Şimdi Ara

Bugun Sonax Boya Koruma yaptirdim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
12.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • IStanbul Bakirkoy Sonax (Bakirtas Sonax) da Nano Koruma yaptirdim gozum gibi baktigim 407 ye. Gercekten ilk gunkun den daha parlak oldu

1 Hafta sonra Boya Koruma testine cagirdilar Boya Koruma kemiklesince Test edip Az Olmus yerleri yenileyecekler. 1 hafta boyunca arabayi yikatmak yok.

Arabam Parliyor adeta 140 Ytl karsiliginda aldigim bu serviste daha urunun bir faydasini gormesemde Servis anlayislari Maksimum Duzeyde zaten bir Car Care Bayiisinde de en onemlisi bu.

Acikca su sekilde dendi Arabayi fircasiz Yikamaya sokma Firca ile de yikatma Yikamayacaksan Ya kendin Arabana ozel aldigin sungerler ile ya da Profosyonel Sampuanlarla yika ya da bize getir.

Ayrica yikamalarida harika 10 YTL ye Profosyonel arac yikamasi yapiyorlar. Ozel Sungerleriyle ve Su Temizleme aletleriyle (Silecek gibi birsey ama hic gormemisitim boyle bir alet silicek olsa cizer bu daha farkli tam araci yikamak icin.

Daha Once Promosyon ile yaptirdigim BESKO (sonax unkapanindan) dan bariz Farklilar.

Tek Amaclari Parayi kazanirken Musteriyi memnun etmek.

Simdi gun sayiyorum :) Korumanin kemiklesmesi icin.

Yaza Girmeden Evvel kesin yaptirin tavsiyem (ozellikle arabaniz siyah ise)

Normal araba yikamada (tabi 3.5 saat orada durdum islem boyunca 15 kisiler fln hic durmadan araba yikiyor bir ekip; 2 ekip ayri cam bolmeli odalarda bu koruma gibi islemleri uyguluyor) Bu kadar Titizlik gormedim bu kadar araba yikaattim 10 YTL ye paranin hakkiyla aracinizi yikiyorlar. Gercek bir denetliyici var karsilarinda Denetleyici Tamamen musteri gozuyle bakmasini biliyor.

Bu sekilde hizmet veren insanlari gormek gercekten hos bu arada Boya Koruma 100 ytl Nano Koruma 140 YTL ben Nano Korumayi tercih ettim...

• nerde bu sonax bakırköyde ya carousel in alt katındaki mi? ben de yaptırmak istiyorum bizim arabaya da 140 ytl ye senin dediğin hizmet kalitesini veriyorlarsa çok iyiymiş..
  • Mayis Sonu bitiyor Ctesi pazar aciklar yarinda Bizim passati goturecegim tavan temizligi yaptirmaya.

Kartaltepe Karakol Karisisi.

Gercekten cok iyi hizmet Bakirkoyde oturmuyor olmama ragmen arabalari orada yikatacagim artik *arada 4 YTL fark war ama helal olsun.
  • aLLyC eminim ki kendinden iyi baktığın ve çok sevdiğin aracını güle güle eskit

Bu Bakırköy'deki Bakırtaş Sonax tam olarak neresi? Yerini tarif edersen seviniriz.

Bu arada bizim arabanın üzerinde ufak çizikler var. Onlar için de ayrı bir işlem uygulanır mı? Yoksa boya koruma yaptırınca onlar kapanır mı?

Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  • ankarada en iyi boya koruma servisi veren neresi
    nereyi tavsiye edersiniz acaba ?
  • ya madem fırçasız yıkamada iyi değil o zaman hangi yıkama iyi

ben kendim zaten süngerle yıkıyorum bi sorun olmaz demi
  • ankarada nereyi oneriosunuzz??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaput Koruma ve Boya Ölçümü
    10 yıl önce açıldı
    Ziebart Nano Gloss Boya Koruma
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En iyisi arac icin yikama sungerleri kullanmak su buyuk delikli olanlardan.

ADRES
    Kartaltepe Mh. Avcı Sk. No:1 (Kartaltepe Polis Merkezi Karşısı)

BAKIRKÖY - İSTANBUL

TELEFON
    0 212 572 84 54

Su sekilde Meydana cikin mezarligi solunuza alin ilerleyin bakirkoy emniyeti mudurlugunu gectikten sonra saga Donun Sonra karisiniza ilk gelen insana Kartaltepe Polis karakolunu sorun Karakolun onundeki polisede sonaxi sorun goremediyseniz :) Ben polise sorma harici hepsini yaptim oyle buldum yani.

