Bildirim
Bugün Serdar Ortaç'ın Doğum Günü
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tam bomba kuracaktım vazgeçtim _____________________________ abi yanları 3e vur üstler hafif kısalsın ense kalıyo -

_____________________________ -
Simdi biri gelecek "siz bunla böyle dalga geciyorsunuz ama ne karilar götürüyor bu adam" diyecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ akıllı insan, aklını kullanır. daha akıllı insan, başkalarının da aklını kullanır
-
-
-
Bugünü bu milletin kara günü olarak ilan ediyorum. Bugünden başlamak üzere her yıl 16 Şubat tatil okullar tatil olacak, aileler önce Serdar Ortaç'a sonra çocuklarına bakıp şükredecekler.
Not: Uygulama bu yıl kesinlikle olacak diğer yıllar için mecliste 3 kişiyle sunum yapmayı düşünüyoruz._____________________________
Korsanlar kötü mü? Donanma dürüst mü? Bu şartlar tarihin akışına göre değişir.Hiç barış görmemiş çocuklarla, hiç savaş görmemiş çocukların farklı değerleri vardır.Tepedeki karar verir kimin haklı kimin haksız olduğuna, burası nötr alan. Adalet galip gelecek mi ? Tabii ki öyle, savaşı kazanan adalet olacak! -
Aşk bu kızıl ötesi
yaralı müzesi
geriye dönemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
kendisine bir müze armağan ediyorum,içinde kızıl ötesi ışınlarını çarpıştırır _____________________________ -
Portakal. Ahh ahh
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bekle Beni Stuttgart ! -
quote:
Orijinalden alıntı: Filmadamı
Simdi biri gelecek "siz bunla böyle dalga geciyorsunuz ama ne karilar götürüyor bu adam" diyecek
siz bunla böyle dalga geciyorsunuz ama ne karilar götürüyor bu adam_____________________________ 
-
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- çorlu nun en iyi mahallesi
- halatım 27 boğum ne demek
- böbrek taşı düşürenlerin yorumları
- çekirge nasıl kovulur
- dr hakan özkul hakkındaki yorumlar kadınlar kulübü
- sodyum iyon batarya
- telegram indirim kanalları
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- samsung galaxy beam
- elektrikli bebek arabası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler