Şimdi Ara

Bugün Samsung S4 Aldım ( YARDIM Lütfen )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyaz renk s4 aldım arkadaşlar , sizden ricam aşağıdaki sorulara cevap vermeniz.

1)daha hiç kullanmadım , telefonu çalıştırmadan kaç saat şarj etmeliyim?

2)beyaz renk için hangi kılıfları önerirsiniz ve özelliği ne olmalı?

3)hangi oyunları indirmemi önerirsiniz ve nasıl indirebilirim ?

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: -Realist-

beyaz renk s4 aldım arkadaşlar , sizden ricam aşağıdaki sorulara cevap vermeniz.

1)daha hiç kullanmadım , telefonu çalıştırmadan kaç saat şarj etmeliyim?

2)beyaz renk için hangi kılıfları önerirsiniz ve özelliği ne olmalı?

3)hangi oyunları indirmemi önerirsiniz ve nasıl indirebilirim ?

Teşekkürler

öncelikle telefon elimde yok sadece 3.soruna cevap vericem

N.O.V.A 3
    Modern combat 4
    need for speed most wanted
    Real racing 3
    where's my water
    six gun
    gta 3-vice city
    gangstar vegas city
    max payne
    onun dışında doom 3 resmi mağazada yok sadece portlanmış kontrolleri ekranda yok ses kısma tuşlarıyla fealn oynuyosun
    The amazing spiderman
    The dark knight rises
    riptide gp 1-2
    dungeon hunter 4
    wild blood
    Modern combat 3
    Fifa 12
    BLITZ BRIGADE
    EPOCH
    REAL FOOTBALL 2013

google paly aracılığıyla satın alabilirsiniz hakka girmek istiyorsanıza oya rootlayın yada apk indirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kızgınjapon -- 30 Temmuz 2013; 11:11:11 >

• kardes kaca aldın nereden aldın. sahibinden de 1250 tl ye kayıtlı yurtdısılar var. ne kadar guvenilir acaba... bir kere kayıtlı olması muhtemelen fos. 1 ay sonra kapanıcak. bu konuda bilgi verebiliecek biri varsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alex23tr -- 30 Temmuz 2013; 11:14:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alex23tr

kardes kaca aldın nereden aldın. sahibinden de 1250 tl ye kayıtlı yurtdısılar var. ne kadar guvenilir acaba... bir kere kayıtlı olması muhtemelen fos. 1 ay sonra kapanıcak. bu konuda bilgi verebiliecek biri varsa sevinirim.

hollanda'dan getirttim 1300 tl ye + 110 tl kayıt ücreti 1410 tl ye geldi.

Bozuk çıkarsa garantisi yok ama 300 tl kar ettim eğer bozulursa 300 tl cebimde sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
  • up
  • Ben de s4 almak istiyorum ama siyah daha güzel
    Şimdiye kadar ki tüm tablet ve telefon llarımda beyazı tercih etmiş biri olarak siyahı seçtim
    Neyse şarj hakkında falan pek bilgim yok
    Ama sana oyun önerebilirim
    Real racing 3
    Real Football
    Castle td
    Nfs

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • N.O.V.A 3 Most Wanted öncelikle bunları satın al :)

Blackmart alpha adlı programı indirip paralı bir çok oyunu bedava indirebilirsiniz buda benim size kıyağım olsun :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

kardes kaca aldın nereden aldın. sahibinden de 1250 tl ye kayıtlı yurtdısılar var. ne kadar guvenilir acaba... bir kere kayıtlı olması muhtemelen fos. 1 ay sonra kapanıcak. bu konuda bilgi verebiliecek biri varsa sevinirim.

hollanda'dan getirttim 1300 tl ye + 110 tl kayıt ücreti 1410 tl ye geldi.

Bozuk çıkarsa garantisi yok ama 300 tl kar ettim eğer bozulursa 300 tl cebimde sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Teknosa da 1599
  • 2.ye cevap veremeyeceğim.

1)3-4 saat yeter telefonun şarjı dolduğunda 10 dakika flan daha bekle çıkar.