Bu arada Ersan Bey Genel mudur zaten %90 onunla goruseceksiniz Siyah bir 407 korumasi yapmissiniz fln diyebilirsiniz :) yani ersan beye cok memnun kaldigimi ve tanidiklarima soyleyecegimi soyledim de o acidan)yalnis anlamiyin bir maddi cikarim yok)

Bu arada en guzell ozelliklerden biri de randevusuz.
  • izmirde böyle bi yer warmı merak ettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLLyC

Acikca su sekilde dendi Arabayi fircasiz Yikamaya sokma Firca ile de yikatma Yikamayacaksan Ya kendin Arabana ozel aldigin sungerler ile ya da Profosyonel Sampuanlarla yika ya da bize getir.

Zaten dedikleri şekilde yıkama yaptıktan sonra boyaya zarar gelmesi pek mümkün değil. Gözeneksiz sünger+Turtle Wax cilalı oto şampuanı ikilisi muhteşem sonuçlar veriyor

Bunun haricinde, bildiğim kadarıyla kuş pisliği vs. gibi şeylere garanti vermiyor boya koruma sistemi uygulayıcıları.
  • quote:

Orjinalden alıntı: civcivx

quote:

Zaten dedikleri şekilde yıkama yaptıktan sonra boyaya zarar gelmesi pek mümkün değil. Gözeneksiz sünger+Turtle Wax cilalı oto şampuanı ikilisi muhteşem sonuçlar veriyor

Bunun haricinde, bildiğim kadarıyla kuş pisliği vs. gibi şeylere garanti vermiyor boya koruma sistemi uygulayıcıları.

Evet ama en azindan adamlar basindan diyor Kus pisligine garanti vermiyoruz gordugun anda silmen gerekir diye ancak benim boya koruma yaptirma sebebim kus pisligi degil (en azidan ziebart gbi her kusun pisligine garanti vermiyoruz demiyor)

• şimdi kastamonu da açılacak sonax nasip olursa bende yaptıracağım arabamda siyah.
  • hocam 1 aya kalmaz eski haline dönecek. Gecen sene bu zamanlar yapildi oradan biliyorum . 1 yil gidiyor falan diyorlar da yalan...
  • Sonax da mi yaptirdin ?Nano Korumamiydi ?

Tabi yaptirdiktan sonra kullanmak da onemli. Dikkat etmek gerekir sanirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 27 Mayıs 2006; 22:25:21 >
  • sonax da yapıldı. Yani göstermelik bi olay oluyo o biraz. Kısa süre sonra eski haline geliyor.
  • o yüzden benim gibi Sonax tan cilayı alın ben 13ytl ye mi ne aldım,kendiniz sürün cebiniz de rahat etsin arabanız da
  • Walla bilemem 140 YTL nin farki olmasi lazim garanti belgesi de var yani alirim asagi :)
  • Geçenlerde peder cila için makina almış. Pahalı birşey de deil. Onunla yapıorum artık, hem çabucak bitiyor, hem işi kendi yapmanın zevki bir başka oluyor. Cillop gibi de parlıyor sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: manyax

ankarada en iyi boya koruma servisi veren neresi
    nereyi tavsiye edersiniz acaba ?

evet arkadaşlar ankarada bu işi en iyi neresi yapar, bi arkadaşım bana OLMO yu önermişti (oda arabasını yıkatırken başka bi arabaya boya koruma yapıyorlarmış araba çok güzel olmuş diye tavsiye etti. )ama ben orada arabasına boya koruma yaptırmış biriyle hiç konuşmadım yani bi fikrim yok. sizce Ankara'da nerede boya koruma yaptıralım??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mnt1907 -- 28 Mayıs 2006; 0:57:45 >
  • quote:

IStanbul Bakirkoy Sonax (Bakirtas Sonax) da Nano Koruma yaptirdim gozum gibi baktigim 407 ye. Gercekten ilk gunkun den daha parlak oldu

1 Hafta sonra Boya Koruma testine cagirdilar Boya Koruma kemiklesince Test edip Az Olmus yerleri yenileyecekler. 1 hafta boyunca arabayi yikatmak yok.

ben de gecen hafta yaptirdim Nanopro. Ama oyle gelin test edelim demediler. Bu standard mi yoksa gittiginiz yere mi ozgu?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.