatı diyor ancak orada 4,05 olarak görünüyor yani indirim falan yapılmamış eski barkod unutulmuş orda onu görenler almazlar
Sen iyimisin kardeş ya?
6.75 in üzerine çarpı atılıp, 4.05 e indirmiş işte adam.
Burda garip olan ne? -
eski fiyatını çıkartmayı unutmuşlar. O ürün 2 gün öncede 4.05 ti. Görevliye söyledim hemen kızarıp bozardı, çıkarttı.quote:
Orijinalden alıntı: ctetik
quote:
Orijinalden alıntı: cingozzz
quote:
Sen iyimisin kardeş ya?
6.75 in üzerine çarpı atılıp, 4.05 e indirmiş işte adam.
Burda garip olan ne?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cingozzz -- 20 Mayıs 2010; 12:09:34 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X