3)Arkadaşların dediklerini yükle aynılarını yazmicam çünkü ben de onları dicektim :D
  • 1- Sarjını boşalt, sonra sarja takıp tamamen dolduğu zaman çıkar başka bir uygulama yapmana gerek yok. Artık neredeyse tüm telefonlarda lityum iyon piller kullanıldığı için eski 100 saat sarj et(!) uygulamalarına gerek yok. Ayrıca cihazın sarja takılı kalması da aşırı zarar vermez cihaza çünkü dolumdan sonra cihaz sarj olmayı bırakır.( Böyle dedik diye de sarjda durmasın hep )

2- Ben kendi S4'ümde jelatin, kılıf vs. hiçbir şey kullanmıyorum. Arkadaşlar diyecektir 2bin liralık cihaz ne yaptığının farkında mısın diye bana kalırsa kaptır, jelatindir bunlar 2 bin lira verdiğiniz cihazı heba ediyor, kullanış hissiyatını etkiliyor. Ama illaki koruma istiyorsan spigen'in ürünlerini öneriyorum. Jelatin değil de 0.15mm olan cam korumasını alabilirsin gayet iş görür. Kılıf da aynı şekilde spigen'den olursa sıkıntı çekmezsin. ( Ürünleri biraz tuzlu ama kaliteli )

3- Shadowgun:Deadzone sağlam multiplayer fps oyunu (bedava)
    GTA 3 & GTA Vice City telefonda ayrı bir zevkli (paralı ama apkmania.com)
    Arcane Legends, Order & Chaos mmorpg tarzı pek sevmeyebilirsin ama rpg düşkünüysen bi bak derim (dh4 bedava o&c paralı)
    Dungeon Hunter 4, Eternity Warriors 2, Dark Avengers hack&slash (diablo türü) hepsi bedava fakat bir süre sonra para vermen gerekicek seviyeye geliyor ona rağmen bir süre seni oyalayıp zevk alabileceğin oyunlar
    Real Racing 3, Asphalt 7, Need For Speed MW araba yarışları ( a7 ve nfsmw paralı çözüm apkmania.com )
    Heroes of Order & Chaos moba tarzı (dota lol türü bedava)

Önericeklerim bu kadar ayrıca Modern Combat 4, runner oyunlar, platform oyunlar vsvs. daha çok oyun var ama sadece high-end oyunları saydım diyebilirim.
    4- İyi oyunlar genelde bu yapımlardan çıkıyor, özel olarak bunların oyunlarına bakmalısın ama kendin de internetten araştırırsan daha iyi oyunlar bulabilirsin.
    Gameloft
    Glu Mobile
    MADFINGER Games
    EA Swiss Sarl
    SEGA of America
    SQUARE ENIX

S4'ünü iyi günlerde kullan..

• 1)1 gb İnternet paketi alacağım , oyunları ve müzikleri hiç internet paketini bitirmeden bilgisayardan data kablosu ile indirmem daha mantıklı olmaz mı?

2)Bir de bazı oyunlar ücretli demişsiniz , ücretli oyunları ücretsiz olarak nasıl indirebilirim ?

3)Ayrıca bilgisayardan S4 için oyun ve müzik indirme işlemini nasıl yapabilirim?

4)Son olarak yazılım programı olarak ne önerirsiniz örneğin: Whatsup , Wechat , navigasyon ..

Teşekkürler

@SPeaky @ekosss35
  • -Realist- kullanıcısına yanıt
    1) Olabilir.PC den yani WiFi den indirip telefonuna indirebilirsin ben hep öyle yaparım.

2) Programlar var(root isteyen).Ya da internetten apk sını indirebilirsin ben hep apk yüklerim ücretli oynların.

3) Pek anlamış olmasam da,bilgisayardan indirip USB ile telefonuna atabilrsin.

4)Benim telefonda WhatsApp ve Facebook var sadece.Başka bir şey kullanm
  • quote:

kaydını kendinde yapabiliyorsun hiiçte sorun olmuyor kullandığğım var s3
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPeaky

1) Olabilir.PC den yani WiFi den indirip telefonuna indirebilirsin ben hep öyle yaparım.

