Şimdi Ara

Bugün Roaccutane'e başladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler sonunda kullanmaya başladım. Geçen hafta sivilceleri göstermek için doktora gittim, ben sanıyorum yine losyon falan vericek ama zoretanin kullanalım mı diye sordu bende fırsatı yakalamışım geri çevirirmiyim tamam dedim testlerimiz yaptık ve sonuçlar iyi çıktı. Az önce de gidip eczaneden aldım bugünden başladım.

Bu arada ilaç fiyatını soranlar için hepsi 14.5 TL gibi bir fiyat tuttu içinde bepanthen, roaccutane x2 ve muayene fiyatı ile birlikte.

Nelere dikkat etmem gerekir, ne yapıp ne yapmamam lazım kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Bugün Roaccutane'e başladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Masdera -- 6 Aralık 2011; 12:19:39 >

• Annenin arkadaşı mı tavsiye etti ilacı?
  • ne için bu ilaçlar?
  • ne hastasısında be panten kullanıon anasını .D bi yerinde yanıkmı war
  • Anten bunlari doktor zaten söyler. Aspirin gibi bakkaldan mi aldin ne yaptın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk

Annenin arkadaşı mı tavsiye etti ilacı?

Arkadaşım söyledi geçen sene, bende yan etkilerinden dolayı fazla sıcak bakmadım. Doğal yöntemleri kullandım başka ilaçlar kullandım ama fayda etmedi daha beter oldu. Geçen hafta randevu alıp doktora gittim testleri yaptık ve başladık bakalım.
  • Duyduğuma göre çok etkili bir ilaç ama yan etkileri fazlaymış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

Anten bunlari doktor zaten söyler. Aspirin gibi bakkaldan mi aldin ne yaptın?

Doktor bana sadece sabah akşam kullan ve dudaklarına bunu sür dedi ama arkadaş fazla spor yapma kızarırsın, kan verme, başka ilaç kullanma falan dedi. O yüzden sordum ne de olsa siz kullanmışsınız tecrübelisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackrush

quote:

Doktor bana sadece sabah akşam kullan ve dudaklarına bunu sür dedi ama arkadaş fazla spor yapma kızarırsın, kan verme, başka ilaç kullanma falan dedi. O yüzden sordum ne de olsa siz kullanmışsınız tecrübelisiniz

Ben kullanmadım ama bi arkadaşım kullandı. Dayanirsan hakkaten çok fark ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • intahara yol actıgı için amerikada yasaklanan türkiyede yasak olmayan akne tedavisinde kullanılan tehlikeli bir ilaç..

benim eski sevgilim kullanıyordu ayrıldıgımızda ilaçında yaptıgı yan etkilerle depresyona girip 1 kutu ilaç içip intihar etmişti zor kurtuldu midesini falan yıkadılar.
  • Kesinlikle kan tahlili yaptırmadan kullanmayan yoksa ciğerinizi elinize verir şaka yapmıyorum karaciğer değerlerin yüksekse ciğerinden olursun git bir doktora tahlil yaptır ona göre kullan
  • quote:

quote:

quote:

Ben kullanmadım ama bi arkadaşım kullandı. Dayanirsan hakkaten çok fark ediyor.

4-6 ay gibi bir süre kullanmam lazımmış ama 1 sene dese bile kullanırım. Senelerdir sivilceli dolaşmaktan bıktım çünkü. Annemler bu olaya pek olumlu bakmadılar ama ben kararlıyım

• quote:

quote:

Arkadaşım söyledi geçen sene, bende yan etkilerinden dolayı fazla sıcak bakmadım. Doğal yöntemleri kullandım başka ilaçlar kullandım ama fayda etmedi daha beter oldu. Geçen hafta randevu alıp doktora gittim testleri yaptık ve başladık bakalım.

bu ilacı kullanmadan önce tahlil yapıp cildiye gösterceksin çok ağır bir ilaç ciğerlerin anasını ağlatıyo ben tahlil yapmama rağmen benim burnum kanıyordu durduk yere
  • Doktorun sözünden çıkma. Forumda yazanlara inanma.

Sivilce için karaciğerine bu kadar yüklenme. Sivilceler kurur gider ama karaciğerin sana ömür boyu lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdurrahmanz

quote:

quote:

bu ilacı kullanmadan önce tahlil yapıp cildiye gösterceksin çok ağır bir ilaç ciğerlerin anasını ağlatıyo ben tahlil yapmama rağmen benim burnum kanıyordu durduk yere

Doktor kontrolünde kullanıyorum, normal gidip eczaneden alamıyorsun kardeşim. Doktorun reçeteye yazıp vermesi lazım alabilmen için. ALT,AST ve kolestrol testlerini yaptırdım gösterdim, sonuçlar çok iyi dedi. 63 kiloyum 20mg+20mg vermiş 1 ay sonra kontrole gidicem

• ben 7 ay kullanmıştım sinir yapıyo dudakları mahvediyo ama güzel tarafı iyileştiriyo kullandığın ilk ay sivilcelerin daha da fazla çıkabilir korkup ilacı bırakma sadece biraz sabırlı olman lazım daha fazla merak ettiğin bişey varsa pm den sorabilirsin
  • Düzenli her ay tahlil yaptırıcaksın zaten.Kan değerlerin kötü çıkarsa doktor icabına bakıcaktır.Ayrıyetten fazla güneşte kalmamaya çalış.
    d.tüne kadar kurucaksın zaten iyice dudaklara bepanteni saatte 1 sür
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: abdurrahmanz

quote:

quote:

Doktor kontrolünde kullanıyorum, normal gidip eczaneden alamıyorsun kardeşim. Doktorun reçeteye yazıp vermesi lazım alabilmen için. ALT,AST ve kolestrol testlerini yaptırdım gösterdim, sonuçlar çok iyi dedi. 63 kiloyum 20mg+20mg vermiş 1 ay sonra kontrole gidicem

usta yorumları okudum yanlış anladım pardon :)

• tahliller kolestrolünü ölçmek için. her ay ölçtür kolestrolünü ve doktora sonuçları göster. 7 ay sonra yüzün bambaşka olucak inan bana. dudakların yara olur yüzün kuruyup dökülür ama asla pes etme. sonuç gerçekten güzel olucak. yaşamışlıkla sabit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaFortune

tahliller kolestrolünü ölçmek için. her ay ölçtür kolestrolünü ve doktora sonuçları göster. 7 ay sonra yüzün bambaşka olucak inan bana. dudakların yara olur yüzün kuruyup dökülür ama asla pes etme. sonuç gerçekten güzel olucak. yaşamışlıkla sabit.

Ben de 2. aydayım da ilacı ne zaman bıraktın bilmiyorum tabi de şuan yüzün hala iyi durumda mı? sivilceler tekrar etti mi yani
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.