Şimdi Ara

Bugun Sonax Boya Koruma yaptirdim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
12.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aLLyC hayırlı olsun boya koruman. Peki o dediğin yıkama herkese mi on lira yoksa orada boya koruma yaptıranlara mı özel bir fiyât?
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeaDMasH

izmirde böyle bi yer warmı merak ettim

valla izmirde bi yer var ama nası yapıyo hiç bi fikrim yok bu cuma yapcaklar bizim arabaya. Çiğli kipanın yanında lastik alınca bedava çift kat boya koruma yapıyolar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NitroX

nerde bu sonax bakırköyde ya carousel in alt katındaki mi? ben de yaptırmak istiyorum bizim arabaya da 140 ytl ye senin dediğin hizmet kalitesini veriyorlarsa çok iyiymiş..

bakırköydeki caruselin altındaki yere araba falan yıkatmayın benim arabamdan teybin içindeki cd yi çaldılar birde pişkinlikle beni şuçlu çıkartmaya çalıştılar bi arkadaşımda arabasını yıkatmaya bıraktı sonra acil işi çıktı arabasını yıkamadan almaya gitti arabanın anahtarını vermediler arkadas baya tartıştı polis çagırırım diyince anahtarı verdiler illa arabayı yıkayıp parasını alıcaklarmış hayret yaw bu kadar acayip adamlar olamaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeaDMasH

izmirde böyle bi yer warmı merak ettim

İzmir'de yakında Polytop açılıyor...

Kısmetse öngörülen açılış 15 Haziran gibi, umarım yetiştiririz...
  • Kaça almış cila makinasını, adı merkası felan nedir?
    quote:

Orjinalden alıntı: Launcher

Geçenlerde peder cila için makina almış. Pahalı birşey de deil. Onunla yapıorum artık, hem çabucak bitiyor, hem işi kendi yapmanın zevki bir başka oluyor. Cillop gibi de parlıyor sonra
  • Sizin yaptiginiz Cila ila bunun arasinda bayagi fark var sanirim bu sadece cila degil 4 katman Kimyasal Koruyucu atiliyor. Ve 1 hafta sonra tamamen kemiklesiyor ayricacabukcak bitiyorsa gercekten gariplik var cunku katmanlar arasi beklemek lazim tek teknisyen 5 6 saatte yapiyor ben iki teknisyenle 3 saat gibi bir sure bekledim.

Benim uygulamayi yaptiridigim yere ozgu birsey bu sanirim 1 hafta sonra geri cagiriyorlar ve Tam olmamis (olcum aletiyle olcum yapiliyor sanirim 49 nokta test ediliyor ve olmamis yuzeyler yeniden yapiliyor )

Bu sadece Musteri memnuniyeti amacli yapilan bir uygulama.

Dedigim yikama herkese 10 YTL.
    Cok kaliteli yikiyorlar bugun Ic Koruma yaptirdim passat a tavanlar fln da silindi Super yani. 1 gun sonra 1 pet sise su dok bak izi kaliyormu dedi bakicagim bakalim yarini bekliyorum:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 28 Mayıs 2006; 12:42:17 >
  • Topkapı autoshop ile sonax yanyanadır. Geçenlerde autoshopa uğradım. SonaX boya koruma cilası aldım. 33

YTL. 6 ay ara ile tekrar edilmesi ve 2 kullanıma yeteceği söylendi. Hatta satan arkadaş yan tarafda

şu an sonaxın da bu boya koruma cilasını kullandığını belirtti.. Alman autobild ve TÜV onaylı amblem var

üzerinde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 28 Mayıs 2006; 12:55:29 >
  • Sonax ürünlerini internetten satın alabileceğimiz bir adres varmı?
  • Ben danamıyım neyim bilmiyorum ama araba hastası olmama ve arabalarımı cok sevmeme ragmen bu tür işlere üşeniyorum. İçini veya dışını yıkatmak bile zor gelio. Bu boya koruası boyanın ömrüne ne kadar katıyo ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: daywaker82

Ben danamıyım neyim bilmiyorum ama araba hastası olmama ve arabalarımı cok sevmeme ragmen bu tür işlere üşeniyorum. İçini veya dışını yıkatmak bile zor gelio. Bu boya koruası boyanın ömrüne ne kadar katıyo ki?

Ne kadar omur katar Bilmiyorum ama senin yaptigin cok yalnis.
  • Aradığım Sonax ürünün tam ismi Sonax Tiefen Pfleger.Bunun bir parlatıcısı birde matlaştırıcısı varmış.Bana parlatıcısı lazım.hb.com a bakmıştım bulamamıştım.Diğer adrestede bulamadım.Bu ürünün fiyat hakkında bilgisi olan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillForYou! -- 28 Mayıs 2006; 15:29:30 >
  • arexons cila almıştım. henüz uygulamadım. deneyenler var mı aracına?

Benim araç da siyah renk.
  • Bu da resmi
     Bugun Sonax Boya Koruma yaptirdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

Aradığım Sonax ürünün tam ismi Sonax Tiefen Pfleger.Bunun bir parlatıcısı birde matlaştırıcısı varmış.Bana parlatıcısı lazım.hb.com a bakmıştım bulamamıştım.Diğer adrestede bulamadım.Bu ürünün fiyat hakkında bilgisi olan varmı?

Ahan da varmış

http://www.otopol.com/product_info.php?manufacturers_id=83&products_id=101011

• link için teşekkürler.
    Ben aşağıda verdiğim linkteki hoparlörlerimin parlak bir görünüm alması, cilalı gibi görünmesi için bir temzileyici madde istiyordum.Başka bir forumda arkadaşlar bana bunu önerdi.özelliklerinde yarı mat ve plastik için yazıyor verdiğiniz linkteki üründe.Sizce amacıma ulaşabilirmiyim bunu kullanarak?

http://img74.imageshack.us/slideshow/player.php?id=img74%2F25%2F1147266463eu1.smil
  • quote:

Orjinalden alıntı: Launcher

Geçenlerde peder cila için makina almış. Pahalı birşey de deil. Onunla yapıorum artık, hem çabucak bitiyor, hem işi kendi yapmanın zevki bir başka oluyor. Cillop gibi de parlıyor sonra

kardeş o nasıl birşey
    bende almayı düşünüyorum.
    resmi fala varsa ekleyebilir misin vaya istanbulda ise nereden ve ne kadara almış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

o yüzden benim gibi Sonax tan cilayı alın ben 13ytl ye mi ne aldım,kendiniz sürün cebiniz de rahat etsin arabanız da

bu cilanın tam olarak adı ne?
    bir de sonaxın ürünleri büyük marketlerde ve bouhaus da da satılıyor.ismini verirsen ben de almayı düşünüyorum.
    sonax a gitmek benim için biraz zor oluyor da.
  • arkadaslar ben sordum bizim kuşadasında bi boyacıya tanıdık bu adam bi nebze

pasta cila + boya koruma = 70 ytl dedi

sizce nasıl fiyatı az olunca ben biras kuşkulandım walla
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.