Şimdi Ara

Bugün sipariş veriyorum acil!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    - Corsair tx650w ps
    -corsair ddr3 4gb ram
    - kingston ddr3 2 ya da 4 gb ram
    -asus p8-h67m-le anakart
    -nvidia gtx460 ekran kartı
    -Intel Core i5 2400 Soket 1155 3.4GHz 6MB Cache İşlemci
    -corsair 240gb ls ssd
    Bu sisteme ek olarak wd blue alayım diyorum hdd olarak. Ekran kartı olarak 970 lerin sorunlu olduğunu okudum çoğu yerde. Strix960 alayım diyorum ama amazon da falan çok daha ucuz bunlar. Hangi satıcıdan alabilirim ve kaç günde gelir? Ayrıca bu işlemci darboğaz yapar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Atimi kullanıcısına yanıt
    Gtx 970 vram sorunu çok büyütülecek bir durum değil hala çok kullanan var ve o kart kadar fp kart yok amd karşılığı olarak r9 390 gibi görünsede r9 390x ile neredeyse aynı performansı veriyorlar ve kaldıki r9 390x alacak adam tercihini r9 fury x den yana yapacaktır.
  • Bu nedir lo

• moonquad kullanıcısına yanıt
    Ama işlemci darboğaz yapar gibime geliyor hocam. İşlemci değiştirmeye kalksam yeni anakart da almam lazım ama o kadar masraf yapmak istemiyorum su an. Yılbaşından sonra yeni nesil işlemciler çıkınca fiyatlar azalınca alırım diye düşünüyorum yeni parçaları. Ne dersiniz?

Öyle düşündüğün gibi ciddi darboğaz olmaz kaldıki her oyunda darboğaz yapmayacaktır.Onun için ekran kartını yüksek tutun zaten diğer birleşenleride değiştirme planınız var belliki onun için alın gitsin i5 2400 öyle güçsüz bir işlemci değildir.Sana çok büyük sıkıntı yapmıyacaktır millet i3 4160 ile gtx 970 kullanıyor hatta g3258 kullananlar bile var onun için al kartı sonra işlemci değişirsin sorunun kalmaz.
    Şu an öğrenci kalbimi çok rahatlattınız hocam:) peki amazon dan versem daha mı ucuza gelir? Garanti işleri falan nasıl yürüyor?

Amazondan verirseniz garanti durumu sıkıntı olabilir ama direk evganın sitesinden verin garantisi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Çok sağolun

Önemli değil hala kafanızda şüphe varsa youtube yazın bakın nasıl kullananlar var
    Sinerjiden asus strix 970 alsam fark olur mu hocam beklemek istemiyorum shipping falan

Eğer daha uygun istyiyorsan Galaxy öneririm.Bunun dışında para sorun değilse Asus daha iyi ama garanti konusun da iyi diyemeceğim.Hem garanti hem de kaliteli olsun istiyorsan msi alman daha iyi olur ama dediğim gibi bütçe sıkıntılı ise galax de alabilirsiniz.

Buyur bak işlemcin ile gtx 970 kullananlar var.

https://www.youtube.com/results?search_query=i5+2400+%2B+gtx+970

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonquad -- 30 Haziran 2015; 13:05:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.