2) Programlar var(root isteyen).Ya da internetten apk sını indirebilirsin ben hep apk yüklerim ücretli oynların.

3) Pek anlamış olmasam da,bilgisayardan indirip USB ile telefonuna atabilrsin.

4)Benim telefonda WhatsApp ve Facebook var sadece.Başka bir şey kullanm

Hocam sağolun yorumunuz için ,

Kılıf olarak ne önerirsiniz , çizilmeye dayanıklı koruyacak bir ürün arıyorum.

Birde telefon bazı pantolonlarımın cebine sığmıyor onu nasıl halledeceğim
  • quote:

1)1 gb İnternet paketi alacağım , oyunları ve müzikleri hiç internet paketini bitirmeden bilgisayardan data kablosu ile indirmem daha mantıklı olmaz mı?

2)Bir de bazı oyunlar ücretli demişsiniz , ücretli oyunları ücretsiz olarak nasıl indirebilirim ?

3)Ayrıca bilgisayardan S4 için oyun ve müzik indirme işlemini nasıl yapabilirim?

4)Son olarak yazılım programı olarak ne önerirsiniz örneğin: Whatsup , Wechat , navigasyon ..

Teşekkürler

@SPeaky @ekosss35

çevrende gerçekten anlayan telefoncu varsa rootlattır sonra herşeyin beleş olsun apple jailbreak gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: killerboy35

quote:

1)1 gb İnternet paketi alacağım , oyunları ve müzikleri hiç internet paketini bitirmeden bilgisayardan data kablosu ile indirmem daha mantıklı olmaz mı?

Teşekkürler

@SPeaky @ekosss35

çevrende gerçekten anlayan telefoncu varsa rootlattır sonra herşeyin beleş olsun apple jailbreak gibi

root ne demek bile bilmiyorum hocam , biraz detaylı anlatırmısınız

• aga kısca telefonu hacklemek diyelim çoğu üzretli uygulamayı ücretsiz olarak indirebilirsin youtubeda bununla ilgili videolarda mevcuttur
  • Root atmak demek telefonuna tam erişim sağlamak demektir.Ama garanti gider.Ayrıca yanlış yaparsan telefon gidebilir.S4 gibi yeni ve pahalı bir telefon için hiç riske girip rootlama derim.İnternette nasıl rootlanacağı yazar ama hç kalkışma bence.Bir de S4 kullanıcısı olmadığım için kılıf bilemem.Ben zaten kılıf kullanmam.Benim telefonda ön arka jelatinli kılıf sevmem ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun cebe sığmama sorununu da ancak büyük cepli pantolonlarla çözebilirsin :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Realist- kullanıcısına yanıt
    Benim yazdıklarımı detaylı okumadın sanırım. Öncelikle root işiyle falan uğraşma gerek yok. Google Play Store dan indireceğin uygulamaları kesinlikle 1gblık mobil verinle indirme. Wi-Fi kullanarak indir. Ücretli oyunların neredeyse hepsini apkmania.com dan bulabilirsin, kurulumları içinde detaylı anlatımları internetten bulabilirsin gerçi apkmania.com da ingilizcen yeterli seviye de ise açıklama var uygulamaların alt kısmında yine de problem olursa anlatabilirim. Yeniden tekrar ediyorum Google Play Store dan indireceğin tüm uygulamalar için Wi-Fi bağlantısını kullan. apkmania.com daki ücretli oyunları kurmak için ise bilgisayarına indirip data kablosu ile gerekli işlemleri yapman gerekiyor. Yazılım olarak antivirus, performans programlarını önermiyorum hele ki ücretsiz olanlarını. Bana göre gereksiz, ve işlevsiz hepsi. Diğer programlara gelicek olursak whatsapp, mx player, skype gibi ihtiyacına karşılık verebilicek tüm uygulamaları indirmelisin. Kılıf konusuna gelicek olursa tekrar söylüyorumhttp://www.spigen.com.tr/ bu sitedeki tüm koruyucular (kılıf, jelatin vs) en kaliteli olanlardır. Dediğim gibi root işlerine bulaşma gerek yok..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.